FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Revine Florin Răducioiu la Dinamo? Ce spune fostul atacant: „Nu vreau banii clubului”

Florin Răducioiu
Florin Răducioiu

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 octombrie 2021 17:13 / Actualizat duminica, 17 octombrie 2021 17:52

Florin Răducioiu (51 de ani), fostul mare internațional de la Dinamo, a vorbit despre posibilitatea să revină la alb-roșii, de data asta într-o funcție de conducere. Deocamdată nu e clar postul pe care-l va ocupa. 

Fostul mare atacant al naționalei a recunoscut discuțiile pe care le-a avut cu Mircea Rednic și a dezvăluit că săptămâna viitoare va fi decisivă în privința viitorului său.

„E adevărat că m-am văzut cu Mircea Rednic, cu care m-am întâlnit săptămâna trecută. I-am dat acordul meu. Rămâne să mă întâlnesc săptămâna viitoare cu domnul Mureşan. Să finalizăm eventual discuţiile, să fie concretizate şi finalizate. Dacă vom ajunge la un acord, o voi face pentru Dinamo şi Mircea Rednic. 

Nimeni în cinci ani nu mi-a dat niciun un telefon, ceea ce s-a întâmplat săptămâna trecută. După cinci ani de când m-am întors în România, a făcut-o Mircea Rednic şi eu i-am spus că voi veni numai dacă vom ajunge la un acord. Dinamo are nevoie de bani şi eu nu vin că să iau banii lui Dinamo”, a declarat Florin Răducioiu la Prima TV.

Iuliu Mureșan îl vrea pe Răducioiu la Dinamo

Iuliu Mureșan, administratorul special de la Dinamo, a confirmat zilele trecute că „avem în plan să-l aducem pe Răducioiu”.

„Mi-ar plăcea să vină Răducioiu, e unul dintre cele mai importante simboluri a lui Dinamo. A făcut performanţă în România şi afară, e un om sincer şi curat. Mi-ar plăcea să vină lângă noi. Vedem săptămâna viitoare, acum suntem ocupaţi, avem meci. Dar avem în plan să-l aducem. 

Vedem ce funcţie ar putea ocupa. Ar aduce imagine, încredere mai mare, ar putea discuta cu jucătorii în vestiar. Ar fi benefic şi stimulativ. Toţi îl cunosc. El ar colabora mult cu Rednic, cu stafful tehnic, dar şi cu noi. Va conta, sigur”, a spus Mureșan la Telekom Sport.

Am discutat cu Răducioiu. Am vorbit și a rămas ca domnul Mureșan să discute cu el săptămâna aceasta. Cel cu care am discutat și care a acceptat să vină la Dinamo este Răducioiu. Pe ce post? Director sportiv, tehnic, manager, ce vrea el. La cum arată, mă gândesc să-l mai bag cinci minute. 

Răducioiu a jucat unde a jucat, e util, acum vorbește bine românește (râde). Acum depinde, dar eu cred că o să vină
- Mircea Rednic, antrenor Dinamo

Citește alte știri despre Dinamo:

Comisioane grase la masa credală » Ce sumă trebuie să achite Dinamo impresarilor

Iuliu Mureșan, detalii despre nemulțumirea lui Sorescu: „Aici este o problemă vis-a-vis de el”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
steaua.libera
steaua.libera  •  18 Octombrie 2021, 13:12

Rednic și când te vorbește de bine, tot îți bagă o strâmbă

paolo14
paolo14  •  18 Octombrie 2021, 06:05

Lasă-l pe administrator să-și ia 10k de coco, Florine. Tu du-te pe *** sau pe plinuri de benzina, precum dirijorul Torje.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

creeperno115
creeperno115  •  17 Octombrie 2021, 22:36

Bine ai venit!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează