FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Florin Prunea confirmă investiția de 500.000 de euro la Dinamo: „Noi n-avem în spate o primărie, sunt bani importanți”

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 mai 2020 17:22

Florin Prunea, managerul general al lui Dinamo, confirmă că investitorii reprezentați de Juan Jose Melero Martin au fost de acord să ofere o garanție de 500.000 de euro. 

După nenumărate tentative nereușite de vânzare, Dinamo pare să ajungă pe mâna unui grup reprezentat de Juan Jose Melero Martin, fost vicepreședinte al Federației Spaniole. Florin Prunea are încredere în expertiza acestuia. 

Florin Prunea: „Noi n-avem în spate o primărie”

„E important că a apărut un om serios, îl cunosc, era vicepreședintele Federației Spaniole de Fotbal când eram eu la FRF. Melero Martin a fost în perioada lui Angel Villar acolo, a lucrat și la FIFPro, la sindicatul mondial al fotbaliștilor. Cei 500.000 de euro sunt bani importanți, banii către ANAF și către jucători. E o infuzie importantă, într-o situație grea. E o sumă care ne ajută, dar pe moment. E nevoie de ceva pe termen lung. N-avem în spate o primărie, care să plătească apa caldă și alte utilități. E nevoie de lichidități”, a declarat Florin Prunea, conform Prosport.

VIDEO / Klaus Iohannis dă undă verde sportului: „Competițiile se pot relua de la 1 iunie, dar fără spectatori!”

Citește și alte știri despre Dinamo:

EXCLUSIV Răsturnare de situație după ședința comună MTS - Ministerul Sănătății: ce se întâmplă cu fotbaliștii după cele 14 zile de izolare

Un fotbalist de la Dinamo se revoltă: „Toată țara e liberă, noi stăm în pușcărie! Am fost închiși ca animalele”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
557359368547447
Florin Alexandru  •  30 Mai 2020, 12:23

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează