FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Salariul real pe care îl câștiga Laurențiu Reghecampf la FCSB + Minciuna lui Becali

S-a aflat salariul pe care Laurențiu Reghecampf îl avea pe vremea când era antrenor la FCSB
S-a aflat salariul pe care Laurențiu Reghecampf îl avea pe vremea când era antrenor la FCSB

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 iulie 2021 09:23 / Actualizat duminica, 18 iulie 2021 16:18

Un subiect care a fost mereu dezbătut în mandatul lui Reghecampf la FCSB a fost salariul pe care Gigi Becali i-l dădea antrenorului. Acesta a fost făcut public de Anamaria Prodan, soția tehnicianului.

Gigi Becali a declarat în trecut că îl plătea pe Reghecampf cu 15.000 de euro pe lună.

Anamaria Prodan, încă soția tehnicianului, aceștia având probleme în căsnicie, a dezvăluit care era de fapt suma reală pe care Reghe o încasa de la finanțatorul roș-albaștrilor. Mai mult, agentul FIFA l-a acuzat pe milionarul din Pipera pentru declanșarea scandalului legat de divorț.

„Eu cred că toată această mizerie a fost făcută de Becali. Salariul lui la Steaua nu a fost întotdeauna de 15.000 de euro, așa cum zicea Gigi Becali, ci de vreo 6.000 sau 7.000 de euro. Dar, până la urmă, fiecare trăiește la nivelul banilor pe care îi are”, a spus impresara potrivit Playsport.

Dinu Todoran, cel mai mic salariu din Liga 1

Dinu Todoran este antrenorul din Liga 1 cu cel mai mic salariu, acesta pentru rolul de „păpușă” a patronului, Dinu încasează 4.500 de euro lunar.

El a fost de acord cu condițiile, și cu salariul mic, și cu rolul decorativ, fiindcă altfel nu ar fi fost angajat într-un club ale cărui ambiții sunt să câștige campionatul și să joace în grupe europene.

Todoran a antrenat juniorii la FC Voluntari și a condus-o pe Slatina în sezonul trecut, în care oltenii au retrogradat din liga a doua în a treia. Dinu nu a rezistat până la finalul stagiunii, a fost demis.

Anamaria Prodan rupe tăcerea! Declarații uluitoare despre divorțul de Laurențiu Reghecampf + cum s-a implicat Becali: „Atunci a început totul”

Citește și alte știri despre FCSB:

Derapajul lui Cristian Daminuță la adresa lui Ondrasek și a altor fotbaliști de la FCSB: „Nu știu cine dracu v-a păcălit cu oligofrenii ăștia” + replica lui Mihai Stoica

Mihai Stoica, reacție după articolul din Gazetă: „Eu doar am strâns informații, direct sau prin intermediul colaboratorilor”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
doar..titi
doar..titi  •  18 Iulie 2021, 16:46
Postat de fairplayromania pe 18 Iulie 2021, 16:26

Care e diferenta intre Clinceni si fcsb ? Amîndouă sunt pe locul 5 la sfirsitul campionatului, amîndouă trăiesc din drepturile de televiziune ! Deci....la rind la ceafă cu cartofi prăjiti...

hahaha ...ia zi prazare ... ce ''performante'' are de ani de zile '' eterna terra nova'' ??!! ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fairplayromania
fairplayromania  •  18 Iulie 2021, 16:26

Care e diferenta intre Clinceni si fcsb ? Amîndouă sunt pe locul 5 la sfirsitul campionatului, amîndouă trăiesc din drepturile de televiziune ! Deci....la rind la ceafă cu cartofi prăjiti...

fairplayromania
fairplayromania  •  18 Iulie 2021, 16:23
Postat de doar..titi pe 18 Iulie 2021, 16:03

..ca de obicei , plin de hateri talpanisti , prazari , dinamovisti ...si toti dastepti rau si care mai de care mai intelect !!adevarul poate fi muuuult mai simplu!!e posibil ca jiji sa fi dat 15.000 ..da la palmier sa ajunga doar 7.000!!!

Dai 15.000 si nu iti permiti sa iti duci echipa in cantonament , tu ce crezi ? Singura echipa din România care nu a fost in cantonament. Macar la Pucioasa..... Prazarii nu pun botul la toate minciunile scriitorilor.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează