FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Noua telenovelă spaniolă: Ionuț Negoiță tratează cu „Mitică” din Spania! A cerut 500.000 de euro

Juan Jose Antonio Melero
Juan Jose Antonio Melero

Articol de GSP - Publicat joi, 28 mai 2020 23:27

Continuă telenovela spaniolă legată de vânzarea lui Dinamo. După ce negocierile cu Herminio Menendez au căzut, finanțatorul Ionuț Negoiță discută acum cu Juan Jose Melero Martin, un om de afaceri care în trecut a lucrat la Getafe.

Ionuț Negoiță vrea să vândă Dinamo de mai bine de trei ani, au fost tot felul de discuții, au rămas la acest stadiu. Acum, negocierile cu Melero Martin au ajuns în punctul în care finanțatorul „câinilor” i-a cerut acestuia suma de 500.000 de euro drept garanție pentru a vedea că poate investi imediat în club suma de 3 milioane de euro, pentru a achita datoriile. Spaniolii trebuie să dea un răspuns până luni, 1 iunie. 

Melero, un fel de „Mitică” din Spania

Juan Melero a fost vicepreședintele Federației Spaniole de Fotbal în perioada 2007-2008, iar înainte de 1990 a fost vicepreședintele ligii secunde din Spania. Ionuț Negoiță nu are încredere în el, pentru că Melero ar fi un intermediar pentru alți oameni de afaceri, lăudându-se așa cum face Dumitru Dragomir, care spunea că dorea să cumpere Dinamo împreună cu alți investitori.

„Am citit și eu câte ceva în presa din România, nu știu mai multe în legătură cu acest subiect, însă pot să spun că domnul Melero este un adevărat profesionist. Un om care cunoaște și este cunoscut de foarte multă lume în fotbalul spaniol. În perioada în care eu am condus echipa, dânsul era director general și pot spune că nu a prins o perioadă foarte calmă, reușind, alături de președintele Angel Torres, să scoată Getafe din criza financiară în care se afla.  A fost un moment greu pentru club. Am interacționat foarte puțin cu dânsul, însă mi-a lăsat impresia unui profesionist desăvârșit, o persoană influentă, un om apreciat, faptul că a fost vicepreședinte al  federației fiind o recomandare în acest sens”
Cosmin Contra, pe 5 mai, despre Melero, cu care s-a  intersectat la Getafe în sezonul 2014-2015

Problemele lui Dinamo îngreunează afacerea 

Posibilitatea ca Ionuț Negoiță să ajungă la un numitor comun, final, cu vreun investitor extern ține totuși de domeniul SF. Cu toate că se mai poartă tratativele cu spaniolii reprezentați de Juan Merelo, iar susținătorii ibericului transmit că sunt șanse mari ca afacerea să se facă „zilele următoare". 

Anumite acte din cadrul clubului, plus procesul de bancrută frauduloasă în care este implicat actualul patron, plus gradul de seriozitate al partenerilor din străinătate au tras în jos eventuala afacere.

VIDEO Cristi Chivu a fost dorit la Dinamo!

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Incredibil! În timp ce restul echipelor protestează încuiate în baze, Dinamo le-a dat liber pe „blat” jucătorilor! Ce riscă acum „câinii”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
stoichkov5
stoichkov5  •  29 Mai 2020, 10:45
Postat de Gelu Oanca pe 29 Mai 2020, 08:23

Nu poti sa cumperi un lucru de la cineva daca nu il are. Negoita nu are nimic, in afara de 22-25 de jucatori, Saftica nu o are, stadion nu, palmares culori nimic , cum poate vinde ce nu are.

Bravo, cum poate cineva sa aiba"culori"? Exclusivitate pe culori?

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  29 Mai 2020, 09:22
Postat de Radulescu Horatiu pe 29 Mai 2020, 08:13

Drama este ce a ajuns Dinamo.O ieftinitură de club pe care nu-l mai dorește nimeni,o marfă perisabilă care a început să pută foarte urât.Acesta este în 2020 DDB.

Contra s-a implicat?E prudent,cica nu stie-vazand cum a iesit Andone!Spaniolii sunt oameni de calitate,dar Dinamo nu are nici macar stadion!Adrian Nastase se dadea mare dinamovist dar-cu toate ca a fost un prim ministru,nu a avut curaj nici macar sa le dea in concesiune stadionul, pe 49 de ani!Poate si din cauza ca la Dinamo era presedinte Tica Danilescu,stelist vechi si mai il avea si pe intrigantul Cornel Dinu!Iar Viorel Hrebenciuc-mana dreapta a lui Iliescu,combinagiul care facea si desfacea -a ajutat foarte mult pe Steaua,inclusiv convingandu-l pe Becali sa preia clubul,care s-a invoit numai cu conditia sa-i puna in brate afacerea cu schimbul de terenuri!

sbcf
sbcf  •  29 Mai 2020, 08:55

vă dați seama, că dacă moare dinamoul până e stare de alertă în Romania, la cauza decesului va apărea COVID19?

Vezi toate comentariile (12)
Comentează