FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Florin Răducioiu crede cu tărie în Dan Petrescu: „S-ar potrivi foarte bine în fotbalul englez, la echipe gen Leicester sau Wolverhampton”

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 septembrie 2019 18:45

Florin Răducioiu (49 de ani) a declarat că Dan Petrescu, antrenorul campioanei României CFR Cluj, este pregătit să antreneze în Premier League.

  • FCSB - CFR Cluj se joacă duminică, 22 septembrie, pe Arena Națională, de la ora 20:30. Meciul va fi în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look TV.

„Cred că s-ar potrivi foarte bine în fotbalul englez. La o echipă de locurile 9-10, gen Leicester sau Wolverhampton, nu o formație de top neapărat. Nu văd de ce nu ar putea să facă față. S-a maturizat foarte mult, are o mare experienţă pe care a dovedit-o și acum cu Lazio”, a declarat Răducioiu pentru TV Telekom Sport.

Dan Petrescu și Florin Răducioiu se cunosc bine din perioada în care ambii au îmbrăcat tricoul echipei naționale, fiind unii dintre cei mai importanți fotbaliști ai Generației de Aur.

Petrescu a declarat în mai multe rânduri că visul său este să antreneze la un moment dat în Premier League. „Bursucul” are performanțe notabile cu echipele din România și pare pregătit să facă pasul către fotbalul din Occident.

„AM AVUT OFERTĂ DE LA CRYSTAL PALACE”

„Am avut ofertă de la Crystal Palace din Premier League, când echipa avea 4 puncte din 11 meciuri. A venit patronul lor în România după mine și mi-a pus contractul pe masă. I-am zis «cum facem, că aveți 4 puncte din 11 meciuri?». Mi-a spus că îmi prelungește contractul dacă salvez echipa, altfel mă schimbă.

Atunci eram la Dinamo Moscova, aveam o echipă bună și eram sus în clasament. Era greu să mă duc acolo să salvez echipa. În schimb, antrenorul care a mers acolo a reușit să îi țină în prima ligă. Trebuie să ai noroc să fii dorit de o echipă mai bună. Ești compromis dacă te duci și retrogradezi din prima”

Dan Petrescu

5 trofeea câștigat Dan Petrescu în carieră: 3X Campionatul României, Supercupa României și Cupa Chinei

VEZI ȘI:

Merită Dan Petrescu o șansă în Premier League? SURCLASEAZĂ 10 manageri, inclusiv pe Frank Lampard, în cea mai tare competiție din lume

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează