FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB

Răducioiu, revoltat de golul marcat cu mâna de Koljic: „Eu nu mă milogesc pentru așa ceva! Mai vorbim de fair-play?”

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 ianuarie 2022 14:47 / Actualizat sambata, 29 ianuarie 2022 15:39

Florin Răducioiu, directorul sportiv al lui Dinamo, a comentat golul marcat cu mâna de Elvir Koljic în Sepsi – CSU Craiova 3-1.

Oficialul „câinilor” s-a declarat deranjat de faptul că atacantul oltenilor nu a recunoscut că a marcat neregulamentar și spune că nu ar vrea ca echipa lui să beneficieze de un astfel de gol în meciul cu rivala FCSB.

Mihai Stoica s-a enervat în direct: „Vă puteți imagina că așa ceva s-a întâmplat în România? Uitați-vă la el!”
Sepsi - CSU Craiova 3-1
Mihai Stoica s-a enervat în direct: „Vă puteți imagina că așa ceva s-a întâmplat în România? Uitați-vă la el!”

Răducioiu, revoltat de golul marcat de Koljic cu mâna

„Nu mi-a ieşit niciodată să dau un gol ca Maradona. Nu pot să cred că s-a validat asemenea gol. Mai vorbim de fair-play? Nu am trăit asemenea situaţie! Koljic ar fi câştigat enorm din punct de vedere al imaginii dacă ar fi recunoscut. Nu prea am văzut exemple de fair-play în ultimul timp.

E o greșeală grosolană a arbitrului. E un dezinteres total. Îmi pun o întrebare. Dacă mi se întâmplă mie aşa cu FCSB şi dă Mirko gol? Pe cuvântul meu de onoare, pun mâna pe telefon şi spun «Du-te şi spune-i că a fost gol cu mâna».Nu-l vrem!

Aş face asta, pe cuvânt! Dacă se întâmpla asta cu FCSB, fac așa. Nu mă milogesc pentru un gol care nu este al nostru. Te duci şi recunoşti. Spui «am dat gol cu mâna». Dacă vrei să fii fair-play, zici”, a declarat Răducioiu la TV Telekom Sport.

VIDEO Derby în Liga 1: totul despre Dinamo - FCSB

Citește și: 

Fază amuzantă în conferința lui Stoican: „Virează la dreapta” » Ce spune despre derby-ul cu FCSB + răspuns pentru MM Stoica

Dinamo, gata să facă un transfer după Derby: „L-am văzut, e OK” » Ce negocieri s-au blocat + ce plan au „câinii”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
legio.sud
legio.sud  •  01 Februarie 2022, 09:37
Postat de lionforever pe 29 Ianuarie 2022, 20:52

Sa-i spună cineva lui "como se dice, aicea la voi" ca anul trecut pentru echipa pe care cu mandrie o reprezinta LPF a pus doua locuri in plus la liga 1 iar in trecutul epocii de aur daca el se arunca pe la 20 de m de poarta adversa se fluiera 100% 11m pt dinamo, iar din cauza "fair play-ului" exacerbat manifestat de echipa lui UEFA a schimbat regula acordarii ghetei de aur.

Are memoria scurta , nu scoate un sunet despre golul nevalidat eronat ( pt ofsaid inexistent ) la Ivan !!!

2711537815766774
Cosmin Daniel Tuta  •  30 Ianuarie 2022, 18:02

Mă cum s-a prins Raducioiu de golul cu mâna, el nu vb. bine românește..... băi *** ești..... Ha, ha, ha!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

robotucigas
robotucigas  •  30 Ianuarie 2022, 17:16

Maradona al României. Da sincer a fost ciudat, dar după mine omul nu a dat cu mana, și a venit mingea în mâna lui. Deci concluzia este că judecam aiurea, și la rapiditatea fazei arbitru era spectator.. Iar faza cu dreptatea și milogeala au murit de mult. Azi și 8-0 dacă au nu vor spune ca am dat cu mâna, nici o echipa din România nu va face asta. Domnule raducioiu bună, pe vremea ta se juca turca, jocul era deschis. Azi sa dai un gol este greu, dar ce ști tu. Zici ca erai golgheter permanent în Italia, și ce dracu sa spui. Te-ai făcut ca ai uitat limba română, dar totuși vrei corectitudinea la un bosniac. Trezește-te dracu la realitate. Este ca și ala care se arunca pe jos și primește 11 m. Dacă ești corect, spune de toate astea. Este raritate ce s-a întâmplat. Maradona ala Craiovei ii spunem de azi

Vezi toate comentariile (12)
Comentează