FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo e pe marginea falimentului, însă DDB se opune unei „injecții” financiare de 400.000 de euro: „Doar așa suntem de acord să plece”

Ricardo Grigore (al doilea din stânga) are o cotă de piață 400.000 de euro
Ricardo Grigore (al doilea din stânga) are o cotă de piață 400.000 de euro

Articol de GSP - Publicat joi, 28 mai 2020 17:01

Suporterii care formează programul socios „Doar Dinamo București” au din ce în ce mai multă influență în cadrul clubului roș-alb. Recent, s-au implicat în transferul lui Ricardo Grigore (21 de ani).

Giovanni Becali l-a anunțat pe finanțatorul „câinilor”, Ionuț Negoiță, că Dinamo a primit o ofertă din Anglia în schimbul fundașului central, în valoare de 400.000 euro, informează ProSport.

Pentru a nu isca un conflict cu susținătorii echipei, patronul lui Dinamo a decis să ceară părerea suporterilor din „DDB”, care dețin 10% din acțiunile clubului. Fanii „câinilor” nu vor un nou caz Denis Ciobotariu, fundașul plecat de la Dinamo la CFR Cluj la începutul acestui an, în schimbul a doar 150.000 euro.

„Nu suntem de acord să mai vindem tinerii de viitor ai clubului pe bani puțini! L-ai lăsat pe Ciobi să plece pe 150.000 de euro. Nu vrem să plece și Ricardo pe bani puțini. Prețul lui în acest moment este de un milion de euro, plus 20% dintr-un viitor transfer. Doar așa suntem de acord să plece”, a fost mesajul transmis către Ionuț Negoiță dinspre suporteri.

400.000 euroeste cota de piață a lui Ricardo Grigore, potrivit Transfermarkt

15 aparițiia bifat „Ricci” în tricoul lui Dinamo în acest sezon, marcând 3 goluri

Ionuț Negoiță s-a conformat

Finanțatorul „câinilor” a înțeles și respectat poziția fanilor, însă le-a transmis acestora că trebuie să continue să aducă bani la club, în vederea achitării datoriilor către Stat.

Conform sursei citate, suma necesară se învârte în jurul a 220.000 de euro. În acest moment, fanii dinamoviști dețin aproape o jumătate din acest total.

Dinamo e pe marginea falimentului, însă DDB se opune unei „injecții” financiare de 400.000 de euro: „Doar așa suntem de acord să plece”
Ricardo Grigore

VIDEO. Președintele Klaus Iohannis dă undă verde sportului: „Competițiile se pot relua de la 1 iunie, dar fără spectatori!”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

„Dinamo trebuie să moară, e cu perna pe față” » Declarații explozive: vânează mafia imobiliară stadionul?!

Un membru DDB a luat în Spania urma societății care vrea să cumpere clubul: „Am fost mințiți, nu e un fond de investiții!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (42)
1472465589475328
Leo Sima  •  29 Mai 2020, 03:50

E mai scump Grigore decat Nistor? Saracii din centrul bucurestiului, vai mama voastra de penibili.

magic4ever
magic4ever  •  28 Mai 2020, 23:05

Ricardo Grigore este mai complet decat Chindris si Pascanu!

creeperno
creeperno  •  28 Mai 2020, 22:47

O decizie buna atata timp cat au un plan bine facut in care sa apara niste sponsori dupa cumpararea clubului si sa se elimine datoriile care nu pot fi amanate

Vezi toate comentariile (42)
Comentează