FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mihai Stoica, reacție după articolul din Gazetă: „Eu doar am strâns informații, direct sau prin intermediul colaboratorilor”

Mihai Stoica, reacție după ce s-a scris că Ondrasek a sacrificat din cauză că a fost adus de el la echipă
Foto:GSP
Mihai Stoica, reacție după ce s-a scris că Ondrasek a sacrificat din cauză că a fost adus de el la echipă Foto:GSP

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 iulie 2021 10:28 / Actualizat sambata, 17 iulie 2021 11:41

După articolul din Gazeta Sporturilor de astăzi, Motivul pentru care Becali l-a trecut rapid pe linie moartă pe Ondrasek, Mihai Stoica, managerul general al echipei, se apără și spune că nu el este responsabil pentru aducerea vârfului ceh la echipă.

Managerul general al celor de la FCSB susține că el a avut doar rolul de a strânge informații despre Zdenek Ondrasek. Același lucru spune că l-a făcut și în cazul lui Ante Vukusic, atacant adus sezonul trecut la FCSB și care a fost rapid îndepărtat de Gigi Becali.

„Nu eu l-am propus pe Ondrasek la FCSB. Eu doar am strâns informații, direct sau prin intermediul colaboratorilor, din Norvegia și Cehia. Nu eu l-am propus pe Vukusic, ci doar am semnalat că e liber, dar că n-a mai jucat de foarte mult timp”.

MM a vorbit și despre acuzele venite după ratările transferurilor lui Burcă și Cestor

Acuzat în trecut de Becali pentru că ar fi ratat două transferuri importante, Burcă și Cestor, Stoica explică: „Nu eu i-am refuzat pe Burcă și Cestor, ci doar mi-am exprimat opinia când am fost întrebat și am afirmat că Planic are alte calități și nu cred că e inferior celor doi. Absolut aceeași comparație am făcut-o și între Planic și Miron, iar cel din urmă a ajuns la noi. Mă bucur că a făcut-o, poate dacă nu-l accidenta Omrani, eram campioni”.

Mihai Stoica a ținut să clarifice rolul pe care îl are în club: „Nu eu aduc jucători la FCSB, așa cum am făcut-o în primul mandat. Nu eu propun jucători la FCSB, asa cum am făcut-o în al doilea mandat. Eu - printre multe altele -mă ocup de monitorizarea tinerilor jucători din academie și chiar o fac cu pasiune și drag”.

VIDEO Dinu Todoran la conferința de prezentare la FCSB

Citește alte știri despre FCSB:

Cât încasează Dinu Todoran pentru umilința de la FCSB » Are cel mai mic salariu din Liga 1!

MM, scuze după ce l-a ironizat pe Chipirliu: „N-am fost prea inspirat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
amicu
amicu  •  19 Iulie 2021, 06:54
Postat de deusdat pe 18 Iulie 2021, 03:11

Când spui Mihai Stoica spui competență, onestitate, valoare, reușită! Da!

Spui mincinos, badaran, ***, bătăuș, pușcăriaș

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

deusdat
deusdat  •  18 Iulie 2021, 03:11

Când spui Mihai Stoica spui competență, onestitate, valoare, reușită! Da!

rumunek
rumunek  •  17 Iulie 2021, 15:44
Postat de siriussirius pe 17 Iulie 2021, 14:27

Ii bine ca n-ai nici o raspundere ocupindu-te de tineri,dar cum sinteti asa de prosti de naivi de numai pe voi va fraieresc toti acei ce aduc loazele astea la fcsb de ce nu ii duc la cluj,la craiova,sa vedem daca cu andrusca asta ar mai cistiga clujul campionat dupa campionat.Dar la ei jucatorii care vin AU VALOARE si cistiga campionatul pe cind ciurucurile noastre n-au cum.Sigur ca gigi vinde si nu-l intereseaza de campionat ,Clujul nu vinde si cistiga camionatul fara probleme ,doua moduri de abordare,eu ca suporter prefer sa cistig campionatul chiar daca fac datorii ca nu cred ca nu se pot rezolva prin jocurile in Europa si cu un management priceput.Daca nu lupti pentru cistigarea campionatului nu merita sa existi ,orienteaza-te spre alt domeniu nu incurca lumea.

Cum să nu vrea campionatul? Atunci de ce a ieșit din gaură în ultima lună a sezonului trecut, vorbind în dreapta și-n stânga. Pana atunci tăcute iar echipa mergea bine. Doar că mândria lui de copil bătrân piperean nu-l lasă să spună că a pierdut, zice că nu contează, nu-l interesează, că are 10 milioane în cont. Le are, dar le cheltuise înainte cu transferuri reușite ca Nedelcu pe 2 milioane. Ar face orice să ia campionatul ca apoi să le râdă in față oamenilor din fotbal, considerând că a demonstrat că se pricepe mai bine. Doar că între timp a pierdut timp, bani, coeficienți, jucatori, suporteri. Pe banii lui.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează