FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Incredibil! În timp ce restul echipelor protestează încuiate în baze, Dinamo le-a dat liber pe „blat” jucătorilor! Ce riscă acum „câinii”

Articol de , , - Publicat joi, 28 mai 2020 22:51

Jucătorii și staff-ul lui Dinamo au „rupt” izolarea de la Săftica, unde se aflau de două săptămâni, cu câteva ore înainte ca dinspre Ministerul Sănătății să fie anunțată noua prevedere prin care fotbaliștii trebuie să rămână în cantonamente până pe 13 iunie, când trebuie să revină Liga 1.

După 14 zile petrecute în izolare la Săftica, unde s-au antrenat în grupuri de câte trei, jucătorii lui Dinamo au ieșit din cantonament, „câinii” fiind singurii din Liga 1 care au apelat la o astfel de mutare! Din informațiile GSP.RO, jucătorii lui Mihalcea au primit liber până mâine, când vor reveni la baza de la Săftica până la reluarea sezonului. 

Situație EXPLOZIVĂ în Liga 1 » Căpitanii fac front comun împotriva deciziei ministerului Sănătății: „Eu nu mai stau în cantonament, renunț și la contract!”

Ce riscă jucătorii lui Dinamo

Dinamoviștii au fost testați de trei ori pentru coronavirus și toate rezultatele au fost negative. Această „escapadă” ar putea s-o dea pe Dinamo înapoi cu două săptămâni. După ieșirea din starea de urgență, jucătorii au intrat în cantonament și s-au pregătit în grupuri câte trei. De la 1 iunie, fotbaliștii se puteau antrena cu toții, dar acum riscă să repete întreg procesul inițial, deoarece s-au expus pericolului contaminării prin decizia de părăsire a bazei. 

Astfel, este posibil ca, de vineri, jucătorii antrenați de Adrian Mihalcea să fie din nou nevoiți să se pregătească doar câte trei și să stea singuri în cameră timp de două săptămâni, adică exact până în weekendul în care va începe Liga 1. Ar ieși din ecuație până la primul meci oficial antrenamentele colective și amicalele!

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Dinamo e pe marginea falimentului, însă DDB se opune unei „injecții” financiare de 400.000 de euro: „Doar așa suntem de acord să plece”

Un membru DDB a luat în Spania urma societății care vrea să cumpere clubul: „Am fost mințiți, nu e un fond de investiții!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (40)
blatistudinovidiu
blatistudinovidiu  •  29 Mai 2020, 13:57
Postat de demolarii pe 29 Mai 2020, 08:35

Dacă era miliția , nu erau atatia hoti in libertate. Poliția e de fapt miliția politizată. Dar din Ministerul de interne fac parte și pompierii și medicii de la ISU, și poliția de frontieră, și SRI, și SIE, și alții.....problema ridicata de articol tine de stupiditatea unor factori de decizie......

Le-ai făcut varza ...

1745flo
1745flo  •  29 Mai 2020, 12:01

FORZA DINAMO!

demolarii
demolarii  •  29 Mai 2020, 08:35
Postat de blatistudinovidiu pe 29 Mai 2020, 08:17

Poliția despre care mulți zic ca e tot “militie”?

Dacă era miliția , nu erau atatia hoti in libertate. Poliția e de fapt miliția politizată. Dar din Ministerul de interne fac parte și pompierii și medicii de la ISU, și poliția de frontieră, și SRI, și SIE, și alții.....problema ridicata de articol tine de stupiditatea unor factori de decizie......

Vezi toate comentariile (40)
Comentează