FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Victor Becali nu crede că Dinamo ar trebui să-și facă o nouă arenă pe velodrom: „Nu faci stadion acolo și ăsta rămâne în mijlocul parcului!”

Victor Becali nu crede că Dinamo ar trebui să-și facă o nouă arenă pe velodrom
Victor Becali nu crede că Dinamo ar trebui să-și facă o nouă arenă pe velodrom

Articol de - Publicat luni, 27 iulie 2020 17:48 / Actualizat luni, 27 iulie 2020 17:55

Impresarul Victor Becali a comentat posibilitatea ca Dinamo să ridice un nou stadion pe locul unde acum se află velodromul din Ștefan cel Mare.

Becali consideră că arena veche ar trebui demolată și reconstruită, nu păstrată lângă viitorul stadion.

„Nu asta e soluția. Văd că se discută de stadionul ăsta. Stadionul trebuie să fie cel care este acum, nu velodromul. Nu de-a lungul, de-a latul. Nu văd de ce nu s-ar putea face. Nu faci stadion pe velodrom și ăsta rămâne în mijlocul parcului!” a declarat Victor Becali la ”Realitatea Sportivă”.

”Nu m-aș fi gândit niciodată ca Dinamo să fie aproape de retrogradare. Dacă o va face, o să ajungă să o ia de la zero. Ce au făcut suporterii nu cred că vor face alți suporteri”

VIDEO Marcel Vela, ministru de interne: „Țin cu Dinamo de când eram mic, îmi pare rău să văd cum se chinuie”

Marcel Vela, anunț important despre noul stadion al lui Dinamo: „Sper să înceapă construcția în 2021”

EXCLUSIV Probleme și la velodrom! Piedică incredibilă pentru Lucescu, Vela și PCH » Cine blochează construirea noului stadion Dinamo

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
creeperno
creeperno  •  27 Iulie 2020, 22:34

Rezolva tu problema stadionului vechi atunci puscariasule

162581722063442
Cristian Musat  •  27 Iulie 2020, 20:46

Pana la urma,nu e vina lor....vinovati sunt jurnalistii astia de doi bani care ii baga in seama...nu sunt in stare sa gaseasca subiecte interesante....slab pregatiti.

kwd2015
kwd2015  •  27 Iulie 2020, 20:10

Poate vor *** sa il tina si pe cel vechi, cum e cu Olympiastadion de la Munchen. Aici, unde au avut cele mai mari performante, alaturi de eternii militieni, securisti, Borcea hotul dovedit etx.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează