FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Florin Prunea vrea o schimbare majoră la Dinamo: „Trebuie modificat din temelii! Dar nu avem bugetul necesar”

Articol de GSP - Publicat joi, 03 octombrie 2019 20:52

Florin Prunea, președintele lui Dinamo, a vorbit despre situația de la Centrul de Copii și Juniori al clubului și spune că e nevoie de o schimbare majoră acolo.

Trebuie schimbat totul din temelii, începând cu infrastructura! Eu, când eram junior, aveam un teren bun, aveam echipament și primeam și câte o ciocolată. Abia așteptam s-o iau!

Acum trebuie schimbat totul, dar bugetul nu ne permite. Nu avem bani! Trebuie o investiție majoră acolo, pentru că asta e viitorul. Acum nu ne putem bate cu Hagi și cu academia lui. Acolo, la juniori, se fac transferuri pe bani”, a declarat Florin Prunea la Radio Dinamo 1948.

5 jucătoricrescuți la academia clubului are Dinamo în lot: Ștefan Fara, Ricardo Grigore, Andreas Mihaiu, Robert Moldoveanu și Mihai Neicuțescu

Citește și:

EXCLUSIV Delegare-șoc: arbitrează arogantul Kovacs! Becali: „Nu îi e rușine? E o mizerie de om!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
133141178018880
Marin Ion  •  04 Octombrie 2019, 10:17

PENTRU ca suporterii au urlat pe la colturi fara ca sa faca decat scandal , fara ca ei sa se uneasca intro asociatie sportiva dupa legea sporturilor, sa stranga bani intrun cont si sa ajute dezinteresati clubul cu bani.S au luat dupa unii care le au spus ca nu se poate Se poate , dar trebuie sa vrea , sa se unesca si sa stranga bani si sa ajute clubul care si pe ei i a facut de atatea ori fericiti.CA SA PRIMIM , TREBUIE SA DARUIM.DARUITI FRATILOR , FIE CA e Tiriac , Lucescu , sau oricare altul nu l ,mai injurati pe pe NEGOITA , pentru ca el a facut mai mult decat oricare altul, pe care i a bucurat DINAMO , sa l a facut celebru.PIERDETI VREMEA INJURAND , CLUBUL SE DUCE LA VALE.MA repet , uniti va fratilor , adunati bani si ajutati clubul , pentru ca daca nu l ajutati o sa vorbiti la timpul trecut si n o sa mai aveti pentru ce va intrista sau bucura.ATENTIE VOI TOTI, SUPORTERI sau aia carora acest club , v a dat celebritate!Adunati bani de la toti suporterii lui Dinamo din toata tara.Incepeti , cu Tiriac , M.Lucescu, A.Nastase ,si continuati cu multi altii din toata tara.Deschideti contul, infiintati asociatia si fiecare sa depuna dupa posibilitati ½ la juniorii lui Dinamo si ½ ajutati echipa.La fiecare inceput de tur si retur adunati banii si investiti-ii!Nu mai pierdeti vremea , nu asteptati sa va faca altii treaba.Si cu fcsbecalu , jucati cum a jucat Rednic anul trecut cu Botosani, sau C.Dinu in meciul cu Portugalia din 1969, barbateste.

mateiserban
mateiserban  •  03 Octombrie 2019, 23:04

Fomica, dolarica primea cate o ciocolata mai.....;)))))))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează