FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Olimpiu Moruțan, umilit în direct: „Ce cauți la FCSB? Credeam că iau bani mulți, dar nu face nici 200.000 euro!” + Motivul halucinant invocat pentru regres

Olimpiu Moruțan (stânga), în FC Botoșani - FCSB // foto: Facebook @ FCSB
Olimpiu Moruțan (stânga), în FC Botoșani - FCSB // foto: Facebook @ FCSB

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 iulie 2021 12:03 / Actualizat vineri, 16 iulie 2021 13:39

Gigi Becali (63 de ani), patronul de la FCSB, l-a criticat pe Olimpiu Moruțan (22) pentru prestația din meciul FC Botoșani - FCSB 0-0. 

Latifundiarul a fost nemulțumit de mai mulți jucători după remiza de la Botoșani, dar principalul său „client” a devenit Olimpiu Moruțan, întocmai fotbalistul pe care cerea 15 milioane de euro în urmă cu câteva luni.

Patronul de la FCSB este nemulțumit de stilul de joc al lui Moruțan, cu numeroase driblinguri, și pune evoluțiile sale slabe pe seama cartierului unde locuiește în prezent, Pipera. Ceilalți jucători „urecheați” de Becali au fost Ionuț Vînă și Răzvan Oaidă. 

Olimpiu Moruțan, principalul client al lui Becali după FC Botoșani - FCSB: „Credeam că e talent”

„Sunt nemulțumit de câțiva jucători care m-au dezamăgit și nu știu dacă vor mai juca. De exemplu Moruțan. Ce să cauți la FCSB dacă joci așa? Eu care credeam că e talent, că iau mulți bani pe el. Când colo el nu face nici 200.000, la ce a jucat! Sunt dezamăgit și de Oaidă. Dă, mă, gol! Dacă nu dai nici de acolo... Nu da în bară, era toată poarta goală!

Iar Moruțan... te apuci să driblezi, pierzi mingea la mijlocul terenului. Vreau posesie, i-am spus și lui Todoran, o să merg și la echipă să zic. Posesie! Dacă ne apucăm toți să driblăm la mijlocul terenului...

Vînă întreabă ce se întâmplă cu el. Mai vrei șanse? Ți-am dat 1.000 de șanse! Iar el trage mingea cu talpa? A pierdut 4 mingi la meciul amical cu Buzăul. O să vină rândul lui Moruțan să întrebe ce se întâmplă cu el”, a spus Becali la Pro X. 

Gigi Becali: „Moruțan stă la Pipera, îți dai seama?”

Gigi Becali a găsit un motiv surprinzător pentru regresul lui Moruțan: faptul că stă în Pipera!

„Tu driblezi la mijlocul terenului și nu ai nicio realizare. Să te muți la Domnești, unde stăteai, să nu mai stai la Pipera, că nu mai știi să joci bine fotbal! Așa e, el e băiat cuminte, dar cât ai fi de cuminte, dacă stai la Pipera e mai greu.

Când am făcut remarca cu mașina imediat și-a dat seama, s-a cumințit și a luat-o în sus ca racheta. El acum are casă la Domnești, dar stă la Pipera. Îți dai seama? Stătea cu Man. Dacă a plecat Man, du-te mă la casa ta! Moruțan nu se poate duce în jos, nu are cum, că nu-l lasă talentul!

Și în pregătire tot așa a fost, că m-am interesat. Am întrebat ce-i cu Moruțan?, așteptam să cer 30-40 de milioane pe el, iar acum nu pot cere nici 500.000. Am sunat impresarul, i-am spus să îi zică să se mute la Domnești! Cel mai mult țin la Moruțan, dintre toți, dar copilul pe care îl iubești îl și critici cel mai mult”, a adăugat Becali.

Anul trecut, Olimpiu Moruțan a avut un sezon foarte bun, cu 8 goluri și 15 pase decisive, dar strălucirea i s-a diminuat spre finalul sezonului. Moruțan a început cu prestații sub așteptări și actualul sezon.

VIDEO. Ce s-a întâmplat la conferința lui Dinu Todoran » Totul a durat sub un minut!

Mai multe știri despre FCSB:

„Cel mai bun” pentru Gigi Becali, cel mai slab de pe teren! Toate notele după meciul de la Botoșani

Revine Florinel Coman! Ultimele detalii despre vedeta FCSB: „Nu se operează! E mai bun decât era înainte”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
paolo12
paolo12  •  16 Iulie 2021, 18:09
Postat de persanu pe 16 Iulie 2021, 14:42

Becali saracu are impresia ca fotbalistii astia au ceva de invatat de la pseudoantrenorii astia care trec pe la FCSB. Ce sa invete de la ei ? Sa fie umili si sa zica da don patron. Vai de capu nostru ... Chiar nu intelege nimeni ca fotbalul romanesc pierde prin astfel de conduceri ? Noi inca avem impresia ca Becali tine fotbalul romanesc ... il tine doar cu bani atat ... in rest uitati-va la rezultate ... pai ce jucatori sa iasa de la FCSB chiar daca ia cam ce e mai bun din Romania cand jucatorii au un antrenor pe care nu dau doi lei pe cuvantul lui ... cum sa asculte de el ? Mai ales aia care au venit de la sate si au ajuns sa aibe 10.000 de euro salariu si sa fie considerati perlele negre ale lui Gigi. Suntem naivi , si vinovati sunt si cei din media sportiva ... nu va mai duceti ma sa le luati interviuri ... cui sa ii luati interviu ? Lui MM ? Pai e carpa la FCSB , spuneti-mi va rog o actiune de-a lui cu final fericit . Cand il auziti pe MM el se lauda cu lucruri facute de el impreuna cu antrenorul cu nr 12 nr 18 etc... Cu Becali de ce mai vorbiti si acceptati sa intre in emieiuni ? La aia de la Digi ma refer ... inchidetile ma toate canalele ... va spun eu ca nu se va supara nimeni. O avea dreptate cu LAS EU ECHIPA PE MANA PROFESIONISTILOR SA O RETROGRADEZE ... dar nici in halul in care conduce echipa acu nu e de laudat .... doar un neghiob poate accepta asta ..

Persan d’ala ca si spartanii ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dobrin
dobrin  •  16 Iulie 2021, 17:37
Postat de talpaiadului pe 16 Iulie 2021, 15:37

Becali, daca vrea sa scoata bani multi pe Morutan, ar trebui sa-l trimita cate luni in Argentina si sa inchirieze o camera in casa lui Maradona. Se intoarce toba de fotbal de acolo :)

Nu trebuie sa mearga pana in Argentina, se gaseste si pe la noi. Sa-l sune pe Sica al lui Ilie Dumitrescu.

titiduru22
titiduru22  •  16 Iulie 2021, 17:19
Postat de gicab pe 16 Iulie 2021, 14:47

Cum adică tine cu bani fotbalul românesc?... pai de ce a dat faliment?... dece a dat universitatea?... de ce a dat Vaslui?... de ce a dat otelul?.., de ce Dinamo e unde e la fel și astra?... de ce toate astea facă becali “tine” fotbalul românesc?

Fotbalul nu-l tine dar paginile ziarelor cu siguranta o face !

Vezi toate comentariile (18)
Comentează