LIGA 1  ·  DINAMO

DINAMO. Dumitru Dragomir dezvăluie planul fabulos prin care 9 investitori, inclusiv Borcea și Badea, voiau să cumpere clubul: „Pițurcă urma să fie antrenor”

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 mai 2020 19:48

Dumitru Dragomir, fost președinte al LPF, a dat noi detalii despre planul pus la cale alături de mai mulți oameni de afaceri, printre care Cristi Borcea, Nicolae Badea sau Viorel Cataramă, pentru a cumpăra Dinamo.

Dragomir a dezvăluit ce sume dorea să fie investite în club, faptul că Victor Pițurcă urma să fie antrenor și a explicat de ce au căzut negocierile.

„Eram gata-gata să luăm Dinamo cu 3-4 luni în urmă. Atunci când se vorbea de Cataramă. Erau nouă persoane, inclusiv Negoiţă, băgate în treaba asta. Erau Nicolae Badea, Cristi Borcea, Gigi Neţoiu, Viorel Cataramă, eu, Ionuț Negoiță, care punea şi el 500.000. Mai era un primar care punea bani, dar nu pot să îi dau numele. Şi au mai fost doi inşi.

Le-am spus că eu sunt conducător, mă pricep la fotbal. Le-am zis că trebuie să dăm timp de 5 ani câte 500.0000 de euro pe an. Fiecare dintre noi. Dar nu au vrut. Le-am zis să punem timp de trei ani. Și au refuzat. Mă întrebau când vor scoate acești bani, dar le-am spus că niciodată. Cred că eu i-am convins, până la urmă, să nu se bage. Când am văzut că nu sunt dispuși să pună bani...

Pițurcă urma să fie antrenor. Cum să nu vrea? Dacă îi dădeai 500.000 de euro pe an cum să nu vină? În plus, el e prieten cu Neţoiu, cu Borcea, cu mine. Cum să nu îl iei pe Piţurcă antrenor? El nu băga bani”, a declarat Dumitru Dragomir la TV Telekom Sport.

FOTO. Aventura lui Patrick Petre la Dinamo

+10 FOTO

VIDEO. Cristi Chivu a fost dorit la Dinamo!

Citește mai multe știri despre Dinamo: La o zi după asasinarea lui Emi Pian, peste 100 de capi, crema interlopilor din toată țara și din străinătate, s-au adunat la îndemnul unui influent interlop. Ce a urmat este de-a dreptul sfidător. Poliția s-a dus peste ei și...
Libertatea
Comentarii (13)
duta_dd  •  25 Mai 2020, 07:15

fituica iubitoare de puscariasi ne scarbeste din nou...

fibra  •  22 Mai 2020, 23:28

Orice aiureală debitează personajul imediat o și sorbitI.

babacloanta  •  22 Mai 2020, 22:52

hahaha si cine zice asa ala care a spus ca a ajutat sa se fure steaua ?cum apare cineva care intereseaza Dinamo hop si declaratii de tipul de la facatorii de bine hahaha ..

Vezi toate comentariile (13 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
22:00 Europa League
Sferturi: Inter-Leverkusen
Digi 1 , Look Sport, Telekom
22:00 Europa League
Man. United - Copenhaga
Digi 2, Look Plus, Telekom
Program TV complet

Liga 1