FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL PLOIEȘTI

Petrolul Ploiești și-a găsit antrenor! Mâine va semna contractul cu „lupii galbeni” + Prima reacție a tehnicianului: „Nu am stat să mă gândesc”

Florin Pîrvu (47 de ani) va fi noul antrenor al celor de la Petrolul Ploiești, după ce Nae Constantin și-a dat demisia, în urma înfrângerii usturătoare de la Botoșani, scor 0-5.
Florin Pîrvu (47 de ani) va fi noul antrenor al celor de la Petrolul Ploiești, după ce Nae Constantin și-a dat demisia, în urma înfrângerii usturătoare de la Botoșani, scor 0-5.

Articol de , - Publicat marti, 07 februarie 2023 14:57 / Actualizat marti, 07 februarie 2023 16:03

Florin Pîrvu (47 de ani) va fi noul antrenor al celor de la Petrolul Ploiești, după ce Nae Constantin și-a dat demisia, în urma înfrângerii usturătoare de la Botoșani, scor 0-5. 

Tehnicianul care a activat ultima dată în China, la echipa U19 a celor de la Henan Songshan Longmen, se află în negocieri cu gruparea de pe „Ilie Oană”, anunță ProSport.

UPDATE, ora 15:35: Florin Pîrvu, reacție pentru GSP: „A fost simplu, Petrolul e echipa mea de suflet”

La câteva minute de la apariția știrii, Gazeta Sporturilor a obținut o reacție de la Florin Pîrvu. Noul antrenor al Petrolului a dezvăluit că negocierile s-au încheiat repede. 

De asemenea, Florin Pîrvu a precizat că va lucra cu staff-ul lui Nae Constantin, format din Valentin Bădoi (antrenor secund), Cătălin Grigore (antrenorul cu portarii), Carmel Bărbulescu (antrenor secund), Laurențiu Marinescu (preparator fizic) și Costel Ilie (team manager).  

„A fost simplu. Petrolul e echipa mea de suflet. Am ales imediat, nu am stat să mă gândesc. Am speranțe mari. Voi lucra cu staff-ul lui Nae, finul meu, de care sincer îmi pare rău. De mâine sunt la antrenament”, a spus Florin Pîrvu, pentru Gazeta Sporturilor. 

FRF a reacționat după ce maghiarii au cerut steagul Ungariei Mari pe stadioane » Ce va face forul lui Răzvan Burleanu
FRF
FRF a reacționat după ce maghiarii au cerut steagul Ungariei Mari pe stadioane » Ce va face forul lui Răzvan Burleanu

Din informațiile Gazetei Sporturilor, Florin Pîrvu va parafa în decursul zilei de miercuri contractul cu Petrolul Ploiești. Claudiu Tudor, președintele clubului prahovean, a spus pentru Playsport că înțelegerea va fi valabilă pe 18 luni: „Va semna pe un sezon și jumătate”. 

Florin Pîrvu va fi noul antrenor al celor de la Petrolul Ploiești 

Florin Pîrvu și-a început cariera de antrenor în 2011, la CS Turnu-Severin, acolo unde a fost, pe rând secundul lui Cosmin Bodea, Marian Bondrea, Nicolo Napoli și Ionel Gane. 

Între octombrie 2012 și iunie 2014, Florin Pîrvu a pregătit echipa Conpet Ploiești, din postura de antrenor principal. 

În perioada iunie 2014 - septembrie 2014, Florin Pîrvu a fost secundul lui Răzvan Lucescu la Petrolul Ploiești. A jucat același rol și la Rapid București, unde a fost secundul lui Dan Alexa (iulie 2015 - decembrie 2015). 

Ca jucător, Florin Pîrvu a evoluat la Petrolistul Boldești, Petrolul Ploiești, Henan Songshan Longmen, Dinamo, Oțelul Galați, FC Brașov, Universitatea Craiova, Stal Alchevsk (Ucraina), AEL Limassol (Cipru), CS Otopeni, CS Chimia Brazi și CS Turnu-Severin. 

În echipa națională a României, Florin Pîrvu a adunat două selecții. 

Nae Constantin și-a anunțat demisia după umilința de la Botoșani: „Am făcut tot ce a depins de mine”

„O umilință! E etapa umilințelor. Mi-e greu să-mi găsesc cuvintele. Sunt direct răspunzător de tot ce s-a întâmplat. Cred că e momentul să se încheie un ciclu la Petrolul. Am făcut tot ce a depins de mine, dar simt că nu mai pot. Am vorbit și cu conducerea în minutele de după meci, cred că a venit timpul să mă opresc. Pentru mine, cred că e finalul! 

Cred că altcineva ar putea să ducă mai departe munca mea de un an și jumătate. Eu simt că nu mai pot să duc această muncă mai departe”, a spus Nae Constantin, la Orange Sport. 

VIDEO. Așa s-a marcat cel mai rapid gol al sezonului în SuperLigă! Acțiune-fulger în secunda 54: Sebastian Mailat în Botoșani - Petrolul

Citește și: 

Valeriu Iftime anunță noi transferuri pe ruta FC Botoșani - FCSB: „Nu avem decât de câștigat”

Șucu și Angelescu sunt iar buni de plată! Rapid a pierdut azi un nou proces la TAS

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (4)
nucusor
nucusor  •  08 Februarie 2023, 11:21

liga 2 este putin spus cu marele antrenor parvu ,

brentford
brentford  •  07 Februarie 2023, 15:28

Bravo,Rosule! Ai gasit poza lui Razvan Lucescu (poate,poate pune botu' cititorul),cu care Pirvu a lucrat la Petrolul 3 luni,din care o luna jumate extrasezon. Esti pe urmele lui Tepelin

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  07 Februarie 2023, 15:25

Acolo Tamas era Antrenorul. Când a plecat el capacitatea echipei a scăzut cu 90 % !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează