FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Florin Răducioiu prevede FALIMENTUL în Ștefan cel Mare: „Socios la Dinamo? Imposibil! Vor ajunge în Liga 4 ca Rapid”

Florin Răducioiu e al treilea cel mai tânăr debutant din istoria lui Dinamo în campionat
Florin Răducioiu e al treilea cel mai tânăr debutant din istoria lui Dinamo în campionat

Articol de GSP - Publicat marti, 21 aprilie 2020 21:53

Florin Răducioiu (50 de ani) se declară pesimist în privința situației actuale prin care trece Dinamo și se teme ca echipa sa favorită din România să nu ajungă în Liga a 4-a, în urma unui faliment.

S-au terminat negocierile dintre ADPD și tabăra lui Ionuț Negoiță. AICI sunt toate detaliile!

De asemenea, componentul Generației de Aur a afirmat că nu crede în planul suporterilor de a prelua clubul din Groapă: „Conceptul acesta de socios e imposibil de făcut în România”.

Florin Răducioiu: „E nevoie de mulți bani pentru a salva Dinamo”

„Mi-e teamă că vom ajunge în Liga 4, că vom păți la fel ca Rapid și vom rămâne în această perioadă dezastruoasă mulți ani, până când clubul va redeveni la normalitate. Sunt extrem de pesimist.

Nu prea cred în acest proiect al suporterilor, cu tot respectul pentru ei, pentru pasiunea pe care o au. Pentru a salva Dinamo e nevoie de foarte mulţi bani. Deocamdată, mi se pare că nimeni nu a prezentat un proiect serios. 

Suporterii trebuie să fie suporteri, să încurajeze echipa şi la bine şi la rău. Conceptul acesta de socios din Spania e imposibil de făcut în România, nu avem această cultură şi mentalitate de a-l adopta”, a spus Răducioiu, la TV Telekom Sport.

4 repere despre Florin Răducioiu:

  • e al treilea cel mai tânăr debutant din istoria lui Dinamo în campionat, după Marius Niculae și Paul Codrea: a început la 16 ani, 1 lună și 23 zile, pe 10 mai 1986
  • a marcat trei goluri în finala Cupei României din 1990, Dinamo - Steaua 6-4, o performanță pe care, în 176 de episoade din Derby, a mai izbutit-o doar Alexandru Ene I (Dinamo - Steaua 6-2 în campionat, 1 octombrie 1951)
  • toate cele 21 de goluri marcate pentru România au fost înscrise în meciurile oficiale. Într-un clasament privind reuşitele în partidele pe puncte, Răducioiu ocupă locul 3, după Hagi (26) şi Mutu (24)
  • a marcat un gol pentru Milan în grupele UCL în sezonul în care italienii aveau să cucerească trofeul: 1 decembrie 1993, Milan - Porto 3-0, a deschis scorul

VIDEO Flash News: amintiri cu Florin Răducioiu

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Helmuth Duckadam vrea Dinamo în Liga 4: „Nu au stadion, bani de salarii, nu au nimic. E o cârpeală”

Neplătiți de 4 luni, jucătorii au făcut scandal: „E jignitor!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (22)
22cea
22cea  •  22 Aprilie 2020, 23:50
Postat de Ion Marin pe 22 Aprilie 2020, 19:41

Raducioule tu ce faci ma pentru clubul care ti a dat un nume?Scrie si pe tine mARIUS nicolae?

Refuza sa-i bage bani in buzunar zgarcitului si bine face !

2036290743290484
Ion Marin  •  22 Aprilie 2020, 19:41

Raducioule tu ce faci ma pentru clubul care ti a dat un nume?Scrie si pe tine mARIUS nicolae?

vendredi13
vendredi13  •  22 Aprilie 2020, 14:27

Dacă se face performanță, măcar play-off se poate. Chiar mai bine, că vin mai mulţi bani de la suporteri. Sunt sponsori care dau bani pentru performanță. În play-out an de an normal că ieși pe pierdere.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează