FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Al 3-lea cel mai scump jucător all-time de la FCSB nu crede în ofertele pentru Dennis Man și Florinel Coman: „Cum să facă 10 milioane?”

Gigi Becali speră să obțină sume importante pentru Dennis Man și Florinel Coman
Gigi Becali speră să obțină sume importante pentru Dennis Man și Florinel Coman

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 aprilie 2020 12:17

Florin Gardoș (31 de ani), fostul fundaș al celor de la FCSB și în prezent fotbalistul CS Universității Craiova, nu crede că Dennis Man (21, extremă dreapta) și Florinel Coman (21, extremă stânga) valorează zeci de milioane de euro în acest moment.

  • Gigi Becali (61), patronul FCSB, a declarat că are oferte pentru Dennis Man (21, extremă dreapta) și Florinel Coman (21, extremă stânga)

„Nu cred că s-ar fi vândut pe 10 milioane nici dacă nu era perioada asta. Pentru că trebuie să ai performanţe în Europa! Chiar dacă CFR a avut performanţe în Europa, ei nu au foarte mulţi jucători tineri, majoritatea titularilor sunt de la 25 de ani în sus.

Nu cred nici în viitorul apropiat că se va vinde cineva pe suma asta, de 10 milioane, până nu se vor califica echipele româneşti în grupele europene, Europa League sau, ideal, Champions League. Atunci ar creşte cotele jucătorilor tineri foarte mult. Dar până atunci mi-e greu să cred", a declarat Gardoș, la TV Telekom Sport.

Florin Gardoș, în topul transferurilor de la FCSB

Florin Gardoș a jucat pentru FCSB în perioada 2010-2014, când a fost transferat la Southampton pentru aproximativ 7 milioane de euro. Gardoș este al treilea cel mai scump jucător pe care roș-albaștrii l-au vândut în străinătate, după Nicolae Stanciu și Vlad Chiricheș.

În prezent, stoperul evoluează pentru CS Universitatea Craiova, după o scurtă perioadă de timp în tricoul lui Poli Iași.

VIDEO Deac vorbește despre transferul la FCSB: „Mă bucur că am refuzat oferta”

Citește mai multe știri din Liga 1:

Iscă Vali Lazăr un conflict major în vestiar? » „Iau mai mulți bani decât 5-7 colegi de-ai mei!”

WhatsApp Q&A » Viorel Moldovan intră în provocarea GSP: cum răspunde cu un emoticon la întrebări și afirmații inedite

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
stelistulbrasov
stelistulbrasov  •  08 Aprilie 2020, 21:56

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

alfabetta
alfabetta  •  08 Aprilie 2020, 13:40

Vam mai zîs că la Troianu de lîngă Rosiori de Vede este unu, Ghiță care fuge *** și dă și cu picioru.Are picioru tare că sparge tot.Ăla merită sute de milioane. Nea Gigi ial la matale că faci avere din el. Dar vino după el dimineața cînd nui beat.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

189254898748309
Claude SH  •  08 Aprilie 2020, 13:22
Postat de Dan Dumitrescu pe 08 Aprilie 2020, 13:00

Ai dreptate, poate doi la 10 milioane, la oferta. Balivernele pe care le citim zilnic despre aceste transferuri imaginare intr-o perioada in care toti asteapta sa vada cand se va mai juca fotbal pe teren, sunt doar campanii de marketing *** dar bine platit de oier. Din fericire toate sunt fictiuni si nu merita sa vorbim macar de ele.

Chiar și doi la 10 milioane e cam mult. Man e luat cu 400.000 euro de la Uță din Liga a 2-a, nu a jucat în cupe europene, doar în preliminarii, și ceri 10 milioane de euro pentru ce face în penibila asta de Liga 1? Iar Coman a involuat de când a venit de la Viitorul. Atunci manca pământul, fugea, avea realizări, pe buna dreptate a cerut Gica 2,5 milioane. Acum e sub acea perioada. Eu zic ca și 5 milioane pe amândoi e mult în condițiile date

Vezi toate comentariile (5)
Comentează