FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

„Dinamo trebuie să moară, e cu perna pe față” » Declarații explozive: vânează mafia imobiliară stadionul?!

Stadionul lui Dinamo, „Ștefan cel Mare”, are pistă, o mare problemă pentru vizibilitate +26   FOTO
Stadionul lui Dinamo, „Ștefan cel Mare”, are pistă, o mare problemă pentru vizibilitate

Articol de GSP - Publicat joi, 28 mai 2020 12:14

Mircea Rusu (63 de ani), actor la Teatrul Național București și susținător împătimit al lui Dinamo, a vorbit despre situația stadionului din „Ștefan cel Mare”.

În opinia acestuia, vinovată pentru dificultățile pe care „câinii” le au în vederea construirii unui nou stadion este mafia imobiliară.

Mircea Rusu: „Au pus ochii pe complexul Dinamo!”

Potrivit actorului, cei din industria imobiliară caută să obțină terenul pe care este situat stadionului lui Dinamo, zona centrală fiind una atractivă. „Mulți au pus ochii pe acest complex Dinamo și ar fi vrut să-l ia, să facă blocuri, acolo în centrul orașului. 

Sunt unii care se gândesc că poate Ministerul de Interne va vinde acel loc către grupul lor… Dinamo trebuie să moară, e cu perna pe față, ca acel loc să fie luat de niște investitori care stau la pândă”, a declarat Rusu, pentru ProSport.

Dezamăgit de Dinamo

Actorul s-a declarat dezamăgit de situația lui Dinamo, care a ratat accederea în play-off-ul Ligii 1: „E o rușine că echipa este în play-out. Nu-mi place niciun jucător de la Dinamo acum, se vede în ce hal a ajuns clubul. Foarte mulți dinamoviști, precum George Copos, s-au dezis de acest club după 1990”, a spus acesta.

Stadionul Dinamo, disputat în instanță

Arena din Ștefan cel Mare, inclusă inițial în proiectul EURO 2020, alături de stadioanele Arcul de Triumf, Ghencea și Giulești, nu a fost încă cedată Companiei Naționale de Investiții, astfel că lucrările de modernizare nu au început.

În acest moment, există mai multe procese pentru stabilirea proprietarului stadionului. Atunci când se va stabili cine este proprietarul stadionului, lucrările vor putea începe.

GALERIE FOTO. Imagini recente de la Stadioanele Arcul de Triumf, Ghencea și Giulești

+22 FOTO

VIDEO. Cosmin Pașcovici a recunoscut ca a ținut cu Steaua. Cum a ajuns internaționalul român să joace la Dinamo

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Florin Prunea face un pariu în legătură cu vânzarea lui Dinamo: „Știu sigur ce va face Negoiță”

Jucătorii lui Dinamo au efectuat al treilea test pentru coronavirus » Cine se amuză și e gata să „încalce” regulile: „Eu am voie”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (47)
catalin.palcu
catalin.palcu  •  29 Mai 2020, 07:43
Postat de rumunek pe 28 Mai 2020, 13:33

Mă uit prin lume și observ că alții își fac stadioane sau săli noi în locuri ieftine, cu teren mult în jur pentru toate facilitățile, mai departe de centrul orașelor. Exemple doar din fotbal ar fi Atletico Madrid, Tottenham, Roma, Milan, dar se poate verifica și prin America unde stadioanele și sălile se construiesc și demolează fără multe lacrimi. De unde această nevoie de a rămâne în așa numitul centru, într-un București care s-a amestecat intens în ultimii 10 ani și cartierele nu mai respectă vechile legături tradiționale cu echipele de fotbal? Vi se pare că asta demonstrează cumva că ai voștri sunt mai orășeni? Oricum nu cred că ministerul ar putea să vândă acel teren pentru blocuri, poate mai repede să investească într-un spital sau centru de pregătire pentru cadrele sale. Poate că acceptarea ideii de a muta stadionul ar debloca situația și astfel s-ar atinge scopul principal, acela ca echipa să aibă un stadion nou, care să genereze venituri. Fără pistă, normal!

Tottenham si-a construit stadionul exact pe acelasi loc unde aveau stadionul vechi, intr-o zona aglomerata din nordul Londrei. Nu stiu unde e stadionul lui Atletico, dar stadioanele din Roma si Milano sunt f vechi si nu s-au mutat nicaieri de 100 de ani! Cat despre USA, acolo nu au echipe, au francize si pot fi mutate oricand oriunde. De aia un stadion sau o sala nu sunt reprezentative pt istoria francizei. Plus ca in afara de echipele de baseball care au vechime, celelalte sporturi au echipe infiintate si in ultimii 10 ani.

creeperno
creeperno  •  28 Mai 2020, 22:59

La cate s-au furat pana acum in tara nu m-ar mira sa se fure si ,,groapa"

samertx
samertx  •  28 Mai 2020, 22:25
Postat de Benedic Gabriel Duck pe 28 Mai 2020, 16:44

Cum adică, al cui e stadionul???Ca și Ghencea,Rapid,Arcul de Triumf,etc,este al nostru,al tuturor fiindcă e construit din bani publici.Si aici ca și-n celălate cazuri administratorul desemnat total aiurea,în opinia mea,se consideră mare proprietar!!!Mă doare-n cot de dinamo,trebuie să dispară, dar stadionul va rămâne (dacă se va face) al statului,adică al ...nostru,al tuturor și trebuie să joace acolo ori cine are bani și plătește...

Păcat că un *** ca dumneavoastră este votat de cinci ori, asta înseamnă că mai sunt cinci și cu dumneavoastră, șase. :))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (47)
Comentează