FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - DINAMO 4-0

Andrei Nicolescu, mesaj categoric după înfrângerea usturătoare a lui Dinamo: „Neputința cronica este inacceptabilă. Vor fi schimbări!”

Articol de - Publicat sambata, 21 octombrie 2023 20:56 / Actualizat sambata, 21 octombrie 2023 21:09

Andrei Nicolescu, acționar și administrator special la Dinamo, a avut un mesaj categoric după înfrângerea usturătoare suferită în fața lui Hermannstadt, 0-4.

Nou promovată în Superligă, Dinamo are un start de coșmar. E pe 15 în campionat, cu doar 9 puncte (două victorii, trei egaluri și 8 înfrângeri), iar fanii și-au exprimat nemulțumirea față de Ovidiu Burcă.

„Câinii” au 8 meciuri la rând fără victorie, iar Andrei Nicolescu anunță că șefii vor lua măsuri. Cu toate acestea, oficialul spune că postul lui Ovidiu Burcă nu e în pericol. 

Ovidiu Burcă nu și-a menajat jucătorii după umilința cu Hermannstadt: „Erori prostești! Ce le-am spus? Vreau să mă adun întâi”
HERMANNSTADT - DINAMO 4-0
Ovidiu Burcă nu și-a menajat jucătorii după umilința cu Hermannstadt: „Erori prostești! Ce le-am spus? Vreau să mă adun întâi”

Andrei Nicolescu, după Hermannstadt - Dinamo: „Vor fi schimbări!”

„Îmi cer scuze fiecărui dinamovist care a făcut azi drumul pana la Sibiu. Și tuturor celor care au așteptat acest meci doua săptămâni cu speranța că începem să arătam a echipă competitivă.

Neputința cronică este inacceptabilă. Vor fi schimbări. Ovidiu rămâne punct fix. Fanii au tot dreptul sa își strige revolta. Le datorăm victorii. Etapa următoare trebuie să câștigăm. Trebuie să reîncepem să ne merităm suporterii și istoria. Nu există altă variantă!”, a fost mesajul pe care Andrei Nicolescu la scris pe Facebook.

Azi ne-a bătut o echipă care ne-a dominat la toate capitolele. În primul rând, la fotbal, trebuie să ai stare de spirit, trebuie să ai agresivitate. Noi nu am avut și nu mai ajungem să discutăm despre planul tactic, despre... Când toate duelurile sunt câștigate de adversari, e greu. Am făcut foarte multe erori prostești! Când arăți de maniera în care am arătat noi astăzi, trebuie să taci, să pui capul în pământ, să faci o analiză și să vezi ce ai de făcut.  

– Ovidiu Burcă, antrenor Dinamo

VIDEO Primă repriză de coșmar pentru Dinamo! Hermannstadt a înscris de două ori în primele 20 de minute

Citește și: 

Gol din poziție imposibilă în Hermannstadt - Dinamo! „Câinii” au fost năuciți în debutul meciului
HERMANNSTADT - DINAMO
Gol din poziție imposibilă în Hermannstadt - Dinamo! „Câinii” au fost năuciți în debutul meciului
Ne-au lăsat cu „fanta de lumină” » Ce-a făcut VAR-ul la Hermannstadt - Dinamo, după eroarea uriașă din urmă cu 2 zile
HERMANNSTADT - DINAMO
Ne-au lăsat cu „fanta de lumină” » Ce-a făcut VAR-ul la Hermannstadt - Dinamo, după eroarea uriașă din urmă cu 2 zile

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (24)
Claugooll
Claugooll  •  22 Octombrie 2023, 17:29

Conducerea e de vina, prima grijă a lor după ce au fost șterse datorii de 5 milioane de euro a fost să anunte că dacă au scăpat de aceste datorii asta nu înseamnă că acum trebuie sa cumpere jucători....jale!

florin44
florin44  •  22 Octombrie 2023, 15:34

Mai fratilor, actuala conducere de la Dinamo e la fel de "competenta" si dornica de performanta ca si ceea ce a facut Cortacero. Doar ca, fata de spanioli, Nicolescu si ai lui sunt mai vocali, ies permanent in media in incercarea de a-i linisti pe suporteri cu tot felul de promisiuni, de planuri. Totul insa, ramane pe hartia ziarului care-i tipareste ineptiile! Cat despre Burca, atata stie, atat ii poate indruma pe jucatori. E plafonat la nivelul ligilor inferioare!!! Oricum, cu astfel de indivizi (incluzand aici si mare parte din jucatori, ca fotbalisti nu sunt in echipa) greu sa ne facem bine!!!

popescu222
popescu222  •  22 Octombrie 2023, 13:26
Postat de befree pe 21 Octombrie 2023, 23:50

A existat la Dinamo vreodata careva pe placul tau, antrenor, jucator, actionar, maseur, om de serviciu?Asa ai spus despre ultimii cel putin 5 antrenori care au fost la echipa. Esti mereu nemultumit! Dar ai vreo solutie? In afara de a-i aduce la echipa pe Messi ca jucator si pe Elon Musk ca actionar.

Poate ca omul s-a exprimat incisiv, dar fanii adevarati sunt pasionali. Si pe urma, ce e nepotrivit in a astepta o schimbare cand etapa de etapa ne facem de ras? Vad ca e un curent foarte puternic de sustinere a lui Burca atat la nivelul suporterilor cat si la nivelul actionarilor. La nivelul suporterilor e de inteles, si eu il admir enorm pentru ce a facut pana am intrat in liga 1. Si il admir si ca om, pare educat si echilibrat. Dar organizatiile precum Dinamo au viatza lor, independenta de viata oamenilor care trec prin ele. Daca Burca nu e in stare sa mentina organizatia pe linia de plutire, nu e normal sa speram ca vine altul mai priceput? Altfel actionam dupa principiul "eu te-am facut, eu te omor" (adica Burca ne-a adus in A, deci sa-l lasam sa ne bage inapoi in B). Noi astia care credem ca schimbarea lui Burca se impune daca nu reuseste o imbvunatatire a jocului in 2-3 etape nu "dam" in Burca si nu suntem hateri; doar vrem binele lui Dinamo. Si de fapt sper sa ma insel si sa jucam fantastic etapele viitoare, iar Nicolaescu si toti fanii neconditionati ai lui Burca sa aiba dreptate. Mai vorbim dupa meciul cu Iasiul...

Vezi toate comentariile (24)
Comentează