FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Florin Răducioiu vrea la Dinamo: „Încă sunt tânăr, vreau să dau ceva echipei”

Articol de GSP - Publicat luni, 04 octombrie 2021 19:20 / Actualizat luni, 04 octombrie 2021 19:29

Florin Răducioiu, 51 de ani, ar fi dispus să lucreze din nou pentru Dinamo.

Răducioiu a lucrat în 2006/2007 la Dinamo, director sportiv, în timpul primului mandat al lui Rednic în Ștefan cel Mare. Fostul atacant al roș-albilor a mărturisit că nu a mai fost contactat de către dinamoviști în ultimii ani, altfel ar fi cântărit o ofertă a clubului la care s-a lansat.

Florin Răducioiu, gata să lucreze la Dinamo

„Dinamo nu avea altă posibilitate decât să-l cheme pe Rednic. Ştie foarte bine clubul, poate să fie omul potrivit. Mă bucur ca nu au mai pierdut cu UTA. Acesta e un semnal foarte pozitiv, mă bucură. Îmi pare rău că nu au câştigat, au fost egalaţi dintr-o neatenţie. 

Le face bine această pauză, pentru a cunoaşte mai bine jucătorii, pentru a comunica mai mult cu ei, pentru a-i face să înţeleagă că orice meci e o finală. 

Eu am fost pe vremea când Borcea m-a chemat, ca director sportiv, şi a fost o experiență foarte scurtă. Eu sunt de 5 ani în România, nimeni nu m-a chemat să îmi spună să ajut clubul Dinamo. Eu sunt disponibil, dar nu e vorba numai de mine, e vorba de cei care conduc clubul. Nu e problemă pentru mine. Aş mai putea, încă sunt tânăr, aş mai putea să dau ceva echipei Dinamo, dar nu depinde de mine", a spus Florin Răducioiu la Telekom Sport.

4 repere despre Florin Răducioiu:

  1. E al treilea cel mai tânăr debutant din istoria lui Dinamo în campionat, după Marius Niculae și Paul Codrea: a început la 16 ani, 1 lună și 23 zile, pe 10 mai 1986;
  2. A marcat trei goluri în finala Cupei României din 1990, Dinamo - Steaua 6-4, o performanță pe care, în 176 de episoade din Derby, a mai izbutit-o doar Alexandru Ene I (Dinamo - Steaua 6-2 în campionat, 1 octombrie 1951);
  3. Toate cele 21 de goluri marcate pentru România au fost înscrise în meciurile oficiale. Într-un clasament privind reuşitele în partidele pe puncte, Răducioiu ocupă locul 3, după Hagi (26) şi Mutu (24);
  4. A marcat un gol pentru Milan în grupele UCL în sezonul în care italienii aveau să cucerească trofeul: 1 decembrie 1993, Milan - Porto 3-0, a deschis scorul.

Deian Sorescu, după egalul cu UTA: „Mă așteptam să nu fiu convocat la națională”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Clubul i-a anunțat transferul la Dinamo: „Mult succes alături de Mircea Rednic”

Pe zero! Cifre horror pentru jucătorul care a debutat la 16 ani sub comanda lui Rednic

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
creeperno115
creeperno115  •  04 Octombrie 2021, 22:34

Gata am gasit atacant

ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  04 Octombrie 2021, 22:22

Ai reusit sa inveti lb. romana?

prapadlafcsb
prapadlafcsb  •  04 Octombrie 2021, 22:05
Postat de jabs pe 04 Octombrie 2021, 20:56

Mult succes in liga a 2 a..... ???? ???? ????

De ce intrebi ma

Vezi toate comentariile (7)
Comentează