FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ

Cum au fost „potoliți” ultrașii din Peluza Sud Steaua: „Au fost chemați și li s-a pus în vedere să aibă grijă mare”

Peluza Sud Steaua București
Peluza Sud Steaua București

Articol de - Publicat duminica, 06 august 2023 11:06 / Actualizat duminica, 06 august 2023 11:50

Fostul portar al echipei naționale, Florin Prunea (54 de ani), consideră că nu vor fi incidente în Ghencea odată cu revenirea celor de la FCSB pe stadionul Steaua, pentru meciul cu CFR Cluj din Superliga. 

  • FCSB - CFR Cluj, derby-ul rundei cu numărul 4 din Superligă, va fi duminică, de la 21:30, liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Prima Sport 1, Digi Sport 1 și Orange Sport 1. 

FCSB revine în Ghencea după mai bine de 8 ani, iar vestea i-a indignat pe fanii Stelei. Zilele trecute, fanii celor de la CSA Steaua București au afișat în fața arenei din Ghencea următorul mesaj: „Continuăm lupta împotriva celor afiliați la turmă. Cine calcă duminică în Ghencea își asumă!”. Florin Prunea crede însă că nu vor exista incidente în Ghencea la partida de diseară.

Variantă surpriză lansată în direct: „Am auzit niște zvonuri. Ar urma unificarea dintre FCSB și CSA Steaua”
FCSB - CSA STEAUA
Variantă surpriză lansată în direct: „Am auzit niște zvonuri. Ar urma unificarea dintre FCSB și CSA Steaua”

Florin Prunea opinează că nu vor fi incidente în Ghencea cu ocazia revenirii lui FCSB pentru meciul cu CFR Cluj: „Principalii actori negativi au fost chemați”

„Vorbeam și cu cei de la CSA Steaua, dar și cu cei de la FCSB. Prieteni de o viață, au crescut toți împreună. Cei de la CSA spuneau: «Domnilor, nu se va întâmpla nimic și vă spun și de ce. 

Principalii actori negativi au fost chemați și li s-a pus în vedere să aibă grijă mare» O parte dintre ei au deja arest la domiciliu, după bătaia cu jandarmii de la CSA - Dinamo de pe Arena Națională. 

Au zis și ei: «S-a terminat! Nu avem ce să mai facem. Suntem două echipe, două cluburi separate» Eu cred că nu va fi nimic. Singurele probleme pot fi în afara stadionului sau pe străzi. Adică stau toți împreună și apoi?”, a declarat Florin Prunea, potrivit Digi Sport. 

VIDEO. Match Preview FCSB - CFR Cluj, meci care se dispută pe stadionul Steaua

Citește și: 

Rapid, gata să bifeze un nou transfer » Jucătorul vine azi pentru a semna

Florin Răducioiu, bucuros după primul punct al lui Dinamo: „Abia acum începe campionatul” » Dar trage un semnal de alarmă: „Mă îngrijorează foarte tare”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
cristishady
cristishady  •  06 August 2023, 16:31
Postat de Str82HeIL pe 06 August 2023, 14:39

Macar aia stiu ce formatie sustin ... voi inca aveti impresia ca sustineti Steaua cu toate ca formatia voastra se numeste SC FC FCSB SA si e infiintata in 2003. :)

De ce ai impresia ca oricine rade de CSA, talpan si cei 50 de someri care isi spun "ultrasi peluza sud" tine cu FCSB?

oase92
oase92  •  06 August 2023, 15:57

Eu nu știu de ce i-au avertizat. Ei aveau, oricum, programate, în seara asta, două deplasări, una la Cenaclul lterar de la Casa Scriitorilor și una la Opera Română. Uite așa este amenințată, intimidată și oprimată, intelectualitatea din Peluza Sud. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

brianstorm
brianstorm  •  06 August 2023, 15:32
Postat de Str82HeIL pe 06 August 2023, 14:39

Macar aia stiu ce formatie sustin ... voi inca aveti impresia ca sustineti Steaua cu toate ca formatia voastra se numeste SC FC FCSB SA si e infiintata in 2003. :)

si tu ai senzatia ca sustii rapid,dar de fapt rapid s-a desfiintat definitiv si irevocabil in 2016. clona fc r nu este rapid.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează