FOTBAL  »  LIGA 1  »  CORUPŢIE ÎN FOTBAL

Aurelian Bogaciu a fost pus în libertate! Prunea este învinuit pentru luare de mită şi trafic de influenţă!

Articol de GSP - Publicat joi, 14 mai 2009 00:00

UPDATE 17:03 EXCLUSIV -Conform surselor Gazetei Sporturilor, Florin Prunea este învinuit de trafic de influenţă şi posibilă luare de mită!

UPDATE 16:45
Florin Prunea a părăsit în urmă cu doar cîteva momente sediul DNA Piteşti. La ieşirea din instituţie, după mai bine de 8 ore de audieri, Directorul de Relaţii Internaţionale din cadrul FRF a declarat:

"Nu ştiu în ce calitate am fost chemat. Regulamentele sportive sînt greu de interpretat. Probabil a durat atît de mult pentru că a mai fost audiată şi o altă persoană. Oricînd voi mai fi chemat, voi veni!"

Vezi aici reacţia lui Prunea la ieşirea de la DNA Piteşti (video)

UPDATE 16:25
Aurelian Bogaciu a fost eliberat. Florin Prunea este încă audiat.

UPDATE 16:20
Florin Doran, avocatul lui Aurelian Bogaciu, s-a declarat mulţumit de eliberarea clientului său şi a spus că acesta nu mai poate fi închis decît dacă este găsit vinovat de instanţă.

"Este o decizie normală eliberarea clientului meu, mi se pare că iniţial a fost o decizie abuzivă. Nu cred că se mai pune problema unui alt mandat de arestare preventiv pentru Aurelian Bogaciu"

UPDATE 15:40
Conform Antena 3, Florin Prunea este audiat în calitate de învinuit la DNA Piteşti. Directorul de Relaţii Internaţionale din cadrul FRF s-a prezentat în această dimineaţă la DNA Piteşti, acolo unde este audiat de către procurori în legătură cu implicarea sa în scandalul de corupţie din arbitrajul românesc.

UPDATE 15:18
În perioada următoare, Aurelian Bogaciu trebuie să se prezinte la Poliţie conform programului stabilit sau ori de cîte ori este chemat, să nu folosească sau să aibă asupra sa arme, să nu se deplaseze la sediul cluburilor sportive şi nici la sediile FRF şi CCA.

UPDATE 14:27
Recursul procurorilor la decizia de neprelungire a mandatului de arestare emis pe numele lui Aurelian Bogaciu a fost respins! Arbitrul bucureştean va fi pus în libertate astăzi!

UPDATE 12:40:
"Nu cred că Prunea poate fi acuzat de ceva. Dacă a fost chemat acolo, nu înseamnă că este şi vinovat. El a fost chemat numai ca martor. Îl cunosc pe domnul Prunea şi nu cred că a făcut ceva ilegal. Cu unii din acei oameni care sunt audiaţi de DNA sunt prieten, nu pot deci să spun dacă ar trebui închişi sau nu", a spus patronul Adrian Mititelu la GSPTV.

UPDATE 12:30: "Eu m-aş bucura ca Prunea să nu aibă niciun amestec şi să nu aibă probleme. În rest, nu vreau să comentez nimic din ceea ce se întâmplă, pentru că nu este treaba mea", a spus Gică Popescu la GSPTV.

UPDATE 12:20: Laurenţiu Danşa a părăsit sediul DNA Piteşti, împreună cu avocatul său. A refuzat totuşi să dea declaraţii presei. Asistentul părea destul de degajat

UPDATE 11:05
Cristian Mincă, preşedintele lui FC Argeş, a venit la sediul DNA Piteşti.

UPDATE 10:35
Dragomir: "Trebuie să se înţeleagă că nimeni nu e mai presus de lege"

"Nu cunosc nimic de anchetarea lui Prunea. Am avut contre cu el de-a lungul timpului, dar nu îl condamn. Trebuie însă să se înţeleagă odată că nimeni nu e mai presus de lege. Acum nu ne rămâne nimic de făcut decât să aşteptăm să vedem cum decurge ancheta DNA", a spus Dragomir pentru Mediafax.


UPDATE 10:01
Cornel Penescu a fost adus din arest la sediul DNA Piteşti, acolo unde este audiat şi Florin Prunea.

UPDATE 9:40 Laurenţiu Danşa a venit la sediul DNA Piteşti în jurul orei 9:30 şi este audiat.

Florin Prunea, care ocupă funcţia de director de relaţii internaţionale în Federaţia Română de Fotbal, s-a prezentat în această dimineaţă, în jurul orei 7.30, la sediul DNA Piteşti.

El este audiat în legătură cu presupusa implicare a sa în scandalurile de corupţie din fotbalul românesc.

Procurorii DNA au ţinut secret faptul că Prunea urma să fie audiat, însă acest lucru se vehicula de circa două săptămâni.

La sfârşitul lunii aprilie, Florin Prunea susţinea că nu are legătură cu scandalul de corupţie şi că stenogramele resptective nu îl incriminează cu nimic. În plus, acesta mai declara că, dacă va fi chemat la audieri pentru a da explicaţii în acest caz, se va prezenta.

 

Playtech: Iulia Vântur n-a pățit NICIODATĂ așa ceva în România. Ce a putut spune o fostă iubită de-a lui Salman Khan despre el


Comentarii (36)
 •  15 Mai 2009, 00:32

Posibila luare de mita-ce acuzatie e asta? Astia n-au probe de nici un fel-mita se probeaza prin flagrant- si ii tot cheama,poate,poate scapa unul vreo informatie.Totul e o facatura.

 •  15 Mai 2009, 00:09

ce ravagii o sa faca prunea la parnaie cu barbatia lui. ohohoho :)

flavioos
flavioos  •  14 Mai 2009, 19:31

posibila luare de mita. n-am auzit in viata mea de asta

Vezi toate comentariile (36)
Comentează