FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Florin Prunea n-a mai rezistat și l-a sunat pe Mircea Rednic: „Spusese că am luat bani de la Federație”

Articol de GSP - Publicat luni, 08 iulie 2019 09:06

Florin Prunea, președintele lui Dinamo, a dezvăluit că imediat ce a fost instalat la cârma „câinilor” l-a sunat pe Mircea Rednic pentru a lămuri lucrurile, după ce fostul antrenor al roș-albilor îl atacase.

„L-am sunat pe Mircea Rednic și i-am spus așa: «nu mai vorbi în necunoștință de cauză despre mine și Neagoe». Spusese că am luat bani de la Federație.

I-am transmis că acum, din respect, tac din gură, dar, dacă va mai vorbi despre mine, voi riposta”, a spus Florin Prunea la TV Digi Sport.

Prunea le-a făcut și o promisiune suporterilor: „Eu le promit fanilor că vom face o echipă de care să fie mândri. Domnul Negoiţă ne-a zis că dacă găsim ceva care să fie peste ce avem acum, să-i dăm drumul. El vrea să vândă, dar nu oricui.

Primul obiectiv e să intrăm în play-off. Ar fi un pas important, trebuie să revenim acolo unde ne e locul. Performanţa pe care ne-o dorim e să intrăm în primele 4 locuri. Dacă nu intrăm în play-off, n-avem ce să căutăm la Dinamo. Avem toţi aceeaşi clauză. Normal că plecăm de la echipă dacă nu intrăm în play-off”.

Citește și:

Ionuț Negoiță pregătește o întâlnire cu suporterii lui Dinamo: „Nu suntem sălbatici!” + promisiune riscantă: „Vom avea peste 25.000 de fani în tribune”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
gilos
gilos  •  08 Iulie 2019, 12:32

Pruneo, la Dinamo orice discutie trebuie sa inceapa cu STADIONUL ! Fara stadion nou, totul e in zadar, apa de ploaie

1758587837700889
Costel Pisleaga  •  08 Iulie 2019, 10:30

ba ziarit d umplutura c esti , nu-l mai umfla atata p rapciuga asta d prunea ca oricum nu credem ca va rezista mult la dinamo !!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close