FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Florin Prunea, discurs violent: „La Dinamo e «șobolănime»! Haț un comision, haț un impresar, haț niște costume, haț niște sticle de vin”

Florin Prunea atacă actuala conducere a lui Dinamo
Florin Prunea atacă actuala conducere a lui Dinamo

Articol de GSP - Publicat joi, 20 august 2020 22:17 / Actualizat joi, 20 august 2020 22:52

Florin Prunea, fostul manager al lui Dinamo, a avut un discurs dur legat de situația de la Dinamo și a criticat în termeni duri actuala și fosta conducere a „câinilor”.

„Prea multe nu știu pentru că totul se face pe ascuns. Eu consider că, în continuare, patronul echipei este Ionuț Negoiță. Nu știu ce au de ascuns oamenii ăștia. Ați văzut un document oficial? Noul patron trebuia să facă o conferință și să spună «Sunt Cortacero și vreau să fac asta. Asta e echipa mea»,

Nea Gigi Mulțescu e pus în situații penibile. Chiar dacă veniți din Spania, dintr-un fotbal mai evoluat, nu trebuie să tratați așa oamenii! Am văzut că directorul sportiv a zis că vor veni 7 de la Granada. Zici că vin 7 de la Barcelona. Ne tratează de parcă România e o junglă și ei vin ca niște salvatori. Nu îmi convine abordarea și superioritatea asta. Suporterii s-au săturat de pocnitorile care au fost! 

Până nu văd niște documente, până nu ies împreună într-o conferință de presă... Până nu ies din ascunzători... Asta a fost nenorocirea la clubul ăsta. Să nu mai stea ca șobolanii sub birouri și să facă toate nenorocirile! Să iasă în fața suporterilor și să spună adevărul! Acolo e «șobolănime»! Știți ce înseamnă «șobolănime»? Șobolani care se ascund și care când văd ceva de ros, haț! Haț un comision, haț un impresar, haț niște costume, haț niște sticle de vin. Asta a fost la Dinamo. Și stau ascunși pentru îi lasă. Și fostul, și actualul proprietar , a declarat Florin Prunea la emisiunea „Digi Fotbal”.

VIDEO. Reîncepe Liga 1: totul despre Dinamo – Hermannstadt

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Tensiuni în vestiarul lui Dinamo: jucătorii se revoltă! Termen limită pentru noua conducere

Bluful anului?! Haos la Dinamo înainte de primul meci în „era spaniolă” » „Câinii” n-au bani să joace pe Național Arena + Clubul poate reveni la Negoiță!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
10216741700672837
Kevin Mann  •  21 August 2020, 14:25

Haț, țeapă mare dedebeee!

gido
gido  •  20 August 2020, 23:35
Postat de tutan_camon pe 20 August 2020, 22:57

Şobolănime:)))) Prunea a a fost până acum câteva luni acolo, ştie ce spune, a văzut gunoiul din interior.

si facea parte din mizerie..

81mada
81mada  •  20 August 2020, 23:19

Cel mai mare șobolan din fotbalul românesc vorbește, baaaa unde ai fost cand dinamo retrograda, nu stiu cum va mai suporta cel de sus, când ați nenorocit clubul,

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close