FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

Scene stânjenitoare la TV: Ioana Cosma, criză de râs la o discuție live despre uniforma lui Florin Talpan

Ioana Cosma, la Pro Arena
Ioana Cosma, la Pro Arena

Articol de GSP - Publicat joi, 03 noiembrie 2022 16:20 / Actualizat joi, 03 noiembrie 2022 16:20

Jurnalista Ioana Cosma, cu experiență de peste 26 de ani în presă, a izbucnit în râs în două rânduri în cadrul unui dialog purtat cu Florin Talpan, juristul CSA Steaua, la Pro Arena.

În această dimineață, în care a avut loc primul termen al recursului privind lupta pentru palmaresul Stelei dintre FCSB și CSA, Florin Talpan a intervenit telefonic la Pro Arena, în cadrul emisiunii „Ora Exactă în Sport”, moderată de jurnalista Ioana Cosma.

După aproximativ 11 minute de dialog referitor la disputa legală cu FCSB, dar și la situația Stelei, în care Florin Talpan s-a plâns de comportamentul la care este supus de conducerile CSA și MApN, au urmat momente stânjenitoare.

Unde a fost fotografiată Simona Halep, acuzată oficial de dopaj » Soția lui Dan Șucu a dat-o de gol
SIMONA HALEP
Unde a fost fotografiată Simona Halep, acuzată oficial de dopaj » Soția lui Dan Șucu a dat-o de gol

Scene stânjenitoare la TV: Ioana Cosma, criză de râs în dialogul cu Florin Talpan

Talpan a spus că „Dacă eram eu comandantul clubului Steaua, vă mărturisesc că în acest an Steaua era acolo, lângă Rapid”. În acel moment, cineva din studio, unde mai erau prezenți Alexandru Bourceanu și Ana Maria Popescu, a izbucnit în râs.

Moderatorul Ioana Cosma a vrut să continue discuția, dar vocea i s-a frânt în repetate rânduri din cauza râsului: „Ați fi dorit să?... Ați fi dor...”

După 15 secunde în care Talpan a repetat la telefon, „Alo? Alo?”, Bourceanu a intervenit, încercând să se „scoată”: „Alo, da. Acum vă auzim”. Fostul jucător de la FCSB i-a adresat juristului de la CSA o întrebare, ceea ce i-a permis Ioanei Cosma să-și revină.

Discuția cu Florin Talpan a provocat două reprize de râs incontrolabil la TV

După alt minut, jurnalista l-a întrebat pe interlocutor: „E adevărat că v-ați plătit uniforma?”

În timp ce Talpan răspundea, explicând că șefii CSA i-au transmis că nu se găsește stofă pentru a-i confecționa costumul, în studio se pufnea din nou. Talpan a repetat „Alo?, alo?”, iar Bourceanu a intervenit încă o dată, la fel ca prima oară: „Da, acum vă auzim”.

La câteva secunde distanță, Ioana Cosma a luat cuvântul: „Trebuie să luăm pauză. Revenim în câteva minute, vă mulțumim tare mult”. Jurnalista avea vocea înfundată în acele momente, încă amuzată de cele spuse anterior.

În toate acele momente stânjenitoare, producătorii nu au oferit cadre din studio. Pe grafică erau difuzate, printre altele, imagini cu Gigi Becali și stadionul din Ghencea.

Ioana Cosma este o jurnalistă cu mare experiență, aflată în această meserie de la jumătatea anilor '90. La ProTV a ajuns acum mai bine de două decenii și s-a numărat printre comentatorii meciurilor de la EURO 2020.

VIDEO: declarațiile lui Florin Talpan din această dimineță

Mai multe știri de actualitate: 

Peluza Nord, îndemn rasist și violent înainte de FCSB - Rapid: „Să dăm binețe înaripatelor! Venim grupuri organizate să-i îmbrățișăm”

MApN și CSA Steaua au eliminat și ultima barieră din calea promovării: modificare importantă de regulament, publicată deja în Monitorul Oficial

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (77)
Hcm27
Hcm27  •  04 Noiembrie 2022, 16:45
Postat de Cronos666 pe 04 Noiembrie 2022, 16:28

Bwahaha iar fasai fara fum.

Fumul vine de la tine!Măcar fum dacă altceva nu poti

Cronos666
Cronos666  •  04 Noiembrie 2022, 16:28
Postat de Hcm27 pe 03 Noiembrie 2022, 22:19

Tu vorbești?E similar cu ce ai scris pentru florin 100.Nu-i diferența!Poate numărul lor diferă

Bwahaha iar fasai fara fum.

Burunicolae69
Burunicolae69  •  04 Noiembrie 2022, 16:14

Oricare era invitat nu se procedează așa foarte urît Ioana sper să nu m-ai apari prea curînd,încă odată se vede afinitatea ta pt 10sbe.

Vezi toate comentariile (77)
Comentează