FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Florin Prunea le ia apărarea suporterilor: „Ăștia nu sunt niște vagabonzi” + Ce le promite fanilor: „Eu nu sunt păpușarul nimănui”

Florin Prunea, Dinamo
Florin Prunea, Dinamo

Articol de GSP - Publicat marti, 16 iulie 2019 22:00

Florin Prunea (50 de ani), președintele lui Dinamo, a oferit mai multe detalii despre incidentele de la meciul cu Viitorul (0-5).

Vezi AICI detalii despre meci

„Eu nu pot să înțeleg, domn`le, cum la o partidă de Liga 1 nu poți să asiguri o organizare bună. Stewardzii alunecau pe teren. În tribună, am văzut și copii cu mamele lor, care erau foarte speriați. Pe de altă parte, îi înțeleg pe suporteri și am avut o întâlnire cu ei înainte de meci.

L-am rugat pe observator să nu îi evacueze, pentru că se vor liniști. Pe de altă parte, era periculos și exista riscul ca lucrurile să degenereze. Am încercat să vorbesc să îi evacuăm în liniște. Ăștia nu sunt niște vagabonzi, au și ei business-urile lor, au și ei familii. Eu am văzut oameni acolo care nu au fost de acord cu aceste manifestări. Au fost dinamoviști și în tribuna I, care mi-au spus Florine, nu se poate, uite ce se întâmplă, ne facem de rușine”, a spus Florin Prunea, la TV Digi Sport.

Știe de ce a pierdut Dinamo

În ceea ce privește rezultatul umilitor, Florin Prunea este convins că jucătorii și-au învățat lecția.

„În pregătire, am văzut o echipă care s-a pregătit exemplar. La 2-0 am picat total. Am avut o posesie 51-49, dar când am văzut pasele decisive 13-3 pentru Viitorul, cred că aici s-a făcut diferența și scorul este unul corect.

Eu cred că jucătorii au înțeles că nu ne iartă nimeni. Când ne este atacată casa, nu pot să întoarcă și obrazul celălalt. Ne așteaptă un meci greu cu Craiova”, a mai spus Prunea.

Despre viitorul lui Dinamo

Florin Prunea le promite fanilor că se va retrage în momentul în care va ști că echipa nu va fi pe un drum bun și îi asigură că Ionuț Negoiță vrea binele clubului.

„Eu nu sunt păpușarul nimănui. În momentul în care vom simți că nu putem să facem performanță, cu siguranță că nu vom mai fi aici.

Eu nu sunt apărătorul lui Ionuț Negoiță, dar eu trebuie să le spun suporterilor realitatea. Omul ăsta va vinde clubul, omul s-a săturat, dar nu va vinde în orice condiții. Îl interesează pe mâna cui va fi acest club. Eu am vorbit cu el, are încredere în noi”, a spus Florin Prunea.

VEZI ȘI:

EXCLUSIV / Marius Leca, fundașul Viitorului, ar putea ajunge în Premier League! E urmărit de Leicester City!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (17)
godot
godot  •  17 Iulie 2019, 10:41

„Eu nu pot să înțeleg, domn`le, cum la o partidă de Liga 1 nu poți să asiguri o organizare bună”. Prunea a rezolvat problemele de la Dinamo, s-a apucat să le analizeze pe cele de la Viitorul...

cpt.ahab
cpt.ahab  •  17 Iulie 2019, 10:35
Postat de ioany pe 17 Iulie 2019, 08:38

Suporteri sunt acei oameni care vin si sustin echipa, gloata de huligani ai lui Dinamo nu are nici o treaba cu fotbalul. Ei vin sa distruga sa incendieze, sa sparga sa dea foc etc. Cea mai de jos etapa a evolutiei omului o gasesti in galeria lui Dinamo.

Nu numai acolo. O mai găsești în nucleele dure ale galeriilor lui "U" sau CSA. Întrucât trăim într-o țară cu instituții de stat compromise( mare parte din ele la dorința colonizatorilor) lucrurile sunt grave și greu de îndreptat. Discuția e amplă.

1618597915124142
Alexandru Chis  •  17 Iulie 2019, 09:46

Vagabonzi? Nicidecum! Indivizii sunt cu state vechi pe la diverse institutii de forta, ei constituind "nucleul dur" al celor care sunt manevrati politic. Acestia reprezinta o "masa de manevra" bine organizata care raspunde prezent la orice actiune in care este nevoie de o anumita presiune - politica sau sociala - pentru a se incerca obtinerea unor avantaje, inclusiv electorale, ca pe vremea lui Nenea Iancu! Cele trei mari "galerii" de ultrasi - Dinamo, Rapid si Steaua - au creat permanent focare de indisciplina sociala atat de necesare unor anumitru structuri de forta sau formatiuni politice agreate de aceste structuri de forta. Ce se inatmpla dupa un astfel de episod antisocial? Dovada clara este ilustrata de cei care au lovit bestial si au desfigurat oameni, inclusiv cu caramizi si borduri de trotuar, la Cluj. Li s-a intamplat ceva? Nimic!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează