FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - FCSB 0-0

L-a cucerit pe Becali la primul său meci oficial pentru FCSB: „Nu mai lipsește niciodată din primul 11”

Andrei Cordea (#98), FCSB // foto: Facebook @ FCSB
Andrei Cordea (#98), FCSB // foto: Facebook @ FCSB

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 iulie 2021 07:06 / Actualizat vineri, 16 iulie 2021 11:24

Andrei Cordea (22 de ani), jucător transferat de FCSB în această vară, l-a impresionat pe patronul Gigi Becali.

Mai degrabă nemulțumit după remiza albă de la Botoșani, Gigi Becali a și lăudat câțiva dintre jucătorii vicecampioanei. Latifundiarul a avut 3 remarcați. Pe lângă obișnuiții Octavian Popescu și Florin Tănase, l-a lăudat pe nou-venitul Andrei Cordea.

Andrei Cordea l-a cucerit pe Becali după FC Botoșani - FCSB:  „Fotbalist adevărat”

Utilizat extremă dreapta, după ce în perioada pregătirilor a fost folosit în banda stângă a apărării, Cordea a rezistat pe gazon tot meciul, iar randamentul său l-a convins pe Becali: jucătorul transferat de la Academica Clinceni nu mai poate lipsi din primul „11” al echipei.

Cordea e fotbalist adevărat, poate juca orice post. Cordea nu va mai lipsi niciodată din primul 11”, a declarat Becali la emisiunea „DigiSport Special”. 

6este nota primită de Andrei Cordea în Gazeta Sporturilor de astăzi pentru prestația cu Botoșani. Niciun coechipier nu a luat mai mult

„Cordea chiar mi-a plăcut”

Cordea a atras laude și din partea lui Narcis Răducan, fost director sportiv la FCSB timp de câteva luni. Ex-oficialul de la FCSB l-a lăudat pe jucător la pauza meciului de la Botoșani. 

„Cordea chiar mi-a plăcut, e important să debutezi cu dreptul la FCSB, mai ales că presiunea e mare și nu e deloc simplu să te adaptezi”, a declarat Narcis Răducan, la emisiunea „Digi Sport Special”.

Clasament Liga 1: FCSB a început cu stângul

VIDEO. Dinu Todoran: „De ce a ratat FCSB titlul sezonul trecut? Accidentările, pandemia, greşelile de arbitraj”

Citește mai multe știri despre FC Botoșani - FCSB:

Control antidoping după Botoșani - FCSB: „Avem suspiciuni”

Gigi Becali, nervos la TV după FC Botoșani - FCSB 0-0: „Am o rugăminte. Întrebați-l pe antrenor, nu pe mine!” + Ce a spus despre Ondrasek

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
romeverest
romeverest  •  16 Iulie 2021, 19:32

Cordea, baiatul asta tanar si talentat, ar trebui sa se roage la Dumnezeu sa nu cumva sa rateze vreo 2-3 meciuri pentru ca nu stie ce il asteapta !! Vedeti ce pateste acum Morutan, pana acum era laudat si ciobanul afirma ca il va vinde pentru 15-20 de mil. de euro, iar dupa meciul asta ratat nu mai valoreaza decat 200 de mii de euro !! Viata grea cu acest cioban deghizat in antrenor !!

scoby57
scoby57  •  16 Iulie 2021, 12:57

Becali, Becali, iarăși și iarăși Becali! În pana mea, platforma asta se numește Gazeta Sporturilor nu Odă lui Becali! Ai de mama noastră!

gicab
gicab  •  16 Iulie 2021, 12:49

Ce relevantă are evoluția unui debutant într-un blat ordinar nereușit?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează