FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CSU CRAIOVA 1-1

Florin Răducioiu l-a auzit pe Eugen Neagoe și a răbufnit: „Ce e asta? Nu-mi place deloc!”

Florin Răducioiu, la Fotbal Show
Florin Răducioiu, la Fotbal Show

Articol de - Publicat luni, 08 mai 2023 11:51 / Actualizat luni, 08 mai 2023 12:38

Fostul internațional Florin Răducioiu (53 de ani), autor a 21 de goluri în tricoul naționalei României, s-a enervat după ce a auzit interviul lui Eugen Neagoe de la finalul meciului CFR Cluj - CSU Craiova 1-1: „Vorbiți despre problemele echipei, nu tot timpul despre arbitri!”

Tema principală la interviurile de duminică seara, de la finalul derby-ului dintre CFR Cluj și CS Universitatea din Gruia, a fost arbitrajul.

Cei de la CFR Cluj, prin vocea fundașului Cristi Manea, a antrenorului Dan Petrescu și finanțatorului Nelu Varga, s-au declarat extrem de nemulțumiți de cele două decizii majore luate cu ajutorul video-arbitrajului, ambele în favoarea Craiovei.

În replică, Eugen Neagoe a afirmat că „Eu cred că ar trebui să fiu mai supărat pe arbitraj decât cei de la CFR Cluj”, acuzându-l pe arbitrul Radu Petrescu:

„Nu cred că poți să faci așa ceva în cazul lui Ivan, să-i arăți imediat cartonaș roșu. Același arbitru a făcut la fel și cu Rapid. Ne-a speriat cu cartonașele roșii”.

Scandal monstruos, semne obscene și bătaie ca în filmele western! A fost HAOS la Șirna Varnița-Gorgota » Observatorul meciului: „Am luat trei pumni! Nici nu știu de unde au venit”
REPORTAJ LIGA 6
Scandal monstruos, semne obscene și bătaie ca în filmele western! A fost HAOS la Șirna Varnița-Gorgota » Observatorul meciului: „Am luat trei pumni! Nici nu știu de unde au venit”

Florin Răducioiu l-a auzit pe Eugen Neagoe și a răbufnit: „Ce e asta? Vorbiți despre echipele voastre!”

Discursul lui Neagoe i-a lăsat un gust amar lui Florin Răducioiu, prezent în studio la emisiunea „Fotbal Show”, o coproducție Prima Sport și GSP.ro.

„Mie nu-mi plac antrenorii care se plâng. OK, înțeleg când sunt greșeli foarte mari și le dezavantajează echipa, dar antrenorii care vorbesc tot timpul despre arbitri, la fiecare meci, nu-mi plac.

Trebuie să vorbească despre problemele echipelor lor, despre ce s-a întâmplat pe teren și mult mai rar despre arbitraj. În Occident, oamenii vorbesc foarte puțin despre arbitru. În rest, despre ce nu a mers.

Neagoe spune că a avut 8 ocazii de gol. OK, înseamnă că ai o problemă în atac, atacanți care nu-s eficienți. Vorbește despre asta.

Să te focusezi pe teren, arbitru, vreme, suporteri... nu-mi place asta! Ce e asta? Vorbiți despre echipele voastre, despre ce nu funcționează, de ce nu ați marcat”, a răbufnit Răducioiu.

Mai multe știri din Liga 1: 

Nelu Varga amenință după egalul cu Universitatea Craiova: „Facem plângeri penale contra arbitrilor și a FRF!”

Sorin Cârțu le răspunde lui Nelu Varga și Dan Petrescu: „Nu văd rostul comentariilor. Mă simt frustrat!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
dandana
dandana  •  08 Mai 2023, 21:52

Bai eu m-am plictisit de asta. Cred ca acești conducători trebuie amendați dur dacă mai fac astea. M-am plictisit de atâția plângăcioși. Echipele lor nu joacă nimic, de ex Neagoe a făcut din Craiova o echipa vum este Botoșani de jumătatea clasamentului, ăștia la CFR au ratat toate transferurile și se plâng.. Trebuie sa încetăm cu plânsul și sa mai jucam și fotbal. CFR și asa nu a jucat fotbal cu Dan Petrescu

lefter_popescu
lefter_popescu  •  08 Mai 2023, 16:11
Postat de Dobermannul pe 08 Mai 2023, 13:19

Cand cariera ta de antrenor e pusa in cui din motiv de arbitraje aiurea cum sa nu comentezi? Hai o data se intampla, de doua ori treaca mearga, ... dar mereu si mereu sigur trebuie s-o spui altfel nu se schimba nimic. Cand il vezi pe Vassaras in conferinta de presa refuzand sa-si asume zecile de greseli de arbitraj nu te revolti?

Amice, asta e cusurul tău...îl tot bagi în ecuație pe dl Vassaras.. . Greșești...dl. Briketa Diaconu se ocupa atât de arbitri desemnati cât și de VAR...adică de partea interna. Dl Vassaras, chiar dacă e șeful, se ocupa de partea externa și aproba ca primarul delegările adjunctului sau dl Briketa Diaconu.

lefter_popescu
lefter_popescu  •  08 Mai 2023, 16:05

Nea Raducioule, dar echipa ta care este ? Vorbeste-ne despre ea și începe prin a spune cum se numește...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează