FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - DINAMO 4-0

Ovidiu Burcă nu și-a menajat jucătorii după umilința cu Hermannstadt: „Erori prostești! Ce le-am spus? Vreau să mă adun întâi”

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de - Publicat sambata, 21 octombrie 2023 19:53 / Actualizat sambata, 21 octombrie 2023 20:31

Ovidiu Burcă, antrenorul lui Dinamo, a avut un discurs dur după înfrângerea suferită pe terenul lui Hermannstadt, 0-4.

Formația alb-roșie a pierdut la Sibiu la capătul unei evoluții foarte slabe, iar tehnicianul „câinilor” a avut un discurs dur după a 8-a înfrângere din acest  sezon.

Ne-au lăsat cu „fanta de lumină” » Ce-a făcut VAR-ul la Hermannstadt - Dinamo, după eroarea uriașă din urmă cu 2 zile
HERMANNSTADT - DINAMO
Ne-au lăsat cu „fanta de lumină” » Ce-a făcut VAR-ul la Hermannstadt - Dinamo, după eroarea uriașă din urmă cu 2 zile

Ovidiu Burcă, dur după Hermannstadt – Dinamo 4-0: „Am făcut erori prostești”

„Azi ne-a bătut o echipă care ne-a dominat la toate capitolele. În primul rând, la fotbal, trebuie să ai stare de spirit, trebuie să ai agresivitate. Noi nu am avut și nu mai ajungem să discutăm despre planul tactic, despre... Când toate duelurile sunt câștigate de adversari, e greu. Am făcut foarte multe erori prostești! 

Poate că golul anulat ne-a bulversat puțin. Înscrisesem repede, după care am luat gol repede... Din nou primim gol și nu avem capacitatea să întoarcem un rezultat. Iar ăsta e un aspect negativ care ne bântuie de ceva vreme. Nu știu dacă scorul e mare sau mic. Am pierdut meritat. 

Când se întâmplă astfel de lucruri e un cumul de factori. Nu poți să spui doar ceva mental, doar fizic sau doar tactic. Când arăți de maniera în care am arătat noi astăzi, trebuie să taci, să pui capul în pământ, să faci o analiză și să vezi ce ai de făcut. E greu să joci la Dinamo, dar vă asigur că jucătorii străini care au venit aici înțeleg foarte clar ce înseamnă clubul ăsta. Cred că de asta au venit, că e un club cu istorie. Vă asigur că știu că jucătorii știu e înseamnă Dinamo.

Ce le-am spus jucătorilor? E ușor după meciuri să fii agresiv... Dar vreau să stau să mă liniștesc, pentru că a fost un meci foarte prost. Vreau să mă adun. Lucrurile trebuie făcute în liniște, lucrurile care contează trebuie spuse în liniște. Suntem prea supărați să discutăm acum” , a spus Ovidiu Burcă la microfonul DigiSport.

VIDEO Primă repriză de coșmar pentru Dinamo! Hermannstadt a înscris de două ori în primele 20 de minute

Citește și: 

Gol din poziție imposibilă în Hermannstadt - Dinamo! „Câinii” au fost năuciți în debutul meciului
HERMANNSTADT - DINAMO
Gol din poziție imposibilă în Hermannstadt - Dinamo! „Câinii” au fost năuciți în debutul meciului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
Trotsky
Trotsky  •  22 Octombrie 2023, 09:49

Eu cred ca pe Burca il invata aia numai prostii la cursurile Pro, ce e cu mocaiala asta in deplasare? Dinamo nu a jucat niciodata autobaza.

22cea
22cea  •  22 Octombrie 2023, 02:40
Postat de Joe2022 pe 21 Octombrie 2023, 20:45

Mă întreb cât va mai fi tolerată această strategie de joc dezastruoasă a lui Burcă. Cat va mai juca cu 3 fundași centrali plus 2 laterali. De 3 etape echipa e vraiște, sta prost în teren! Joaca cu 2 atacanți slabi și folosește 5 fundași! Cum să marcăm? Bai Burca folosește mijlocașii să câștigi meciuri. Joaca cu 4 fundași! Amzar sa rămână fundaș. El cu Costin sunt dezastru! Nici nu se apără, nici nu crează faze de atac. Lasă doar un atacant că 2 se calca pe picioare și mai sunt și slabi! Baga mijlocași sa creezi densitate la mijloc ! Sa plaseze, sa creeze faze de poartă. E jale cu Burca!

Nimic despre tiki-taka din fata portii noastre care s-a dovedit de atatea ori letala (pentru noi) din pacate .

Trotsky
Trotsky  •  22 Octombrie 2023, 01:43

De unde stiti ce a declarat Burca sau Maldarasanu? Ca la conferinta de presa nu erau decat cel de la sunet si cel de la RD + NICIUNUL din cei 30 de jurnaliasti acreditati pentru meci. Noapte mintii presei de sport din România.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează