FOTBAL  »  Superliga  »  NUMIRE

VIDEO Florin Stîngă va fi pe bancă în Superligă » A plecat în cantonamentul din Antalya

Articol de , , - Publicat joi, 04 ianuarie 2024 20:12 / Actualizat joi, 04 ianuarie 2024 22:50

Petroliștii dau startul pregătirilor în noul an direct cu cantonamentul din Antalya, acolo unde vor susține, în această după-amiază, și primul antrenament din 2024.

Elevii lui Florin Pîrvu s-au reunit în această dimineață la stadionul „Ilie Oană” din Ploiești și au plecat spre București, zburând spre Turcia, la bordul unei curse charter. În același avion s-au mai aflat Rapid, FC Voluntari și Hermannstadt.

„Câinii” reînvață fotbalul și cum se marchează » Zeljko Kopic de la „Acesta nu e Dinamo!” la „Așa, dați gol, yes, yes, bravo!”
DINAMO
„Câinii” reînvață fotbalul și cum se marchează » Zeljko Kopic de la „Acesta nu e Dinamo!” la „Așa, dați gol, yes, yes, bravo!”

Din cauza unei răceli puternice, Paul Papp nu a putut face deplasarea alături de colegii săi. 

Conform celor din cadrul echipei, acesta urmând să se alăture delegației petroliste direct în cantonamentul din Antalya. Acolo au ajuns separat Zima, Jefferson Jr., Jair, Diomande și Abuashvili.

Doar puștii sunt noutățile Petrolului

Singurele noutăți din cantonament sunt doar mai mulți jucători împrumutați. Vorbim de Andrei Jercălău, Raul Bucur și Juan Pătrașcu, dar și de Augustin Dumitrache de la Academia Petrolului și David Ionuț Paraschiv, junior provenit în această iarnă de la Sport Team București.

Billel Omrani e OUT

Mai mult, Billel Omrani e OUT de la Petrolul și nu a făcut deplasarea cu echipa în Turcia. 

„Omrani este afară din lotul nostru în această perioadă. Avem reziliat cu Petrovic și Justiniano e cu probleme medicale. Așteptăm veniri. Vom aduce în compatimentul ofensiv în perioada următoare", a spus Pîrvu la plecarea din România.

7 meciuria strâns Omrani pentru Petrolul, fără să marcheze vreun gol

În Antalya, „lupii” își vor stabili cartierul general la Swandor Topkapi din Lara-Kundu și, până la finalul stagiului, pe 13 ianuarie, vor susține două meciuri de pregătire, una dintre adversare urmând sa fie gruparea maghiara de primă ligă Debrecen VSC. Data urmând să fie anunțată ulterior.

”Lupii galbeni” au completat, înaintea plecării, staff-ul tehnic odată cu venirea lui Florin Stîngă, tehnicianul care s-a aflat ultima oară la CS Tunari.

Am avut discuții cu câteva echipe înainte de Revelion, dar nu s-au concretizat. Oferta de la Petrolul a venit în aceste zile și am acceptat pentru că îl cunosc bine pe Florin Pîrvu, cu care am fost coleg la FC Brașov. Sper să facem treabă bună și să ne îndeplinim obiectivele.

- Florin Stîngă

Lotul Petrolului pentru Antalya

  • portari: Lukas Zima, George Gavrilaș, Mihai Eșanu, Andrei Jercălău
  • fundași: Seniko Doua, Marian Huja, Bart Meijer, Guilherme Garutti, Paul Papp, Valentin Țicu, Denis Radu
  • mijlocași: Takayuki Seto, Sergiu Hanca, Jefferson Jr, Jair Silva, Giorgi Abuashvili, Ismael Diomande, Alexandru Musi, Lucian Dumitriu
  • atacanți: Gheorghe Grozav, Mihnea Rădulescu, Zoran Mitrov, Mario Bratu, Mihai Roman, Iustin Răducan, Raul Bucur, David Ionuț Paraschiv, Juan Pătrașcu, Augustin Dumitrache

Florin Pârvu, la plecarea spre Antalya: "Mulțumesc suporterilor Petrolului pentru că au fost alături de mine"

Citește și:

26 de jucători sibieni au plecat în stagiul de pregătire din Turcia » Transfer de la CSA Steaua + un ghanez de 19 ani
HERMANNSTADT
26 de jucători sibieni au plecat în stagiul de pregătire din Turcia » Transfer de la CSA Steaua + un ghanez de 19 ani
Rapid s-a reunit astăzi: 28 de jucători sub comanda lui Bergodi » Surprize-surprize. Cine l-a impresionat pe reporterul GSP: „Că tot ziceți că sunt firav”
RAPID
Rapid s-a reunit astăzi: 28 de jucători sub comanda lui Bergodi » Surprize-surprize. Cine l-a impresionat pe reporterul GSP: „Că tot ziceți că sunt firav”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
cronicaruldefotbal
cronicaruldefotbal  •  05 Ianuarie 2024, 05:18

Adversarii sunt deja panicati ca a venit el dresor secund. Un fel de mana stanga a lu' mana dreapta))) tiki taka Petrolul

Vezi toate comentariile (1)
Comentează