FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Florin Prunea, declarații tranșante: „Sper să fie ultima oară. În toată cariera nu m-am întâlnit cu această situație”

Florin Prunea și Eugen Neagoe, arhitecții noii echipe de la Dinamo // FOTO: Cristi Preda
Florin Prunea și Eugen Neagoe, arhitecții noii echipe de la Dinamo // FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 01 iulie 2019 22:13

Florin Prunea (50 de ani), managerul general al lui Dinamo, a vorbit în această seară despre achizițiile „câinilor”, fiind de părere că Ricardo Piscitelli (25 de ani) și Cătălin Straton (29 de ani), cei doi portari transferați, sunt cei mai buni din Liga 1.

„Sper să fie ultima oară când dăm afară 10 jucători. N-au arătat că merită să îmbrace tricoul lui Dinamo, acesta este adevărul. În toată cariera nu m-am întâlnit cu această situație, dar n-am avut de ales!

Toate transferurile noastre sunt importante, dar rețeta a fost una simplă: să luăm jucători pe care-i cunoaștem, care au meciuri în picioare și care știu ce înseamnă Dinamo. Nu e nimic de ascuns, avem mult de muncă, dar avem un lot echilibrat. Am început din poartă, unde am transferat doi portari foarte buni. Cred că sunt cei mai buni din competiția internă.

Nu ne va fi ușor, dar cred că nicio echipă nu va fi gata la startul acestui campionat. Pare o perioadă atipică pentru România: s-au făcut puține transferuri, lucrurile se mișcă foarte greu”, a declarat Florin Prunea, la TV Digi Sport.  

AU VENIT 11

Dinamo s-a întărit cu nu mai puțin de 11 jucători în această vară: Cătălin Straton (Călărași), Alexandru Răuță (Voluntari), Robert Moldoveanu(revenire împrumut, Petrolul), Florin Bejan (Astra), Andrei Sin (Poli Iași), Slavko Perovic (liber de contract), Gabriel Moura (Sepsi), Riccardo Piscitelli (liber), Kevin Bru (liber de contract), Armindo Rodrigues Mendes Furtado „Brito” (liber) și Filip Mrzljak (Astra Giurgiu)

Vezi și:

OFICIAL Dinamo face curățenie după Mircea Rednic » Clubul s-a despărțit azi de 8 jucători: „Mult succes în carieră!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
whiteredarad
whiteredarad  •  02 Iulie 2019, 10:17

Putine dintre achizitiile noi,la Dinamo au o valoare reala. Cit despre afirmatia : "...am transferat doi portari foarte buni. Cred că sunt cei mai buni din competiția internă. " ea intra in categotia : " Minte-ma,...dar frumos",.... pai nu cu Straton a retrogradat Calarasul ?

viktor27
viktor27  •  02 Iulie 2019, 10:15

Prunilăăă ! ne-ai mâncat meciul cu Suediaaa !

rammstein_deutschland
rammstein_deutschland  •  02 Iulie 2019, 09:58
Postat de dvd1 pe 02 Iulie 2019, 01:39

B-ul e asigurat 100%

Ce face un prost ( care se crede DVD ) la ora 2 dimineata !!!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează