FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - DINAMO

VIDEO + FOTO Ne-au lăsat cu „fanta de lumină” » Ce-a făcut VAR-ul la Hermannstadt - Dinamo, după eroarea uriașă din urmă cu 2 zile

Articol de - Publicat sambata, 21 octombrie 2023 17:19 / Actualizat sambata, 21 octombrie 2023 18:50

Meciul dintre Hermannstadt și Dinamo a avut un start incredibil: „câinii” au avut un gol anulat de VAR în minutul 2, iar sibienii au deschis scorul 3 minute mai târziu.

Formația lui Ovidiu Burcă a început tare meciul, marcând un gol în minutul 2, prin atacantul Goncalo Gregorio. Dinamovistul a punctat cu un șut de la 10 metri, după ce mingea a ajuns la el dintr-o deviere a lui Bena. Golul a fost analizat în camera VAR, iar golul a fost anulat, pe motiv de ofsaid. 

VAR-ul nu a mai arătat liniile

Continuă polemica din jurul Arbitrajului Video. După scandalul de la Poli Iași – Sepsi, când liniile de ofsaid au fost trase prost, la Hermannstadt – Dinamo nu au fost fost arătate.

La TV au fost arătate reluări cu faza golului, dar în niciuna nu a fost cu liniile de ofsaid, care să demonstreze că atacantul lui Dinamo era în ofsaid.

+6 FOTO

Ne-au lăsat cu „fanta de lumină”😅

Fără linii, fanilor nu le-a rămas decât să apeleze la metoda brevetată de Ion Crăciunescu. În cadrul emisiunii „Procesul Etapei”, moderată atunci de Ovidiu Ioanițoaia, după un meci între Poli Timișoara și Dinamo, la un gol marcat de Ionel Dănciulescu dintr-o fază suspectă de ofsaid, fostul arbitru analiza atunci faza și spunea că „nu se vede fanta de lumină” pentru a demonstra că poziția e regulamentară.

Hermannstadt, gol după o gafă în defensivă lui Dinamo

Ulterior, sibienii au dat lovitura. Iar în minutul 5, Silviu Balaure făcut 1-0. După o centrarea din partea stângă, mingea a ajuns la mijlocașul de la Heramannstadt, care a șutat excelent, de la 10 metri. 

Acesta a profitat de două bâlbâieli în defensiva „câinilor”. Homawoo a dat pe lângă mingea, iar Amzăr a fost păcălit de traiectorie, iar balonul a ajuns la Balaure, care nu a ratat.

VIDEO  Primă repriză de coșmar pentru Dinamo! Hermannstadt a înscris de două ori în primele 20 de minute

Citește și: 

Blat nereușit pentru salvarea de la retrogradare! Dezvăluiri făcute în studioul GSP: „Zece mii de lei ai dacă lași un gol să vă batem!”
PRIETENII LUI OVIDIU
Blat nereușit pentru salvarea de la retrogradare! Dezvăluiri făcute în studioul GSP: „Zece mii de lei ai dacă lași un gol să vă batem!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
creeperno534
creeperno534  •  21 Octombrie 2023, 22:43

Ne-au omorat arbitrii ca de fiecare data!

Bedyxanul
Bedyxanul  •  21 Octombrie 2023, 21:02

Offside și la golul 3...

Flo1121free
Flo1121free  •  21 Octombrie 2023, 19:25

Nu am nimic cu nimeni dar mizeria de astăzi cu golul anulat pentru offsiden existent la Dinamo și după aceea Golf valabil pentru offside foarte clar la Hermannstadt și mai putem Spune sincer acuma indiferent de rivalități indiferent Cu ce echipă ține e jenant sincer

Vezi toate comentariile (5)
Comentează