FOTBAL  »  Superliga  »  CAMPANIE

Lumea fotbalului s-a unit pentru Florin Hidișan! Buș, Chiricheș, Radu, Hagi și Pușcaș au donat tricouri

Florin Hidișan în tricoul celor de la UTA într-un meci cu CFR Cluj
Florin Hidișan în tricoul celor de la UTA într-un meci cu CFR Cluj

Articol de - Publicat marti, 20 iulie 2021 12:46 / Actualizat marti, 20 iulie 2021 13:26

Lumea fotbalului s-a cutremurat la auzul veștii că Florin Hidișan, fostul fotbalist de la UTA, Brașov sau FC Argeș, suferă de o formă gravă de cancer la stomac. Fostul mijlocaș are mare nevoie de ajutor financiar pentru a putea continua ședințele de chimioterapie și chiar pentru a putea merge în străinătate pentru un tratament mai puternic. 

În acest scop Bogdan Apostu, fostul coleg al lui Hidișan, a demarat o acțiune de strângere de fonduri și o serie de licitații pentru tricouri ale unor fotbaliști ce s-au înscris în campanie. 

Pe pagina sa de Facebook a fost deja scos la licitație tricoul lui Sergiu Buș de la FCSB. Campaniei s-au alăturat și Vlad Chiricheș, Ianis Hagi, Andrei Radu, George Pușcaș și mulți alții. Pe rând, tricourile acestora vor fi scoase la licitație, iar banii vor ajunge direct în conturile fostului fotbalist. 

Sergiu Buș a răspuns campaniei noastre și donează un tricou de la FCSB pentru a fi scos la licitație. Regula e simplă, scrieți la comentarii suma pe care o licitați, iar miercuri la ora 18:00 anunțăm câștigătorul. Nu uitați că licitația are scop caritabil, deci rugăm seriozitate maximă. Licitația pornește de la 500 de lei, iar cel ce va câștiga trebuie să facă dovada plății în contul lui Florin Hidișan, după care tricoul va porni spre el. Suntem lângă tine, piticule! Va rog share ptr ca mesajul acesta sa ajunga la cat mai multa lume, Florin are nevoie de ajutorul nostru, al tuturor. Impreuna suntem mai puternici! 💪 FLORIN HIDIȘAN CONT LEI: RO56BTRLRONCRT0CE2684801 CONT EURO: RO03BTRLEURCRT0CE2684801

Publicată de Apostu Bogdan pe Luni, 19 iulie 2021

Conturile unde poate fi ajutat Florin Hidișan: 

Nume: FLORIN HIDIȘAN 
CONT LEI: RO56BTRLRONCRT0CE2684801 
CONT EURO: RO03BTRLEURCRT0CE2684801

Citește și alte știri: 

Pentru ei luptă Octavian Șovre » Am mers la sediul Asociației S.O.S. Autism Bihor. Licitație pregătită pentru 1 iunie

Florin Hidișan, fostul mijlocaș de la UTA, Pandurii sau FC Argeș, are nevoie de ajutor

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează