FOTBAL  »  Superliga  »  FILOSOFIE

„I-am urât pe acești antrenori!” » Dezvăluiri tari ale unui fost campion cu FCSB

Florin Lovin (în dreapta) / Sursă foto: Arhivă Gazeta Sporturilor
Florin Lovin (în dreapta) / Sursă foto: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 septembrie 2021 12:12 / Actualizat vineri, 24 septembrie 2021 14:12

Florin Lovin (39 de ani), fostul mijlocaș al celor de la FCSB, retras de patru ani din activitate, a vorbit în această dimineață despre relația pe care a avut-o cu antrenorii săi de-a lungul carierei.

Recunoscut drept un tip care spune lucrurilor pe nume, Lovin a dezvăluit că nu i-a tolerat niciodată pe tehnicienii care l-au scos din echipă fără să-și justifice deciziile. Apoi, fostul mijlocaș a oferit un exemplu elocvent, lăudându-l pe Oleg Protasov, antrenor sub comanda căruia a jucat la FCSB. 

Florin Lovin: „Nu i-am suportat pe antrenorii care nu îți dădeau explicații”

„I-am urât pe antrenorii care, atunci când nu te bagă, nu îți dau vreo explicație. Nu i-am suportat! Fotbalul nu e matematică. Spune-mi: «Jucăm împotriva unei echipe unde nu se pretează jocul tău». Se așteaptă apoi antrenorii să rupi norii. Stai, tu cum te-ai comportat cu mine?

Îți dau cel mai elocvent exemplu. Îl aveam antrenor pe Protasov. Goian abia revenise după o accidentare, iar eu jucasem până atunci toate meciurile, evoluasem foarte bine. Aveam meci cu Rosenborg sau Valernega. Protasov ne-a spus: «Unul dintre voi nu va juca!» Am discutat acest lucru în dimineața meciului. 

Ne-a rugat să nu fim supărați dacă nu vom juca, ne-a spus că e doar o decizie. L-a ales pe Goian, dar am dat 200% la antrenamente apoi. Nu aveam cum să mă supăr”, a declarat Florin Lovin, în direct la Pro X. 

„I-am urât pe acești antrenori!” » Dezvăluiri tari ale unui fost campion cu FCSB
Florin Lovin a evoluat de trei ori în grupele Champions League / foto: GSP

Florin Lovin, relații problematice cu antrenorii

În luna august a acestui an, în direct la GSP Live, Florin Lovin a povestit conflictele avute cu antrenorii Gică Hagi și Marius Lăcătuș. 

În vara lui 2007, mijlocașul care avea atunci 25 de ani venea după un sezon foarte bun. Când Hagi a fost instalat de Gigi Becali, Lovin a dispărut din echipă în meciurile din presezon. Florin Lovin a jucat la FCSB timp de 4 sezoane și jumătate, perioadă în care a câștigat două titluri de campion, a prins o semifinală de Cupa UEFA și a evoluat de trei ori în grupele Champions League. 

Totuși, mijlocașul adus de la Bacău în iarna lui 2005 nu a fost mereu printre favoriții antrenorilor, iar două legende ale Stelei l-au exilat în anumite momente la echipa a doua.

Citește și alte știri din Liga 1: 

Licăre o stea la FCSB! La doar 19 ani, are cifre și performanțe personale peste ale atacanților importanți din istoria echipei!

EXCLUSIV // VIDEO „Ai jucat în meciuri trucate?” » Răspuns sincer la GSP Live: „Au fost două, trei meciuri foarte suspecte”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează