FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Florin Prunea face dezvăluiri despre situația de la Dinamo: „Eu n-am fost testat niciodată. Echipamentul n-a fost dezinfectat”

Florin Prunea face dezvăluiri despre situația de la Dinamo
Florin Prunea face dezvăluiri despre situația de la Dinamo

Articol de - Publicat luni, 27 iulie 2020 17:58 / Actualizat luni, 27 iulie 2020 18:03

Fostul președinte dinamovist Florin Prunea, 51 de ani, critică strategia lui Dinamo și felul în care a fost gestionată criza de coronavirus de la club.

„Bălănescu ştie doar să taie costurile, cu asta se laudă la Negoiţă mereu când se duce la el la birou. Cel care a semnat protocolul e responsabil pentru ce se întâmplă. La Dinamo e haos. 

Nu toată lumea a fost testată la Dinamo. Vă pot spune că eu n-am fost testat niciodată la Dinamo. Echipamentul n-a fost dezinfectat, nu s-a întâmplat nimic. E posibil aşa ceva, un focar de infecţie la Dinamo?!”, a declarat Florin Prunea pentru ProSport.

„Câinii” au 21 de cazuri de COVID-19 la echipă și începând cu 22 iulie sunt în carantină. Vor repeta marți testele pentru coronavirus. În funcție de rezultate se va stabili data la care echipa lui Gigi Mulțescu va reveni la antrenamente. 

VIDEO Cluburile au votat! Pe cine au ales campioană în sondajul primit de la LPF + ce s-ar întâmpla cu Dinamo

Victor Becali nu crede că Dinamo ar trebui să-și facă o nouă arenă pe velodrom: „Nu faci stadion acolo și ăsta rămâne în mijlocul parcului!”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
creeperno
creeperno  •  27 Iulie 2020, 22:41
Postat de randoomg pe 27 Iulie 2020, 20:07

sunt toate indicile si motivele pentru a dat 3-0 pierdut la masa verde toate cele 7 meciuri pentru vitan barzesti dar vad ca nu vrea nimeni sa faca asta,de ce?

Declaratiile prostalaului de prunea nu pot constitui o dovada ci ura sa nesfarsita de clubul care l-a dat afara pe buna dreptate. Multumim de playout, pralea!

randoomg
randoomg  •  27 Iulie 2020, 20:07
Postat de tutan_camon pe 27 Iulie 2020, 18:29

Încet încet iese la iveală toată debandada, amatorismul si bătaia de joc faţă de reguli şi regulamente a vitanbârzeştenilor.

sunt toate indicile si motivele pentru a dat 3-0 pierdut la masa verde toate cele 7 meciuri pentru vitan barzesti dar vad ca nu vrea nimeni sa faca asta,de ce?

zorrozabal
zorrozabal  •  27 Iulie 2020, 19:56

Cine l-o fi adus pe asta la Dinamo?De ce s-a mai dus acolo,ca doar stia ca e saracie?Dar concret,el pentru ce cere 5000 de euro/luna?Ce a facut el la club, ca sa ceara banii aia-in timp ce fotbalistii sunt platiti cu 2-3 mii/luna?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează