FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

OFICIAL Prima plecare de la Craiova după ratarea titlului! Echipa a anunțat despărțirea

Florin Gardoș a plecat de la Craiova +39   FOTO
Florin Gardoș a plecat de la Craiova

Articol de - Publicat marti, 04 august 2020 22:37 / Actualizat marti, 04 august 2020 22:52

CS Universitatea Craiova a pierdut finala pentru titlul din Liga 1, 1-3 cu CFR Cluj, iar azi a anunțat că fundașul Florin Gardoș este primul jucător care părăsește echipa.

Ajuns la olteni în februarie 2018, fundașul de 31 de ani fost măcinat de accidentări grave și nu a reușit să se impună la craioveni. Astfel, după ce în acest sezon a bifat doar 14 minute, cu Sabail, în preliminariile Europa League, Gardoș a plecat de la Craiova.

„Clubul Universitatea Craiova anunță faptul că s-a despărțit de fundașul central Florin Gardoș. Îi mulțumim și îi dorim mult succes în continuare.

Născut pe data de 29 octombrie 1988 în Satu Mare, Gardoș are 1,93 m. și este un fotbalist de picior drept. Florin Gardoș și-a început cariera de fotbalist profesionist la Someșul Satu Mare și a făcut pasul în Liga I în 2010, la Steaua București. A îmbrăcat tricoul roș-albastru în 121 de meciuri, timp în care a marcat patru goluri și a oferit două pase decisive.

Gardoș a obținut două titluri de campion al țării, o Cupă și o SuperCupă a României. Are 17 prezențe în UEFA Europa League și 11 în UEFA Champions League. În vara anului 2014 a fost transferat la titrata echipă din Premier League, FC Southampton, contra unei sume record de 6 milioane de euro, acesta fiind unul dintre cele mai scumpe transferuri din istoria campionatului românesc. A evoluat în 18 meciuri pentru Southampton și în 17 jocuri pentru gruparea Under-23 a clubului”
- comunicat Craiova

În total, Gardoș a bifat 11 meciuri și un gol pentru olteni. Acesta a mai fost împrumutat la Poli Iași, în sezonul 2018-2019, iar de-a lungul carierei a mai jucat la FCSB și Southampton. În iunie, oltenii anunțat că Gardoș și-a prelungit contractul până la finalul acestui sezon, existând și posibilitatea ca înțelegerea să fie extinsă cu încă un an.

VIDEO Cristiano Bergodi: „Al doilea gol al CFR-ului ne-a ”tăiat” picioarele”

FOTO. Imagini tari de la Craiova – CFR Cluj 1-3

FOTO: facebook.com/UCVOficial
FOTO: facebook.com/UCVOficial
Stephane Acka și coechipierul Uros Cosic asistă cum Kevin Boli marchează golul de 1-3 al clujenilor. Titlul era în Gruia / FOTO: Arhivă GSP
FOTO: facebook.com/UCVOficial
FOTO: Raed Krishan, GSP
+35 FOTO

Citește mai multe știri despre Craiova:

LPF programează ultimele două meciuri din play-off! Când se pot juca Astra - Craiova și FCSB - Astra » Miză de 500.000 de euro pentru FCSB!

Ce urmează pentru CS Universitatea Craiova, după ratarea titlului: avantajele pentru sezonul viitor, ce jucători pot pleca și pe ce posturi vrea Bergodi întăriri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
danny_l
danny_l  •  05 August 2020, 08:56

Nu mai contează,CFR a vrut mai mult și au câștigat,când te rezumi doar la puțin atâta primești,plus că în joc oltenii erau apatici,mă uitam și când erau faze fixe,erau cate 2 țineau un jucător de la CFR,de aici golurile,la ce trebuie să țină 2 fundași un singur jucător că automat celălalt rămâne liber și marchează,poate îi învață Bergodi cum se stă la o fază fixă că habar nu au.

cj1960i
cj1960i  •  05 August 2020, 08:30
Postat de panalexan pe 04 August 2020, 23:00

Pentru fanii CSU Craiova: Daca aplicam aceeasi filosofie pentru play-off, CFR are 23:10 2.30p, iar Craiova 21:9 2.33p, mai mult decat CFR!!! Deci, dupa acelasi principiu, avand numar de meciuri diferit, Craiova trebuie sa castige campionatul in fata CFR, chiar pe criteriul sustinut de CFR!!!

Ia aplica teoria ta la toate jocurile din campionat, nu doar la cele din play-off. Vorbim de castigarea campionatului si nu doar al unei parti din el (care-ti convine tie).

calicon
calicon  •  04 August 2020, 23:16
Postat de panalexan pe 04 August 2020, 23:00

Pentru fanii CSU Craiova: Daca aplicam aceeasi filosofie pentru play-off, CFR are 23:10 2.30p, iar Craiova 21:9 2.33p, mai mult decat CFR!!! Deci, dupa acelasi principiu, avand numar de meciuri diferit, Craiova trebuie sa castige campionatul in fata CFR, chiar pe criteriul sustinut de CFR!!!

Prea tirziu!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează