FOTBAL  »  Superliga  »  UTA - VOLUNTARI 4-3

Florin Pîrvu, după ce a pierdut dramatic primul meci la Voluntari: „Dacă rămân cu ceva bun...”

Florin Pîrvu, antrenorul Voluntariului
Florin Pîrvu, antrenorul Voluntariului

Articol de - Publicat luni, 18 martie 2024 20:59 / Actualizat luni, 18 martie 2024 22:25

Florin Pîrvu (48 de ani) a debutat cu stângul pe banca celor de la FC Voluntari, 3-4 la Arad, cu UTA, după ce ilfovenii au condus la pauză. Cum a comentat meciul noul A1 de la Voluntari?

Fără victorie în acest an, FC Voluntari l-a demis pe Nicolae Dică și l-a instalat în funcția de antrenor principal pe Florin Pîrvu, fostul A1 de la Petrolul Ploiești.

În primul meci cu Pîrvu pe bancă, FC Voluntari a arătat promițător, a înscris de 3 ori, dar a plecat fără punct sau puncte de la Arad, fiind răpusă în prelungirile partidei, scor final 4-3.

Dănciulescu a dezvăluit ce a vorbit cu Cosmin Matei: „Mi-a spus ce a luat”
MATEI, DEPISTAT POZITIV
Dănciulescu a dezvăluit ce a vorbit cu Cosmin Matei: „Mi-a spus ce a luat”

Florin Pîrvu, după UTA - FC Voluntari: „Dacă rămân cu ceva bun după acest meci...”

„Suntem total dezamăgiți, am venit aici să jucăm și am demonstrat asta, am căutat să câștigăm cele 3 puncte, dar nu am reușit să le obținem. Meci nebun, cu răsturnări de scor.

Dacă rămân cu ceva bun, asta este atitudinea băieților, și-au dorit foarte mult să câștige. Suntem supărați, dezamăgiți, dar trebuie să mergem înainte, pentru că mai sunt meciuri de jucat, puncte în joc.

Eu zic că am făcut un joc bun, am arătat că avem forță și am înscris, dar s-au făcut ceva greșeli și ne-au costat.

Trebuie să fim optimiști până la final, mai sunt 8 meciuri de jucat, puncte puse în joc. Trebuie să luăm puncte etapele viitoare” au fost concluziile lui Florin Pîrvu, exprimate la microfonul Orange Sport.

Pe noi, jucătorii, nu ne privește aspectul schimbărilor de antrenor. Important este ca noi să scoatem echipa. Poate veni orice antrenor, dar noi suntem factorul cel mai important. Consider că am făcut un meci bun, este un punct de plecare, avem timp să pregătim foarte bine următoarea partidă și să câștigăm.

- Doru Andrei, FC Voluntari

E păcat că nu am luat măcar un punct, după golul de 3-3 am luat mingea să o ducem la centru, simțeam că puteam chiar să câștigăm, dar am primit acel gol dintr-o neatenție și plecăm acasă fără puncte.

Ne trebuie o victorie ca să ne descătușăm. Echipa a luptat până în ultimul minut. Mai sunt 8 meciuri, dacă vom continua așa simt că vom menține echipa în prima ligă.

Trebuie să fim responsabili de rezultat, să nu dăm în antrenorul care a fost înainte. Eu mă simt principalul responsabil pentru parcursul mai puțin bun pe care-l avem. Nu trebuie să ne uităm la antrenor, ci să-l ajutăm, să formăm împreună o echipă.

- Igor Armaș, FC Voluntari

Mai multe știri din Superligă:

Reacția lui Mihai Stoica după declarația lui Risto Radunovic: „El a cerut o mărire a contractului actual, iar Gigi nu a fost de acord”
FCSB
Reacția lui Mihai Stoica după declarația lui Risto Radunovic: „El a cerut o mărire a contractului actual, iar Gigi nu a fost de acord”
Din Liga 1, la 5.100 de kilometri distanță: a semnat în metropola cu 21 de milioane de locuitori!
TRANSFER
Din Liga 1, la 5.100 de kilometri distanță: a semnat în metropola cu 21 de milioane de locuitori!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează