FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ionuț Negoiță pregătește o întâlnire cu suporterii lui Dinamo: „Nu suntem sălbatici!” + promisiune riscantă: „Vom avea peste 25.000 de fani în tribune”

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 iulie 2019 21:47

Florin Prunea (50 de ani), președintele lui Dinamo, anunță că suporterii și oficialii „câinilor” vor avea o întâlnire zilele următoare, la care va lua parte și patronul Ionuț Negoiță.

„Ne-am întâlnit cu șefii galeriei. Eu îi înțeleg. Nu mai au răbdare. Domnul Negoiță vrea să se întâlnească și el cu suporterii. Și eu vreau să ne întâlnim. Suntem oameni civilizați, nu suntem sălbatici. Am vorbit cu domnul Negoiță și a spus că oricând participă la o discuție cu ei. Suntem foarte aproape să finalizăm treaba asta până începe campionatul. Eu le promit că vor avea o echipă de care să fie mândri. La meciul cu Craiova vom avea peste 25.000 de spectatori.”, a declarat Florin Prunea la TV Digi Sport.

„Eugen Neagoe le-a spus jucătorilor că au ajuns la un club imens. Toți vorbesc doar despre suporteri. Câștigați cu Viitorul și veți vedea câți suporteri veți avea cu Craiova acasă”
Florin Prunea

„cLUBUL A GREȘIT”

Președintele „roș-albilor” a vorbit și despre momentul în care suporterii au intrat în baza de la Săftica și n-au mai lăsat să se desfășoare conferința de prezentare a antrenorului Eugen Neagoe. (Detalii AICI!)

„Suporterii n-aveau ce să caute în cantonament când am vrut să-l prezentăm pe Neagoe. A fost o greșeală a clubului. Nu se va mai întâmpla niciodată asta. Dacă-mi vor scrie și mie suporterii pe garduri, eu voi încerca să am un dialog cu ei. Nu se poate întâmpla ceva atât de grav încât să n-ai un dialog cu ei. Noi fără suporteri suntem zero”, a adăugat Prunea.

Citește și:

Motivul incredibil pentru care Dinamo a renunțat la Papazoglou: „Vrem să fim transparenți în fața suporterilor” + Bonusuri pentru portarii lui Dinamo

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (30)
nomadu71
nomadu71  •  08 Iulie 2019, 23:11
Postat de luputu pe 08 Iulie 2019, 10:15

Cred ca o sa fie toti batuti de la negoita la prunea. Daca-l duc si pe balanescu va fi macel.

... nici măcar asta nu merită... Când deschid gura marele negoiță și yes- men-ii lui, ( că ,,frații " numai slugi fără coloană vertebrală țin să aibă) , să le întoarcă spatele și să iasă din locație.

gintonic
gintonic  •  08 Iulie 2019, 13:52

Offf, lume, ce obedient mai e si Prulea asta!... pardon, Prunea!... ce ii mai periaza el pe suporteri!... o sa fie 25000 la meciul cu Craiova, doar daca dau iama oltenii la meci ! ;)

luputu
luputu  •  08 Iulie 2019, 10:15

Cred ca o sa fie toti batuti de la negoita la prunea. Daca-l duc si pe balanescu va fi macel.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează