FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Cât încasează Dinu Todoran pentru umilința de la FCSB » Are cel mai mic salariu din Liga 1!

Dinu Todoran, antrenor FCSB +21   FOTO
Dinu Todoran, antrenor FCSB

Articol de , - Publicat sambata, 17 iulie 2021 07:40 / Actualizat sambata, 17 iulie 2021 09:23

Dinu Todoran (42 de ani), antrenorul din acte de la FCSB, a recunoscut că patronul Gigi Becali conduce echipa în locul lui.

Încercând să-i dezarmeze pe reporteri pentru meciurile viitoare, Todoran a fost neașteptat de sincer după jocul de la Botoșani, scor 0-0: „Știți foarte bine cum se procedează la noi, nu are sens să-mi adresați mereu această întrebare”. 

El a răspuns astfel când a fost întrebat de ce a operat trei înlocuiri după prima repriză și de ce i-a schimbat, pentru partea a doua, pe ambii fundași centrali cu care începuse partida.

Cât încasează Dinu Todoran pentru umilința de la FCSB

Todoran nu a explicat și de ce acceptă o asemenea situație, în care el e folosit doar ca o marionetă. Pentru rolul de „păpușă” a patronului, Dinu încasează 4.500 de euro lunar, cel mai mic salariu al unui tehnician din prima ligă

El a fost de acord cu condițiile, și cu salariul mic, și cu rolul decorativ, fiindcă după criterii normale nu ar fi fost angajat într-un club ale cărui ambiții sunt să câștige campionatul și să joace în grupe europene. 

Todoran a antrenat juniori la FC Voluntari și a condus-o pe Slatina în sezonul trecut, în care oltenii au retrogradat din liga a doua în a treia. Dinu nu a rezistat până la finalul stagiunii, a fost demis.

VIDEO. Ce s-a întâmplat la conferința lui Dinu Todoran » Totul a durat sub un minut!

După meciul de la Botoșani, întreaga conferință de presă a antrenorului a durat 49 de secunde, 12 dintre acestea fiind ocupate de prezentarea sa!

În rest, Todoran a vorbit despre aspectul jocului și Florin Tănase, care a ratat un penalty: „Fiind începutul de campionat, a fost puțin greu, dar per total am dominat partida. Nu am fost lucizi la finalizare. Tase e primul care bate penalty-uri, tot el o să bată. E un jucător valoros, pe care ne bazăm foarte mult. E căpitanul echipei, la fotbal se întâmplă să ratezi și penalty”.

După 49 de secunde, în lipsa întrebărilor din partea jurnaliștilor, Todoran s-a ridicat și a părăsit sala.

Citește mai multe știri despre FCSB:

Olimpiu Moruțan, umilit în direct: „Ce cauți la FCSB? Credeam că iau bani mulți, dar nu face nici 200.000 euro!” + Motivul halucinant invocat pentru regres

L-a cucerit pe Becali la primul său meci oficial pentru FCSB: „Nu mai lipsește niciodată din primul 11”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (76)
elgabri
elgabri  •  17 Iulie 2021, 22:49

Pentru un secund ia cel mai bun salar din Liga 1 de departe !!

rocky5
rocky5  •  17 Iulie 2021, 19:47
Postat de dubluv pe 17 Iulie 2021, 13:26

pentru oamenii cu principii de pe aici... cati dintre voi ar refuza sa antreneze Steaua pentru mai putin de 4500 euro lunar? Sa zicem chiar pentru 800?

fcgb nu e steaua, pacalicilor!:))))

duster4
duster4  •  17 Iulie 2021, 17:55
Postat de dubluv pe 17 Iulie 2021, 13:26

pentru oamenii cu principii de pe aici... cati dintre voi ar refuza sa antreneze Steaua pentru mai putin de 4500 euro lunar? Sa zicem chiar pentru 800?

Ce Steaua ma artimoane? Stiu ca e cald dar pune ceva pe cap, esti confuz.

Vezi toate comentariile (76)
Comentează