FOTBAL  »  Superliga  »  CSA STEAUA

Florin Talpan nu acceptă ca Steaua să promoveze ajutată de noul ordin MApN: „Nu îi las! Cine a semnat documentul trebuia demis la prima oră!”

Florin Talpan, juristul celor de la CSA Steaua, spune că ordinul emis de Vasile Dîncu și publicat joi, 3 noiembrie, în Monitorul Oficial al României mai rău încurcă planurile clubului „militar”.
Florin Talpan, juristul celor de la CSA Steaua, spune că ordinul emis de Vasile Dîncu și publicat joi, 3 noiembrie, în Monitorul Oficial al României mai rău încurcă planurile clubului „militar”.

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 noiembrie 2022 19:19 / Actualizat vineri, 04 noiembrie 2022 19:40

Florin Talpan, juristul celor de la CSA Steaua, spune că ordinul emis de Vasile Dîncu și publicat joi, 3 noiembrie, în Monitorul Oficial al României mai rău încurcă planurile clubului „militar”.

  • Un ordin publicat astăzi în Monitorul Oficial al României adaugă un pasaj important în regulamentul de organizare și funcționare al CSA Steaua, club aflat în prezent în imposibilitatea de a promova în Liga 1. Clubul de fotbal se poate asocia acum cu „terțe persoane juridice, publice sau private”, o eventuală mișcare prin care i-ar fi deschise porțile către prima ligă.

Florin Talpan, omul care poartă „războiul” contra FCSB în numele CSA, a respins categoric modificările făcute în regulamentul de organizare al clubului. Juristul e de părere că Steaua ar putea ajunge din nou pe mâna unui patron ca Gigi Becali.

Când Talpan îi comandă „culcaturi” lui Compagno
editorial
Când Talpan îi comandă „culcaturi” lui Compagno

Florin Talpan: „Modificarea nu ajută Clubul Sportiv al Armatei!”

„S-a schimbat regulamentul de funcționare al clubului Steaua, de către domnul Dîncu, cu o zi înainte de a nu mai fi ministru. Nu e OK! Acea modificare nu ajută Clubul Sportiv al Armatei. Vreți să ajungem de unde am plecat? 

Acea modificare a fost făcută fără acordul meu. Nu îmi dau acordul pe astfel de prostii. Cine și-a dat acordul să își asume. Dacă se va face vreodată vreo asociere, nu îi las! Pentru că e munca mea de atâția ani în procese. 

Nu știu cine a semnat asta, ce jurist și-a dat acordul. Din punctul meu de vedere trebuia destituit la prima oră! Bănuiesc că niște juriști și-au dat acordul. 

Este un document semnat împotriva clubului Steaua. Spun din propria experiență. Noi pentru asta ne-am judecat. Nu se poate așa ceva! Cred că vă imaginați ce înseamnă asta”, a spus Florin Talpan, potrivit Prosport.

Schimbare importantă la CSA Steaua: asocierea cu „terțe persoane” este acum posibilă

În Monitorul Oficial al României a fost publicat marți un „ordin pentru completarea Regulamentului de organizare și funcționare al Clubului Sportiv al Armatei Steaua, aprobat prin Ordinul ministrului apărării naționale”.

Acesta presupune introducerea unui alineat nou la Regulamentul de organizare și funcționare al clubului, care spune în felul următor:

Clubul Sportiv al Armatei „Steaua” se poate asocia, cu avizul consultativ al Colegiului Ministerului Apărării Naționale, cu terțe persoane juridice, publice sau private, în vederea constituirii unei asociații fără scop patrimonial, având ca obiect participarea la competiții sportive.

Ordinul a fost semnat de fostul ministrul al Apărării Naționale, Vasile Dîncu, înainte ca acesta să demisioneze din funcție.

VIDEO Florin Talpan: „Ciolacu ar trebui să aibă grijă cu astfel de declarații”

Citește și alte știri despre CSA Steaua: 

Reacție jignitoare în scandalul CSA Steaua - FCSB: „Cei de la MApN sunt tâmpiți pentru că-i permit lui Talpan să facă toate tâmpeniile!”
CSA STEAUA
Reacție jignitoare în scandalul CSA Steaua - FCSB: „Cei de la MApN sunt tâmpiți pentru că-i permit lui Talpan să facă toate tâmpeniile!”
Scene stânjenitoare la TV: Ioana Cosma, criză de râs la o discuție live despre uniforma lui Florin Talpan
CSA STEAUA
Scene stânjenitoare la TV: Ioana Cosma, criză de râs la o discuție live despre uniforma lui Florin Talpan

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (115)
ceglumabuna
ceglumabuna  •  06 Noiembrie 2022, 11:02
Postat de Catalynn____ pe 04 Noiembrie 2022, 22:14

In principiu ai dreptate. Însă in România putem face performanta și cu bani putini. Sa zicem ca vine milionul ăla pe an pt numele stadionului. In prezent mai primim juma’ de milion de la alți sponsori mai mici. Dacă promovam sunt singur ca aceste sume vor creste, măcar dublu. Apoi mai primim niște bani din drepturi TV. Și uite așa se adună banii. Nu ne vom permite “perle”, însă nici nu trebuie, Steaua e Steaua, vor fi mereu fotbaliști dispuși sa vina și pe bani mai putini. Și știi ceva!? Aia vin pt a își garnisi CV-ul, vor da totul când intra pe teren pt a se face remarcați. Nu uita ca in ciuda prostiilor debitate de presa, fondul de salarii la Steaua este și a fost printre cele mai mici in L2. Noi suntem la nivelul Sloboziei, Slatinei, Dumbravitei, nu ne comparam nici in vise cu Iasiul sau Brașovul. Cu toate astea avem un lot foarte bun, nu suntem din întâmplare pe locul 1. La noi Oprița o sa fie jupân, nu se bagă Bichir sau mai știu io cine sa ii facă echipa, nu vine nimeni din club sa umilească jucătorii dacă nu performează la nivelul cerut. Și uite așa, încet-încet Steaua creste. Va exista desigur discuția ca fiind de stat, deci teoretic al tuturor dar practic al nimănui, nu va exista interes pt performață. Well … Cum o dai e rău, dar prefer așa decât un ne-a jjijji pt care sa conteze exclusiv partea financiara și sa tragă de pe echipa și ultimul cent. Deocamdată sa mă vait de pe acum despre ce vom face noi in L1 e cam ca despre drobul de sare din Prostia Omenească.

Prostea.. tu chiar esti rau de tot ... stadionul este al Romaniei ... milionul de pe stadion . Se duce direct in bugetul Romaniei ... sau uiti ca mapn reprezinta apararea romaniei .. nu aparearea basicii :)) Eu iti reamintesc ca la mapn cotizeaza romania.. nu 300 de capete seci ... deci profitul este al romaniei .. niciodata al csa ului ... CIOLACUL : un simplu control la csa .. si or sa zboaare muulte capete ... Am vazut ca esti zeu la exemple ... ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

steauaefcsb
steauaefcsb  •  05 Noiembrie 2022, 20:19
Postat de hristo33 pe 05 Noiembrie 2022, 16:04

echipa care se numeste Steaua si joaca in ghencea e clona? si fcgazde aka zcsb e adevarata... cati ani ai copile, fcsbist de mic.

Echipa care se numeste Csa Steaua si joaca in Ghencea,da,este o clona! Echipa care se numeste azi Fc Fcsb,s-a numit si Asa Buciresti! Am destui ani,poate mai multi decat tine,dar in nici un caz nu am fost la meciuri (acasa,deplasari in tara si afara) sa sustin 3 echipe diferite,ci una singura!

Catalynn____
Catalynn____  •  05 Noiembrie 2022, 19:29
Postat de Neacsumihaisorin201989 pe 05 Noiembrie 2022, 17:43

hristo: bro, nu sunt stelist, aveam afinitate pt Rapid in trecut, dar adevarul e ca echipa aia cu 300-400 de suporteri pe meci din liga a 2-a este doar o clona....ceva artificial. Probabil Talpan o sa dispara cat de curand din moment ce au inceput sa intre in tema si Ciolacu si altii mai cu influenta la varf. Poate chiar o contopire cu FCSB... Treaba cu stadionul...trebuie inchiriat, e bunul statului, nu al lui Talpan

Pai in caz ca nu ai prins declarația domnului Colonel de Justiție Talpan, dumnealui a precizat ca nu închirierea stadionului e problema, oricine plătește este binevenit, inclusiv Dinamo, ci închirierea către FC fcsb din doua motive: 1) exista procese pe rol intre cele doua entități care trebuiesc finalizate 2) ne-a jjijji s-a dovedit deja rău platnic, Steaua trebuind in trecut sa îl execute silit pt neplata chiriei, deci nu ar fi un partener de afaceri de încredere. Mai recent PMB la fel, pt o suma relativ modica, 1 milion de lei stabiliți nu de Nicușor Dan ci de Tribunal.

Vezi toate comentariile (115)
Comentează