FOTBAL  »  Superliga  »  UTA ARAD - FC VOLUNTARI 4-3

VIDEO + FOTO UTA - FC Voluntari 4-3 » Show total la Arad, într-un meci cu 7 goluri! UTA câștigă la ultima fază, după un meci în care a fost dominată! Clasamentul ACUM

Articol de , , - Publicat luni, 18 martie 2024 19:30 / Actualizat luni, 18 martie 2024 20:16

UTA Arad a învins-o cu noroc pe FC Voluntari, 4-3, într-un meci din prima etapă de play-out. Ilfovenii au jucat mai bine, au trimis mingea de trei ori în bară, dar s-au văzut învinși de inspirația lui Mircea Rednic. Și de execuțiile lui Joao Pedro.

Cu Florin Pîrvu la debut, FC Voluntari a arătat ca e o echipă renăscută și a etalat un joc spectaculos, care îi dă speranțe la salvarea de la retrogradare. Dar a fost învinsă de inspirația lui Rednic și pragmatismul arădenilor. Ilfovenii au început ca din tun partida din Arad. Iar în primele minute au amenințat constant poarta arădenilor.

În minutul 3, Dumiter a fost blocat la limită chiar la marginea careului, în timp ce se îndrepta spre poarta lui Iacob, iar după 14 minute portarul arădenilor a scos lovitura de cap a a lui Nemec. Au urmat o ocazie a lui Dumiter și o bară a lui Armaș.

În minutul 28, Nemec a lovit primul. După un corner, Turda a trimis cu capul în fața porții, de unde Nemec, nemarcat, a trimis mingea în poartă. Un gol mai mult decât meritat, după cum a decurs scorul. După 6 minute, UTA a schimbat: Marcelo Freitas a fost înlocuit de Joao Pedro. Și la doar 4 minute după ce a intrat pe teren, mijlocașul portughez a făcut 1-1. A șutat de la marginea careului. Mingea a fost deviată și a intrat în poartă.

Jucătorii de la FC Voluntari nu s-au lăsat demoralizați de gol și au revenit în atac. Și au dat lovitura în primul minut al prelungirilor. Igor Armaș a făcut 2-1, după un corner, cu o lovitură de cap.

Show și după pauză

La 5 minute de la starul reprizei secunde, UTA a egalat din nou. După o centrare în careu, Omondi a profitat de lipsa de marcaj și a trimis cu capul din 6 metri. După gol, trupa lui Pîrvu a revenit în atac. Și a plouat cu ocazii la poarta arădenilor. Rață (54), Dumiter (58 și 66) și Armaș (73) au trecut pe lângă gol.

Dar lovitura a dat-o UTA. În minutul 80. După o acțiune prelungită, Micovschi a centrat perfect în fața porții, de unde Tudorie a ghidat mingea spre colțul lung. După reușită, s-a instalat tensiunea la Arad. A durat puțin peste 5 minute până când golul s-a validat în camera VAR, timp în care fanii, staff-ul și jucătorii și-au pierdut răbdarea.

Două goluri în prelungiri

Dar meciul nu era terminat. S-a mai punctat de două ori în prelungiri. În minutul 90+2, Merloi a reușit egalarea, la 5 minute după ce a intrat pe teren. Și părea că meciul se îndrepta spre un rezultat de egalitate, dar Joao Pedro a avut alt plan. După primul corner al arădenilor, mingea a ajuns la Joao Pedro, aflat la marginea careului. Și a șutat perfect, din prima, de la marginea careului. Mingea s-a dus lângă bară. Imparabil. Și a adus victoria arădenilor.

5goluri din cele 7 s-au marcat cu capul

Inspirație pentru Mircea Rednic și Pîrvu

„Puriul” a dat dovadă de o inspirație incredibilă. Trei dintre jucătorii pe care i-a introdus pe teren au punctat. Chiar la puțin timp după ce au intrat.

Joao Pedro a făcut 1-1 la 4 minute după schimbare, Omondi, intrat la pauză, a punctat pentru 2-2 în minutul 50, iar Alex Tudorie a stabilit scorul final după 10 minute în care a stat pe teren. Iar Joao Pedro a mai punctat o dată în minutul 90+6.

Și Florin Pîrvu a dat dovadă de inspirație. L-a băgat în minutul 87 pe Merloi, iar acesta a făcut 3-3 în minutul 90+2.

Notele GSP după UTA - FC Voluntari

UTA Arad: Florin Iacob (cp) 5 - Tiberiu Căpuşă 4, Alexandru Benga 4, Ibrahima Conte 3 (46 Marko Stolnik 6), Diogo Rodrigues 4 (77 Ariel Lopez) - Marcelo De Freitas 4 (34 Joao Pedro 8), Cristian Mihai 5 - Rareş Pop 6 (46 Eric Omondi 7), Andrej Fabry 7 (70 Alexandru Tudorie 7), Claudiu Micovschi 7 - Kevin Luckassen 5
Antrenor: Mircea Rednic - 9

FC Voluntari: Jesus Fernandez 3 - Grigore Turda 5, Patricio Matricardi 4, Igor Armaş (cp) 6 - Radu Boboc 5, Vadim Raţă 5 (76 Juan Cascini), Ljuban Crepulja 5, Naser Aliji 5 (86 George Merloi) - Andrei Dumiter 5 (60 Nicolae Carnat 6), Adam Nemec 6, Doru Andrei 7
Antrenor: Florin Pîrvu - 6

Clasamentul live din Superliga

FINAL. UTA Arad – FC Voluntari 4-3

  • Liviu Giurgiu și Mircea Leac, foști jucători de la UTA, au fost invitați pentru a da lovitura de începere. Leac locuiește în Statele Unite ale Americii, în timp ce Giurgiu își împarte traiul între Suedia și România.
  • Claudiu Drăgan e noul team manager la UTA. Fostul jucător de la UTA și Dinamo, Claudiu Drăgan, ocupă începând cu acest meci funcția de team manager în organigrama „Bătrânei Doamne”. Cel supranumit „Iedul” în cariera de fotbalist a împlinit astăzi vârsta de 45 de ani

UTA Arad – FC Voluntari, echipe de start

UTA: Fl. Iacob - Căpușă, Benga, Conte, D. Rodrigues - M. Freitas, Cr. Mihai, Fabry - R. Pop, Luckassen, Micovschi
Rezerve: Kucher - Trif, Omondi, A. David, Iurasciuc, C. Vulturar, V. Morar, Al. Tudorie, Stolnik, J. Pedro, A. Lopez
Antrenor: Mircea Rednic

FC Voluntari: J. Fernandez - Turda, Matricardi, Armaș - R. Boboc, Rața, Crepulja, Aliji - Dumiter, Nemec, D. Andrei
Rezerve: Oct. Vâlceanu - Cascini, A. Ciobanu, Merloi, Al. Munteanu, Droppa, Cocian, Voican, Carnat
Antrenor: Florin Pîrvu

Stadion: Arena Francisc Neuman
Arbitru: Marcel Bîrsan / Asistenți: Radu Ghinguleac și Raul Ghiciulescu
Arbitru VAR: Viorel Flueran / Arbitru AVAR: Alexandru Filip

Transfer în Superliga la mijlocul lui martie » Atacantul care impresiona la Standard a semnat cu UTA
UTA
Transfer în Superliga la mijlocul lui martie » Atacantul care impresiona la Standard a semnat cu UTA
Anunț-șoc în direct al titularului de la FCSB: „Vreau să PLEC! Caut o soluție” » Becali l-a luat peste picior: „Pleci cu autobuzul sau cu trenul?”
FCSB - SEPSI OSK 2-1
Anunț-șoc în direct al titularului de la FCSB: „Vreau să PLEC! Caut o soluție” » Becali l-a luat peste picior: „Pleci cu autobuzul sau cu trenul?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (48)
SteauaUS27
SteauaUS27  •  30 Martie 2024, 19:57
Postat de sadiku_is_back pe 20 Martie 2024, 12:03

de ce rad aia de tine pe forum la ZOZO ????? ce stil de *** ti-ai tras umflatule ....bah nu ai coloana vertebrala ...pt mine esti un ***

cu cine vorbesti tibi iq 33? din nou singur? ha ha ha

SteauaUS27
SteauaUS27  •  24 Martie 2024, 18:52
Postat de concret pe 18 Martie 2024, 21:54

Hai sa iti spun eu ran-dumb, ce s-a intamplat cu adevarat saptamana trecuta: ciobanul, *** dupa ce rapidistii i-au administrat umilinta aia usturatoare pe Arena Nationala, i-a "sapat" cu prietenul Ciolacu, aparand peste noapte, de nicaieri, dosarul grupului infractional cu materialele pirotehnice. Timing-ul vorbeste de la sine. Cum sa apara toata mascarada aia fix dupa acel 4-0? Plus de asta, nu numai aia de la Rapid, ci absolut toate galeriile, toate gruparile ultras introduc materiale pirotehnice pe stadioane. Uite cum fix aia de la Rapid sunt cei mai patati din Univers. Ceea ce face acest cancer al fotbalului romanesc din umbra depaseste pana si practicile camorrei napoletane, dar intr-un stat mega-corupt precum Romania, imbecilitatile de genul asta dau roade. E clar ca nu mai suporta umilinta de a pierde si campionatul asta. Dar karma, karma nu doarme niciodata. Si cand va incepe sa loveasca in voi, toti sustinatorii acestui cancer, nu se va mai opri.

stiu ca esti ***,dar nici chiar asa. pai toate galeriile au fost saltate,si aia de la vitan abzresti au fost saltati,doar ca ,cu cateva zile mai tarziu. doar nu-i saltau pe toti deodata. ca nu aveau cum. Steaua din liga 1 este campioana,asta este karma.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sadiku_is_back
sadiku_is_back  •  20 Martie 2024, 12:03

de ce rad aia de tine pe forum la ZOZO ????? ce stil de *** ti-ai tras umflatule ....bah nu ai coloana vertebrala ...pt mine esti un ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (48)
Comentează