FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - VOLUNTARI 0-0

Florin Răducioiu, mesaj direct pentru un om de bază de la FCSB: „Mai puține vorbe și mai multe fapte”

Florin Răducioiu, în emisiunea „Fotbal Show” de la Prima Sport +25   FOTO
Florin Răducioiu, în emisiunea „Fotbal Show” de la Prima Sport

Articol de - Publicat duminica, 22 octombrie 2023 23:55 / Actualizat duminica, 22 octombrie 2023 23:55

FCSB și FC Voluntari au remizat, scor 0-0, în runda cu numărul 13 din Superligă. Florin Răducioiu a avut un mesaj pentru Darius Olaru, căpitanul celor de la FCSB. 

La finalul partidei cu Voluntari, Darius Olaru a abordat și tema „fierbinte” a ultimelor săptămâni. Mijlocașul celor de la FCSB a fost trimis în tribune la meciul România - Andorra, scor 4-0. Decizia selecționerului a iscat un veritabil conflict între staff-ul naționalei și formația patronată de Gigi Becali. 

Elias Charalambous, moment de franchețe după meciul cu Voluntari: „Mie nu mi-a plăcut!”
FCSB - Voluntari 0-0
Elias Charalambous, moment de franchețe după meciul cu Voluntari: „Mie nu mi-a plăcut!”

Florin Răducioiu susține că explicațiile oferite de Olaru nu au fost potrivite și că mijlocașul ar trebui să se gândească mai mult la fotbal. 

Florin Răducioiu, mesaj pentru Darius Olaru: „Mai puține vorbe, mai multe fapte”

„Absolut deloc, nu înțeleg de ce s-a făcut atâta caz. Echipa națioală nu stă în Olaru, cum nu a stat nici în Răducioiu sau în Hagi. Nu a fost coerent în ce a spus. E un jucător interesant, nu e într-o formă foarte bună ca să justifice prezența acolo. Dimpotrivă! 

Olaru trebuie să demonstreze la echipa de club, să revină la nivelul la care ne-a obișnuit. Traversează un moment de... nu mai este același jucător inspirat din sezonul trecut, chiar și din prima parte acestui sezon, nici la fel de bine pregătit fizic.

Mai puține vorbe și mai multe fapte”, a spus Florin Răducioiu la „Fotbal Show”, emisiunea produsă în parteneriat de Gazeta Sporturilor și de Prima Sport. 

Darius Olaru, explicații după FCSB - FC Voluntari 

Cred că s-a discutat prea mult pe acest subiect, nu trebuia să ies eu să dau explicații. A fost ceva, m-am lovit la un antrenament cu două zile înainte de meci, același lucru l-a pățit și Mihăilă. Am respectat decizia și cred că trebuia să se discute mai mult despre faptul că suntem la 3 puncte de calificare. 

Acest lucru m-a deranjat. S-a scris foarte mult. Nu cred că asta ține de responsabilitatea mea, să ies eu și să dau declarații pentru presă. Dacă se lua decizia să joc, jucam, dacă s-a luat decizia să stau în tribună, asta am făcut.

Am spus că respect decizia selecționerului. Muncesc aici la club ca să continui să fiu la națională pentru că asta îmi doresc. Avem două meciuri foarte importante și trebuie să ne calificăm. M-a deranjat ce s-a scris, trebuia să se joace mai mult despre meci și nu despre „cazul meu”, a spus Darius Olaru, la finalul meciului
- Darius Olaru

VIDEO. Florinel Coman, schimbat înainte de pauză! Ce s-a întâmplat la meciul cu Voluntari

Citește și alte știri din Superligă: 

Adrian Mititelu, iureș după remiza cu Poli Iași: „DEMISIA! Incompetență”
Poli Iași - FCU Craiova 1-1
Adrian Mititelu, iureș după remiza cu Poli Iași: „DEMISIA! Incompetență”
Ce a remarcat Giovanni Costantino la primul meci în România: „Asta chiar mi-a plăcut!”
Poli Iași - FCU Craiova 1-1
Ce a remarcat Giovanni Costantino la primul meci în România: „Asta chiar mi-a plăcut!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează