FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Florin Prunea, după ce Negoiță l-a interzis în cantonament: „Dinamo ăla al nostru nu mai e”

Articol de GSP - Publicat joi, 09 ianuarie 2020 11:40

Florin Prunea (51 de ani), managerul general al lui Dinamo, a vorbit despre tensiunile fără precedent existente la clubul din „Ștefan cel Mare”. 

CONTEXT: Prunea și Dănciulescu au fost interziși de Negoiță în cantonamentul din Spania care va începe pe 13 ianuarie, decizie prin care patronul speră să-i facă pe cei doi să demisioneze. - DETALII

Florin Prunea recunoaște că nu se simte confortabil la club, că nu  a mai vorbit cu Negoiță de peste două săptămâni, dar exclude să plece din proprie inițiativă de la Dinamo. 

„Nu mă simt deloc confortabil la Dinamo, chiar deloc. Totuși, important e ca atmosfera să fie una bună în rândul jucătorilor. Cu Negoiță am vorbit înainte de Sărbători ultima oară, nici înainte nu vorbeam foarte mult. Eu n-am luat în calcul nicio clipă să plec de la Dinamo.

Oricum, am întâlnit niște lucruri la Dinamo la care nu m-aș fi gândit niciodată. Am crescut la acest club și, din păcate, nu mai e acel Dinamo al nostru”, a spus Florin Prunea, la TV Digi Sport. 

IONUȚ NEGOIȚĂ, DATOR LUI FLORIN PRUNEA

Negoiță întâmpină dificultăți în a-l concedia pe Prunea. Despărțirea de fostul goalkeeper l-ar costa aproape 40.000 de euro, adică achitarea salariului până la finalul contractului. 

Gazeta Sporturilor a scris încă de pe 9 decembrie despre intențiile lui Negoiță de a-i disponibiliza pe Dănciulescu și Prunea - Detalii, AICI!

Vezi și: 

DINAMO // Circul s-a mutat în „Ștefan cel Mare”: Prunea și Dănciulescu, UMILIȚI de Negoiță! „DECISIVA” prin care vrea să scape de ei

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (21)
creeperno999
creeperno999  •  09 Ianuarie 2020, 23:01

Sa plece ca ne mananca bugetul care oricum e pe minus

hammer100
hammer100  •  09 Ianuarie 2020, 22:38
Postat de sdoru pe 09 Ianuarie 2020, 15:19

La jucatorii pe care ia transferat prunica si *** merita amandoi sa fie dati afara!!!!!! Negoita este un limitat ....deoarece daca il pastra pe Rednic azi se lupta la titlu!!!

sincer,nici nu vreau sa ma gandesc ce se intampla daca ramanea rednic. pai voi daca nu o dadeati rau de tot in ultimele 3 meciuri si faceati macar tot atatea puncte ca si in tur in alea 3 meciuri,acum erati in playoff si fara redmic,dar cu redmic sigur luati campionatul. repet,nici nu vreau sa ma gandesc,bine ca a fost impulsiv negoitza aici si s-a grabit sa il dea afara.

2102911679735264
Calin Radulescu  •  09 Ianuarie 2020, 18:16

Prunea, acesta e Dinamo cel adevarat in 2020... Un club sarac si fara viitor... Culmea e ca in loc sa pleci, stai acolo sa-l saracesti si mai rau :))), ca e mai bine cu 5.000 de euro pe luna.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează