FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

EXCLUSIV Continuă înțepăturile între Florin Manea și Mititelu jr.: „Putea să fie băiatul meu, dar n-avea cum, eu sunt mai frumos”

Florin Manea și Adrian Mititelu sunt protagoniștii unui scandal de amploare
Florin Manea și Adrian Mititelu sunt protagoniștii unui scandal de amploare

Articol de GSP - Publicat marti, 20 iulie 2021 09:21 / Actualizat marti, 20 iulie 2021 11:05

Impresarul Florin Manea a continuat în această dimineață duelul de la distanță cu Adrian Mititelu jr. În direct la GSP Live, agentul a presărat câteva ironii la adresa finanțatorului de la FCU Craiova 1948.

  • CONTEXT: Între Adrian Mititelu jr. și Florin Manea s-a declanșat un război al declarațiilor, după ce impresarul a dezvăluit că patronul oltenilor nu a dorit să plătească 50.000 de euro pentru transferul jucătorului bulgar Birsent Karagaren.

„Nu trebuia să-i răspund. Îmi pare rău că s-a ajuns aici. Îi urez succes. Asta este! Nu mi-e frică de nimeni, nu m-a sunat nimeni din Craiova, poate să mă sune oricine. 

E diferența mare de vârstă și de experiență între noi. Putea să fie băiatul meu, dar n-avea cum, eu sunt mai frumos. Era foarte mic când eu deja jucam fotbal la Bistrița. Îmi pare rău că s-a ajuns aici, eu chiar l-am lăudat.(...) Replicile lui sunt bune, a stat și el puțin pe stradă. El e depășit, eu n-am lucrat niciodată cu «pisicuțe»”, a spus Florin Manea, la GSP Live. 

Adrian Mititelu Jr, atac cu „talpa” la impresarul Florin Manea: „El este hilarul branșei”

Patronul lui U Craiova 1948 și impresarul Florin Manea se află într-un conflict direct după ratarea transferului unui fotbalist la clubul oltean.

Între Adrian Mititelu jr. și Florin Manea s-a declanșat un război al declarațiilor, după ce impresarul a dezvăluit că patronul oltenilor nu a dorit să plătească 50.000 de euro pentru transferul jucătorului bulgar Birsent Karagaren.

Adrian Mititelu Jr a declarat pentru Prosport că bulgarul a fost prezentat inițial ca un jucător liber de contract de către Florin Manea, apoi, după vreo trei săptămâni, Florin Manea i-a contactat și le-a spus că Karagaren nu este liber de contract, dar că totuși transferul s-ar putea face dacă oltenii doresc să scoată din buzunar 50.000 de euro.

„Reperele sunt frații Becali, Anamaria Prodan”

Adrian Mititelu Jr. a mărturisit că formația alb-albaștrilor nu va mai colabora niciodată cu agentul Florin Manea, deoarece acesta nu poate să țină secret discuțiile legate de transferul unor jucători pe care îi reprezintă.

Când vorbim de impresariat, trebuie să ne luam repere precum frații Becali, Anamaria Prodan si alții pe care nu stau sa îi numesc… nu pe Florin Manea, care observ că apeleaza la jigniri. Dacă tot vorbim despre novicie, unii oameni o să rămână novici toata viața. Este un prag pe care nu îl pot depăși. Spunând ca nu m-a luat în serios denotă caracterul și modul de lucru al acestui impresar. Nu te poți duce la o emisiune și să începi să dai date contractuale, date din negocieri și așa mai departe, pentru că ești tu Florin Manea. El este hilarul branșei. La 24 de ani am reușit, într-un moment greu al familiei și al echipei, să continui linia ascendentă a echipei și să promovăm dintr-un campionat foarte greu de Liga 2. La 24 de ani, Florin Manea ce făcea? Umbla cu „pisicutele” în rucsac prin Statele Unite -Adrian Mititelu Jr

Citește și alte știri din Liga 1: 

EXCLUSIV House of cards, varianta FCSB » Laurențiu Reghecampf vrea înapoi la clubul lui Becali, Anamaria Prodan îi pune piedici

„De ce ați jucat în verde?” » Conducătorul lui Dinamo a dat cărțile pe față: „Vreți să vă spun adevărul?”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
nealiniatul
nealiniatul  •  22 Iulie 2021, 06:56

Florin Manea este un neica nimeni. Un hot prins la furaciuni prin America si un lenes . A incercat sa faca o manevra de neam prost cu Mititelu junior . Foarte bine ca s-a prins Mititelu.

terente1
terente1  •  20 Iulie 2021, 18:50

departe de mine gandul ca as fi fan Mititelu dar de data asta chiar ii dau dreptate, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează