FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Revine Florinel Coman! Ultimele detalii despre vedeta FCSB: „Nu se operează! E mai bun decât era înainte”

Florinel Coman, FCSB
Florinel Coman, FCSB

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 iulie 2021 09:10 / Actualizat vineri, 16 iulie 2021 10:09

După meciul dintre FC Botoșani și FCSB, scor 0-0, Gigi Becali (63 de ani) a dezvăluit că Florinel Coman (23) va juca în următorul meci al vicecampioanei.

Absent de pe teren din luna martie, când a suferit o leziune la nivelul mușchilor adductori ai coapsei drepte, Florinel Coman este la un pas de revenire.

Aripa stânga de la FCSB a ratat și primul meci din noul sezon, remiza albă de la Botoșani, dar nu va mai lipsi la următorul meci al roș-albaștrilor, susține patronul Gigi Becali.

Gigi Becali anunță revenirea lui Florinel Coman pentru FCSB

Acesta a declarat că Florinel va intra 20-30 de minute la următorul meci, pe care FCSB îl va disputa joi, 22 iulie, în Conference League, cu Șahtior Karagandy.

Florinel Coman va juca în următorul meci, 20-30 de minute. E posibil cu Karagandy. Când va intra, va fi altceva. Nu se operează. La ora asta, e mai bun decât era înainte, când era sănătos. Ei măsoară cu niște aparate, iar mușchiul accidentat e mai bine decât înainte”, a declarat Becali la emisiunea „DigiSport Special”.

Florinel Coman era așteptat să revină la începutul sezonului. El stă din martie, de când s-a accidentat în partida naționalei cu Macedonia de Nord, 3-2.

A participat în vara aceasta la pregătirea vicecampioanei, dar nu s-a refăcut complet. Din informațiile obținute de GSP, Coman s-a pregătit separat miercuri.

Florinel Coman, accidentare după accidentare

Starea medicală precară i-a ciobit deja cota lui Florinel. Dintr-un fotbalist pe care Becali spera să-l vândă cu 10 milioane de euro, Coman a devenit imposibil de vândut din pricina randamentului slab și a pauzelor lungi și dese pe care a fost forțat să le ia.

Regresul lui a apărut surprinzător, din ghinion. Începuse foarte bine stagiunea trecută, cu goluri marcate pentru FCSB în campionat și în Europa League, jucase excelent și în victoria naționalei cu Austria, 3-2.

A urmat o accidentare gravă, o fractură cu care s-a ales într-un joc cu Backa Topola, în partida încheiată egal în Serbia, 6-6.

La scurtă vreme după ce a încheiat recuperarea, Rădoi a apelat iar la el, pentru meciul cu Macedonia de Nord, unul în care Coman a redevenit accidentat, ruptură musculară gravă.

19 meciuria jucat Florinel Coman în sezonul trecut, în care a marcat un gol. El a fost titular doar de 17 ori și a bifat singurul gol din sezon pe 5 decembrie 2020, într-o victorie cu UTA, 3-0. De atunci a mai apărut în 17 partide oficiale, fără să mai înscrie vreodată

VIDEO. FCSB și-a prezentat noul echipament! Cum vor arăta Coman, Tănase&co. în noul sezon

Citește mai multe știri despre FCSB:

L-a cucerit pe Becali la primul său meci oficial pentru FCSB: „Nu mai lipsește niciodată din primul 11”

„Cel mai bun de pe teren” pentru Gigi Becali, cel mai slab în GSP! Toate notele după meciul de la Botoșani

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
valentindragobete
valentindragobete  •  16 Iulie 2021, 10:35

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gicab
gicab  •  16 Iulie 2021, 10:34

Se folosește aparatul american pe care la cumpărat poliția romana sa găsească sângele Elodie...hahaha

wearethechampions
wearethechampions  •  16 Iulie 2021, 10:33

Si transferul la fc Jilava pe cand?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează