FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB ÎN GHENCEA

E sigur: „Dacă FCSB intră în Ghencea, atunci s-a terminat cu fotbalul de la Steaua”

Articol de - Publicat joi, 06 iulie 2023 08:52 / Actualizat joi, 06 iulie 2023 10:09

Fostul mare portar al echipei naționale, Florin Prunea (54 de ani), este convins că, dacă FCSB va reuși în cele din urmă să joace în Ghencea, secția de fotbal a CSA Steaua București va fi închisă. 

Fostul goalkeeper de la Dinamo, Universitatea Craiova sau Universitatea Cluj consideră că, dacă vicecampioana României va intra în cele din urmă pe noul Stadion Steaua, atunci echipa de fotbal din Liga 2 se va desființa. FCSB vrea să joace în Ghencea meciul cu Dinamo de sâmbătă, 22 iulie. 

Coșmarul prin care au trecut la Sportul Studențesc mai mulți jucători importanți din Superliga: „A băgat cuțitul în masa de masaj! Dezastru”
GSP LIVE
Coșmarul prin care au trecut la Sportul Studențesc mai mulți jucători importanți din Superliga: „A băgat cuțitul în masa de masaj! Dezastru”

Florin Prunea, despre posibilitatea ca FCSB să joace în Ghencea: „Atunci s-a terminat cu fotbalul de la CSA Steaua!”

„Cel mai important pas va fi acela când FCSB va intra în Ghencea. Dacă FCSB intră acolo, va fi stadionul plin. 

Atunci s-a terminat cu echipa de fotbal de la CSA Steaua. Și asta este o miză”, a precizat Florin Prunea, la Digi Sport. 

Peluza Sud Steaua face orice pentru ca FCSB să nu joace în Ghencea 

Gigi Becali speră că FCSB va juca în Ghencea partida contra celor de la Dinamo. Iar Marcel Ciolacu, prim-ministrul României, a spus și el că și-ar dori ca acest meci să se dispute pe Stadionul Steaua

Peluza Sud Steaua, facțiunea de ultrași care susține Steaua, vrea însă să le pună bețe în roate celor de la FCSB. Suporterii „militarilor” vor să închirieze de la club stadionul, chiar în intervalul 22-23 iulie, astfel ca partida FCSB - Dinamo, programată exact în acel weekend, să nu se mai poată disputa pe arena din Ghencea.

AS 47, o asociație de fani ai Stelei, va face o solicitare către club pentru a organiza un eveniment al suporterilor steliști pe noua arenă. Unul care să înceapă exact în ziua în care este programat meciul FCSB- Dinamo.

Informația a început să se propage deja pe rețelele de socializare ale fanilor, care trebuie să adune cel puțin 20.000 de euro dacă vor să închirieze cel puțin primul inel al stadionului pentru respectivul eveniment.

VIDEO. Gigi Becali nu renunță la Ghencea: „Cred că jucăm acolo meciul cu Dinamo”

Citește și: 

Ioan Varga a anunțat prețul pentru care vinde un jucător de bază de la CFR: „Nu vindem doar de dragul de a vinde”

Mircea Lucescu speră ca Rapid să câștige titlul: „Pentru el îmi doresc asta”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (46)
atthur
atthur  •  07 Iulie 2023, 10:33
Postat de yellowstone_vs pe 06 Iulie 2023, 23:39

Bah cine te citeste ...isi da seama cat esti de prost si de incult !! Tu iti dai seama ce *** esti ....tu te iei de poza din profil in care este Kevin Costner ....vai steaua ta de prost ..de incult !!!

Aștept să dispari cu pălăria și "cultura" prostiei tale: ai tu legătură cu Kevin Kostner cum are baba cu mitraliera,iar in ce privește "școala " îți garantez că am mai multă vacanță decât ai tu școală. Aștept dispariția ta de prost al satului și....sitte-ului...!!!....

yellowstone_vs
yellowstone_vs  •  06 Iulie 2023, 23:39
Postat de atthur pe 06 Iulie 2023, 19:41

Fac eu,pălărie proastă !!! Nu garantez că se va juca in Ghencea ,dar la Buzău nici intr-un caz.Astept să nu-ți mai văd pălăria de pe capul, altminteri gol,nici o dată pe aici...!!!...

Bah cine te citeste ...isi da seama cat esti de prost si de incult !! Tu iti dai seama ce *** esti ....tu te iei de poza din profil in care este Kevin Costner ....vai steaua ta de prost ..de incult !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Florin100
Florin100  •  06 Iulie 2023, 22:15

Uitati aici articol interesant nu ce publicati voi, ca sa vedeti cum au facut banii, *** ce au furat identitatea echipei Steaua: https://newsweek.ro/justitie/dna-a-pus-sechestru-pe-averea-lui-vasile-geambazi

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (46)
Comentează