FOTBAL  »  Superliga  »  

Florin Răducioiu, dezamăgit de FCSB și Dinamo: „Două foste mari echipe ale României” + „Mă uit în clasament și nu-mi vine să cred!”

Articol de - Publicat miercuri, 21 august 2019 16:01

Florin Răducioiu (49 de ani) a vorbit despre situația dificilă prin care trec în acest moment FCSB (locul 11 în Liga 1) și Dinamo (locul 14, ultimul) , două dintre cele mai mari cluburi din România.

Dinamo este pe ultimul loc al Ligii 1, cu 3 puncte acumulate, iar FCSB este pe poziția 11, cu 4 puncte în clasamentul real.

„Abia a început campionatul și deja sunt probleme la aceste două foste mari echipe ale României. La FCSB e foarte greu, dacă nu ai un antrenor care a început pregătirea și se schimbă după două, trei săptămâni. E imposibil pentru jucători. Se creează o confuzie totală. 

Mă uit în clasament și nu-mi vine să cred! Este o situație ciudată să vezi aceste echipe pe ultimele locuri”, a declarat Florin Răducioiu pentru TV Telekom Sport.

40 de selecțiia strâns Florin Răducioiu în tricoul echipei naționale, pentru care a marcat de 21 de ori

4 goluria înscris Răducioiu la CM 1994, fiind golgeterul all-time al naționalei la capitolul reușitelor la un Mondial

VEZI ȘI:

Florin Răducioiu îi contrazice pe Gică Hagi și Dan Petrescu: „Suntem un pic cam săraci pentru a ne așeza la masa bogaților”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
markksson
markksson  •  21 August 2019, 21:52

Toate echipele din Bucuresti si de pe langa Bucuresti - in pluton compact pe locurile 10-14. Asta e ca o ECLIPSA TOTALA, trebuie imortalizata!

1189594351073689
Vladescu Mircea  •  21 August 2019, 18:34

Dupa 6 luni in Italia cand vorbeai romaneste intrebai reporterul come si dice ?????? Acum ti-ai adus aminte si nu mai uiti cuvintele ????? vai de capul tau ........

Vezi toate comentariile (2)
Comentează