FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Motivul incredibil pentru care Dinamo a renunțat la Papazoglou: „Trebuie să vă spun povestea, suporterii vor să fim transparenți”

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 iulie 2019 21:28

Florin Prunea (50 de ani), președintele lui Dinamo, a dezvăluit de ce a renunțat clubul la serviciile atacantului Athanasios Papazoglou (31 de ani), deși în sezonul trecut a marcat 4 goluri în 14 meciuri.

„Trebuie să vă spun povestea, că le-am transmis suporterilor că vom fi transparenți. Am avut o discuție cu Papazoglou. Nu eram hotărâți în privința lui. Am vrut să transferăm un jucător din Grecia. Totul era în regulă, dar mi-a spus că a vorbit cu cineva de la noi și că suporterii amenință jucătorii.

Domnul Papazoglou a fost cel care i-a transmis asta. L-am chemat în birou pe Papazoglou, i-am strâns mâna, dar văd că nu vrea să plece. Nu e un jucător rău, dar nu mai puteam să continuăm cu el”, a declarat Florin Prunea la TV Digi Sport.

luptă egală între straton și piscitelli

Florin Prunea a vorbit și despre duelul din poarta „câinilor” dintre Cătălin Straton (29 de ani) și Riccardo Piscitelli (25 de ani), dar și despre bonusurile pe care aceștia le au la meciurile în care nu primesc gol.

„Lupta între Straton și Piscitelli e strânsă. Cătălin are un plus de pregătire de două săptămâni. N-a fost ușor să-l aducem nici pe Piscitelli. Nu știu cine va fi titular în poartă. Portarii au bonusuri la meciurile în care nu primesc gol.

La Iași, Grahovac nu mi-a luat gol timp de 8 meciuri. Luase vreo 4.000 de euro doar din bonusuri.

Am adus jucători pe care îi știm, noi ne asumăm. Sunt sigur că vom intra în play-off. Dacă accedem în cupele europene, băieții vor primi bonusuri consistente. Salariile depășesc 15.000 de euro cu bonusuri”, a adăugat Prunea.

Citește și:

DINAMO // Ionel Dănciulescu și Florin Prunea trec la acțiune! Ce vor face șefii lui Dinamo după protestele fanilor

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
luputu
luputu  •  08 Iulie 2019, 12:13

Vreau sa cumpere Rednic clubul sa-i vad cum iau viteza toti. Ce usor mintim poporul!

sooos1ck
sooos1ck  •  08 Iulie 2019, 09:36

De cand e un lucru rau sa fii sincer?! Prunea e un *** =)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fara_pista
fara_pista  •  08 Iulie 2019, 08:40

„Dacă accedem în cupele europene, băieții vor primi bonusuri consistente.” Ei, aveți timp,voi continuați-vă pregătirile de șampionlig. Dar nu știu ce-o zice Nea Goiță când o fi vorba de bonusuri...

Vezi toate comentariile (13)
Comentează