FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV House of cards, varianta FCSB » Laurențiu Reghecampf vrea înapoi la clubul lui Becali, Anamaria Prodan îi pune piedici

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Articol de , - Publicat marti, 20 iulie 2021 08:28 / Actualizat marti, 20 iulie 2021 11:34

Jocuri de culise la FCSB. Laurențiu Reghecampf vrea să revină în clubul lui Becali, unde soția lui e interzisă. Colaborarea lor ar lăsa-o pe Anamaria Prodan fără niciun pic de influență.

500 la sută, Todoran va fi antrenorul nostru!”, a insistat Becali să-l confirme pe „principalul” de paie pe care îl are acum, așa cum îl susținuse și pe Anton Petrea, tehnicianul demis înaintea sezonului actual. Ambii aveau unicul avantaj că erau docili.

Reghecampf ar vrea să se întoarcă la FCSB

În culise se poartă însă un război extrem de ciudat pentru cei nefamiliarizați cu ițele ascunse ale fotbalului românesc. Reghecampf ar vrea să se întoarcă la FCSB, ceea ce agită apele în clubul lui Becali

În viața privată, Laur e aproape de un divorț, fiind certat de ceva timp cu Anamaria, soția-impresar alături de care a condus echipa în perioada 2012-2014. Împreună au obținut rezultate bune, bani și o influență asupra lui Gigi Becali, pe care n-o mai au acum.

Reghecampf și Anamaria Prodan nu mai sunt împreună

Reghecampf, în cazul unei reveniri la FCSB, ar deveni un aliat al dușmanilor nevestei! Ana a rupt legăturile cu clubul lui Becali când Man a fost transferat la Parma fără implicarea ei, deși îl avea sub contract. La transferul de 11 milioane de euro al lui Man au participat doar Ioan și Victor Becali, impresarii care l-au dus pe Dennis Man în Italia.

Anamaria s-a îndepărtat în ultima vreme de Reghecampf și ca soț, și ca antrenor. Sunt în pragul unui divorț, nu își mai vorbesc și au renunțat la parteneriatul care o transformase pe ea într-un agent influent.

Nu-l vrea pe Reghecampf la FCSB

Ana a încercat să influențeze negocierea lui Reghecampf cu FCSB, a insistat că soțul ei a avut salarii foarte mici în perioada în care a lucrat în clubul lui Becali, de maximum șapte mii de euro! Sumele reale ar fi însă de trei ori mai mari. 

Pentru ea e important să-l țină pe Reghecampf departe de FCSB. După ce l-a pierdut pe Man, Ana se află acum în situația de a-l pierde și pe Laurențiu Reghecampf, soțul ei, tot în favoarea familiei Becali.

House of cards, varianta FCSB » Laurențiu Reghecampf vrea înapoi la clubul lui Becali, Anamaria Prodan îi pune piedici
Laurențiu Reghecampf a avut mare succes în primul mandat la FCSB

Ea l-a creat pe Reghecampf

Reghecampf a devenit antrenorul FCSB în 2012 și a beneficiat de influența Aneimaria, ea conducea atunci nevestele fotbaliștilor și a păstrat astfel o atmosferă foarte bună în club. De când cei doi soți s-au îndepărtat, Laurențiu Reghecampf a încetat să mai fie un antrenor foarte bun, el nu a mai avut rezultate remarcabile nicăieri: nici în România, nici în Bulgaria, nici în țările arabe.

VIDEO. Anamaria Prodan: „Soțul meu nu se va umili niciodată la Palatul lui Gigi Becali! N-are cum să fie maimuță”

Citește mai multe știri despre FCSB:

Cine televizează FCSB - Șahtior Karagandy, în turul II al Conference League

Criticat de Becali, Ondrasek este apărat de fostul atacant al Stelei: „În locul lui, mi-aș suna impresarul să rezilieze contractul!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
romeverest
romeverest  •  20 Iulie 2021, 12:20

Domnilor ziaristi….ati depasit orice limita !! Sa afirmi ca Prodanca l-a creat pe antrenorul Reghecampf poare fi considerata o blasfemie !!

paolo12
paolo12  •  20 Iulie 2021, 12:18

Sau cum sa faci o "stire" din nimic și apoi sa repeți acelasi nimic în fiecare zi. Si culmea, sa vrei sa te respecte lumea...

valentindragobete
valentindragobete  •  20 Iulie 2021, 11:48

Cancanisme, mă băieți puneți o poza cu ce vreți voi si rugați cetitorii grozavei gazete sa facă Clic pe ea! E mai simplu si mai de bun simt fata de astfel de " articole " numite analize ...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează