FOTBAL  »  Superliga  »  PROGRAM LIGA 1

UPDATE LPF, bătăi de cap cu ultimele două meciuri din play-off! FCSB refuză planul Ligii + miză de 500.000 de euro pentru FCSB!

FCSB - Astra se poate juca duminică +39   FOTO
FCSB - Astra se poate juca duminică

Articol de - Publicat miercuri, 05 august 2020 13:48 / Actualizat miercuri, 05 august 2020 13:48

După ce s-a decis campioana Ligii 1, iar ultima etapă din play-out a fost programată miercuri, LPF este gata să stabilească datele pentru ultimele două meciuri din play-off.

UPDATE 5 AUGUST, 13:45 » FCSB refuză propunerea LPF

Meciul Astra - Craiova, pe care LPF voia să-l programeze joi, nu se mai poate disputa acum după ce antrenorul Cristiano Bergodi a fost depistat pozitiv cu COVID-19.  Liga vrea ca partida FCSB - Astra, programată inițial pentru duminică, să fie mutată vineri, dar echipa roș-albastră refuză pentru moment.

Știrea inițială: 

Restanțele Astra – Craiova și Astra – FCSB, care nu s-au jucat ca urmare a cazurilor de COVID-19 de la echipa din Giurgiu și la formația din Oltenia, au șanse să se joace în această săptămână. LPF va decide miercuri când va programa cele două partide, după ce jucătorii Astrei vor primi rezultatele testelor pentru coronavirus, efectuate azi.

Astfel, dacă toate rezultatele vor fi negative, Astra va evolua joi cu Craiova, ocupanta locului 2, și duminică o va înfrunta pe FCSB, echipa de pe locul 5.

Miză uriașă

Pentru Craiova, care luni a pierdut campionatul, meciul cu Astra nu mai are nicio miză, dar pentru elevii lui Bogdan Andone au interes uriaș, la fel ca cei de la FCSB. Miza acestor meciuri o reprezintă banii din drepturile TV, urmând a se decide echipele care termină pe locurile 3, 4 și 5.

  • În acest moment, Astra e pe 3, Botoșani pe 4 și FCSB pe 5. Moldovenii sunt singurii care nu mai au de jucat;
  • Astra își păstrează locul 3 cu o victorie în cele două restanțe sau dacă obține un egal cu FCSB;
  • Botoșani se menține pe 4 doar dacă FCSB pierde cu Astra;
  • FCSB urcă sigur pe 4 cu cel puțin un egal la Giurgiu. Poate ajunge pe 3 dacă se impune la Giurgiu, iar Astra nu bate Craiova.

Cum se împart banii din drepturile TV

Locul 33,3 mil. euro 
Locul 43 mil. euro 
Locul 52,8 mil. euro 

Clasament play-off Liga 1: 

FOTO. Imagini tari de la Craiova - CFR Cluj

FOTO: facebook.com/UCVOficial
FOTO: facebook.com/UCVOficial
Stephane Acka și coechipierul Uros Cosic asistă cum Kevin Boli marchează golul de 1-3 al clujenilor. Titlul era în Gruia / FOTO: Arhivă GSP
FOTO: facebook.com/UCVOficial
FOTO: Raed Krishan, GSP
+35 FOTO

VIDEO. Cozmin Gușă: „FCSB-ul nu o să își revină, problema este Gigi Becali”

Citește mai multe știri din Liga 1: 

LPF a publicat programul ultimei etape, iar Dinamo e fără scăpare! Meciurile se joacă mâine

FCSB e campioana InStat » Formația lui Gigi Becali conduce la 5 din 6 parametri

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (44)
rocky2
rocky2  •  05 August 2020, 15:00
Postat de lupu68 pe 04 August 2020, 21:01

Bravi, tata! Exact asta era! Esti primul si pana acum singurul care si-a dat seama. Doar ca Rotaru pare ca ar vrea sa se puna de-a curmezisul...

Scrie mare in titlu, MIZĂ DE 500k€ PENTRU fcGigiBecali, tăticu! Nu trebuie sa ai liceul ca sa pricepi si tu!

magic4ever
magic4ever  •  05 August 2020, 14:34
Postat de lionforever pe 05 August 2020, 07:27

Nu inteleg ce vor suporterii mioarele acum, adică becali baga copii cu cluju si e ok dar craiova trebuie musai sa bată astra. Dacă îl interesau banii, deși acum cred ca isi da palme când vede calculele ăstora, juca pe bune cu clujul.

Astra bate la orice ora si pe Craiova si pe FCSB daca este arbitrata ok si joaca cu Budescu & Alibec! FCSB are 3 infrangeri cu Astra sezonul asta,normal ca nu vor sa mai joace cu ei sa incaseze si a 4 infrangere...le-a dat clasa Alibec cum ia prins...

magic4ever
magic4ever  •  05 August 2020, 14:32

Pentru Astra conteaza banii din drepturile TV si se face tot posibilul sa se joace meciurile dar pentru Dinamo care sta prost financiar nu conteaza banii din play-out daca termina 2-3 pozitii mai sus dupa ce isi joaca restantele? Cum vine asta,pentru unii muma si pentru altii ciuma?

Vezi toate comentariile (44)
Comentează
Close