FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - DINAMO

„Ce facem? Venim la Dinamo și luăm patru?” » S-a enervat după prestația jalnică de la Sibiu

Dinamo s-a prezentat lamentabil la Sibiu / FOTO: Raed Krishan (GSP)
Dinamo s-a prezentat lamentabil la Sibiu / FOTO: Raed Krishan (GSP)

Articol de - Publicat duminica, 22 octombrie 2023 10:14 / Actualizat duminica, 22 octombrie 2023 11:40

Înfrângerea usturătoare suferită de Dinamo cu Hermannstadt, scor 0-4, a provocat reacții în lanț din partea gloriilor dinamoviste. Ultimul care a comentat situația dezastruoasă a „câinilor” a fost Florin Prunea, fostul goalkeeper al roș-albilor. 

Prunea a condamnat lipsa de reacție a jucătorilor dinamoviști, declarându-se dezamăgit de campania de achiziții realizată de Burcă și ai săi după promovare. „Nu știu cine se ocupă de transferuri la Dinamo”, s-a întrebat fostul președinte din „Ștefan cel Mare”.

Reacție categorică a unei legende dinamoviste: „E dezastru!” » Ce spune despre Ovidiu Burcă
HERMANNSTADT - DINAMO 4-0
Reacție categorică a unei legende dinamoviste: „E dezastru!” » Ce spune despre Ovidiu Burcă

Florin Prunea, nemilos cu fotbaliștii lui Burcă: „Ce facem? Venim la Dinamo și luăm patru?”

„Când faci asemenea greșeli la acest nivel, e normal să iei patru. Într-adevăr, au și dat peste o echipă care, din punctul meu de vedere, e cea mai omogenă din Liga 1 (n.r. - Hermannstadt). 

Nu știu cine se ocupă de transferuri la Dinamo. Ce facem? Venim la Dinamo și luăm patru? Ești la Dinamo, au fost 5.000 de oameni în tribune, acolo, măcar pentru ei joacă!

Dintre jucătorii aduși, în afară de Golubovic, nimeni nu a confirmat. Politic s-a mai tăiat, Costin e într-o scădere fantastică”, a spus Florin Prunea, la „Digi Sport Matinal”.

Andrei Nicolescu, după Hermannstadt - Dinamo: „Vor fi schimbări!”

„Câinii” au 8 meciuri la rând fără victorie, iar Andrei Nicolescu anunță că șefii vor lua măsuri. Cu toate acestea, oficialul spune că postul lui Ovidiu Burcă nu e în pericol.

„Îmi cer scuze fiecărui dinamovist care a făcut azi drumul până la Sibiu. Și tuturor celor care au așteptat acest meci două săptămâni cu speranța că începem să arătăm a echipă competitivă.

Neputința cronică este inacceptabilă. Vor fi schimbări. Ovidiu rămâne punct fix. Fanii au tot dreptul sa își strige revolta. Le datorăm victorii. Etapa următoare trebuie să câștigăm. Trebuie să reîncepem să ne merităm suporterii și istoria. Nu există altă variantă!”, a fost mesajul pe care Andrei Nicolescu la scris pe Facebook.

VIDEO Primă repriză de coșmar pentru Dinamo! Hermannstadt a înscris de două ori în primele 20 de minute

Citește și alte știri despre Dinamo:

Ionel Dănciulescu nu-i menajează pe șefii lui Dinamo: „Asta trebuie să facă pentru a salva ce mai e de salvat”

Reacție categorică a unei legende dinamoviste: „E dezastru!” » Ce spune despre Ovidiu Burcă

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
pinguinul_japonez
pinguinul_japonez  •  22 Octombrie 2023, 13:02

O echipa de divizia B, ce tot o mai dati ata in sefeuri ? e normal sa ia bataie, au asta in sange minamovistii :)

gabineg
gabineg  •  22 Octombrie 2023, 12:54

Domnul Prunea a fost portarul lui Dinamo si al Nationalei si e un pic mai tanar ca mine si va trai toata viata cu iesirea inoportuna de la CM 1994. Eu i-am vazut in poarta lui Dinamo pe Datcu, Haidu, Coman, Stefan, Constantinescu, Cavai, Moraru, Stelea, Prunea, Preda, Munteanu, Fouhami, Lobont, Penedo, Branescu, Balgradean, Iliev, Guso, Straton, si sa ma scuze cei merituosi pe care i-am omis. Niciunul nu a incasat atatea goluri pe meci ca portarul actual al lui Dinamo Dar portarul Adnan Golobovici ia gol din orice unghi si de la orice sut. Nu este el 100 % de vina, ci impreuna cu toata linia de fund si mijlocasii defensivi. Poate ar trebui ca domnul Burca sa-l incerce si pe portarul de rezerva Began., si sa lucreze mai mult cu apararea si cu mijlocasii.

tororosso
tororosso  •  22 Octombrie 2023, 12:30

Să fim serioși ! ..când o echipă nu are mai nimic cu o conducere (patronat) sigură cu potențial financiar cert dar și cu un buget de L2 nu poți avea pretenții la aducerea unor jucători cât de cât buni . De ani de zile se ține această echipă în stare vegetativă doar ,doar va ieși din coma impusă . De ce ? Dinamo și nu alte echipe care mai puteau rezista fizic, financiar , moral și au fost înlăturate voit favorizând o echipă ca Dinamo ? Interesele cui intervin a ține morțiș această echipă în L1 ?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează